. .. .. .. .. .. .
. .

Ohurujúci krémeš - RECEPT 38331

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 53322 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov)


Ohurujúci krémeš


[ recept č. 38331 zo dňa  ]


Ohurujúci krémeš


POTREBNÉ PRÍSADY

8dcl mlieka, 2 žĺtka, 2 Zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, 2 polievkové lyžice hladkej múky, 150g práškového cukru, 2 šľahačky (v kelímku alebo práškové, ja používam práškové), Palmarín, medovníkové pláty (niekedy používam aj dobošové)

POSTUP PRÍPRAVY

Je to vynikajúci zákusok, nenáročný na prípravu ... Do mlieka dáme žĺtka, vsypeme Zlatý klas, vanilkový cukor, múku, práškový cukor a celé to poriadne zamiešame, najlepšie mixérom. Hotovú zmes uvaríme. Treba dávať pozor a svedomito miešať, aby nám neprihorela. Uvarený krém dáme vychladiť. Zatiaľ si urobíme šľahačku, práškovú podľa návodu, do kelímkovej vsypeme pred šľahaním za špic noža sódy bikarbóny. Potom sa vrátime k tvorbe krému ... Rozmixujeme Palmarín, počas mixovania pridávame VYCHLADNUTÝ krém po lyžičkách. Treba zdôrazniť, že krém pridávame po troškách do Palmarínu. Po vyšľahaní krému začneme vrstviť ... na spodok položíme 2 pláty, na nich nanesieme krém, potom šľahačku a na vrch položíme zvyšné 2 medovníkové pláty. Vrch buď necháme tak ako je alebo posypeme práškovým cukrom alebo dáme čokoládovú polevu, fantázii sa medze nekladú. Hotový krémeš vložíme na niekoľko hodín do chladničky, ak to vydržíte, ideálne je 24. Potom sa už len pustíme do hriešne kalorického zákusku. Prajem sladké maškrtenie ...
<< Nahrada bujonu | Ohurujúci krémeš | Aspiková slza k 60-tým narozeninám >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Vlasta P. (vlasti-123) ID 167387 (13.6.2013, 15:52)
(plavec)
ODPOVEDAŤ
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (5.6.2013, 15:38)
Evka, tie pláty položíš vedľa seba, nie na seba. Naplníš a prikryješ znovu po jednom pláte. Teda, akoby si mala 2 zákusky. Aspoň som to tak pochopila. Dovolila som si odpovedať, keď sa zatiaľ autorka neozvala.
ODPOVEDAŤ
Eva D. (dida99) ID 14731 (14.5.2013, 19:11)
a tie dva pláty cesta netreba spojiť aspoň trochou krému? iba ich suché jeden na druhý položiť? ďakujem za odpoveď (F)
ODPOVEDAŤ
maria s. (ursula4) ID 182697 (22.3.2011, 15:57)
aký význam má tá soda bikarbona v tekutej šľahačke?
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (23.3.2011, 5:14)
nuz ... aby som bola uprimna ... neviem .... ja pouzivam len tu praskovu slahacku ...
tu sodu som odpisala z receptu, ale logicky ked na to idem, tak soda bikarbona je vlastne kypridlo, tak jej pridanim asi lepsie vyslahate tu smotanu ...
ODPOVEDAŤ
zuzana b. (Langley) ID 128110 (21.3.2011, 17:12)
God help me!!!

(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (18.3.2011, 13:17)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic)veru vyzera dobre (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (23.3.2011, 5:15)
vdaka
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (18.3.2011, 13:10)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (18.3.2011, 11:03)
A ja mám žalúdočné problémy :-S, mala som pôvodne brázdiť stránky diét. Načo som sem liezla????Ten vyzerá skvele (clamp) (clamp) (clamp), jaaaaaaaaj
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (23.3.2011, 5:18)
tak prajem skore uzdravenie a kremes pocka par dni :-$
ODPOVEDAŤ
Jana K. (Janca) ID 1787 (18.3.2011, 10:49)
že som to vobec otvárala...mnááááááááám (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (23.3.2011, 5:16)
otvorenie este kila nepridava (H)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (18.3.2011, 10:44)
vyzerá veľmi "žravo" (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (23.3.2011, 5:15)
aj je na zozranie ... clovek sa ho nevie dojest ...
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (17.3.2011, 12:15)
Krémeš vypadá SUPER (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (17.3.2011, 21:54)
a ako chutiiiiiiiiiiiiiiii ... (zajic)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (17.3.2011, 12:12)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (17.3.2011, 10:39)
slinky mi tečú pri obrázku (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (17.3.2011, 21:55)
verim ... hriesne sladky ... nemoze sa robit casto ...
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.3.2011, 7:23)
mňa teda ohúril,medový kremeš |:o) |:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (17.3.2011, 21:56)
aj mna ked som to prvy krat nasla ... vyskusala a uz sa neda nerobit tuto dobrotu ...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu