.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
NAJNOVĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC | NAJDISKUTOVANĚJŠIE RECEPTY
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY
včera Bravčová panenka so slaninovo-cibuľovými zemiakmi a šampiňónovou omáčkou (1) 1.10.2014, 21:02
včera Falošné španielske vtáčky (8) 1.10.2014, 20:03
včera Parená kapusta ♥ ♥ ♥ (9) 1.10.2014, 19:24
Úžasné zapekané rezne ( šťavnaté a mäkkučké) (459) 28.9.2014, 13:55
Panenka so šunkou a syrom (48) 26.9.2014, 19:21
Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová obloha (1) 26.9.2014, 18:59
Zapekane bravcove so syrom (14) 26.9.2014, 16:30
Bravčové rebierka (2) 23.9.2014, 18:18
Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci (12) 20.9.2014, 11:28
Bravčové plátky v zemiakovom cestíčku s cesnakom (3) 18.9.2014, 10:13
NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY
NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
včera Čo dnes varíte | poslední | nejnovější 1.10. 19:23 | všechny 269
Celkem: 831 (zobrazuje se 1-10)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>
BRAVČOVÉ MÄSO
°°Anglická krkovička - zapekané rezne na zelenine°°

POTREBNÉ PRÍSADY

Krkovička, cibuľa, cesnak, mrkva, hrášok, soľ, cukor, mleté čierne korenie, sójová omáčka, bujón, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Krkovičku nakrájame na rezne, naklepeme opačnou stranou noža, z oboch strán ochutíme soľou, čiernym korením, pretlačeným alebo sušeným cesnakom a sójovou omáčkou. Rezne prudko opražíme na oleji a preložíme do zapekacej misy. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme na menšie kúsky nakrájanú mrkvu a hrášok (môžeme použiť aj mrazenú zmes). Orestujeme, dochutíme bujónom (podľa množstva, stačí 1/2 kocky) a štipkou cukru. Zeleninovú zmes navrstvíme na krkovičku do zapekacej misky, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a v rúre vyhriatej na 200 °C pečieme zhruba hodinku. Na konci mäsko odokryjeme a zapečieme. Podávame so zemiakovou kašou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčová panenka so slaninovo-cibuľovými zemiakmi a šampiňónovou omáčkou

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 2 osoby: Cca 400g bravčovej panenky vcelku, olivový olej, soľ, čierne korenie Zemiaky: 3 veľké zemiaky (poprípade viac menších), za hrsť slaniny nakrájanej na kocky, väčšia cibuľa, 30g masla, soľ, mleté čierne korenie Omáčka: cca 7-8 väčších šampiňónov, väčšia cibuľa, šľahačková smotana 38%, trochu hladkej múky, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Zapnite si rúru na 180 stupňov, celá príprava je pomerne rýchla.
Mäso umyjeme, odblaníme a osušíme. Potrieme olivovým olejom a okoreníme z každej strany a odložíme bokom.
Zemiaky si ošúpeme, nakrájame na kocky (aby sa uvarili čo najrýchlejšie) a dáme variť. Medzitým hodíme na panvicu slaninu. Po chvíli keď slanina pustí masť prihodíme na plátky nakrájanú cibuľu a na miernom ohni smažíme pokiaľ cibuľa nie je mäkká. V momente keď budú zemiaky uvarené, zlejeme ich, pridáme maslo, popučíme a primiešame zmes slaniny a cibule. Okoreníme podľa potreby.
Na prípravu omáčky si nakrájame cibuľu na drobno, šampiňóny na kúsky podľa uváženia (ja sa snažím prekrojiť každý šampiňón na cca 8 kúskov).
Rozpálime si panvicu z lyžicou oleja. Panenku osmažíme z každej strany cca jednu minútu a dáme dopiecť do rúry na cca 8 minút (platí pre panenku s priemerom 7 cm).
Na výpeku po panenke osmažíme cibuľu do sklovita (pridáme olej ak je to potrebné). Pridáme nakrájané šampiňóny, ktoré dusíme do mäkka. Okoreníme soľou a mletým čiernym korením. V prípade, že sú šampiňóny mäkké poprášime ich múkou a prilejeme smotanu (cca toľko, aby zakryla huby) a necháme prevrieť do zhustnutia.
Medzitým by mala byť panenka hotová. Vyberieme ju z rúry, zabalíme do alobalu a necháme odpočívať na teplom tanieri cca 10-15 min. Nekrájať a nepichať do nej!
Odporúčam konzumovať keď je to čerstvo uvarené, nie je to jedlo, ktoré sa dá navariť na tri dni vopred. Zdravíčko!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

D D. (DomiD) ID 304824 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 1.10.2014, 21:02 včera | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Čína domaca

POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg bravcoveho stehna, 1 ML cervenej papriky, 1ML cierneho korenia, 1ML vegety, 1VL worcestrovej omacky, 1VL kecupu, 3VL oleja, 1 paprika, 1 cibula, 1ML cukru, 1ML soli

POSTUP PRÍPRAVY

Masko nakrajame na rezance, urobime pac a nechame v nom, najlepsie cez noc. Vysmazime na oleji. Cina je velmi dobra s ryzou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) poslední: 11.9.2014, 12:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
**Liptovské rezne - zapekané bravčové karé**

POTREBNÉ PRÍSADY

800g bravčové karé, 125g údený syr, 125g neúdený syr, 1 šľahačková smotana, 2 vajcia, masť, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové káre nakrájame na rezne, narežeme a vyklepeme. Každý rezeň osolíme a okoreníme z oboch strán. Na rozohriatej masti rezne prudko opečieme a ukladáme na plech. V miske si rozšľaháme vajcia so šľahačkovou smotanou, ochutíme vegetou a soľou. Nastrúhame oba druhy syra, ktoré zmiešame do jednej syrovej zmesi. Rezne podlejeme výpekom, na každý z nich vrstvíme kôpku syrovej zmesi a na záver zalejeme smotanou. Vrch poprášime červenou paprikou. Pečieme v rúre neprikryté až dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 10.9.2014, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Pecene vajicka s kukuricou a chorizom

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/pecene-vajicka-s-kukuricou-chorizom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:360ml smotany na slahanie
125g konzerva sladkej kukurice (zbavime sa nalevu)
60g choriza
4 vajicka
mleta paprika
toast
sol
cierne korenie
Postup:Ruru si predhrejeme na 200C.4 male ramekins si jemne natrieme maslom (ja som pouzila rozpustene maslo.)Na dno ramekin si nalejeme polievkovu lyzicku smotany na to si pridame polievkovu lyzicu kukurice a na vrch poukladame chorizo (ktore si nakrajame na tenke platky ).Opatrne rozbijeme vajicko do ramenkin (tak aby sa nam zltok nerozbil ).Dochutime solou a korenim.Pridame smotanu tak aby nam bolo vidno iba zltok.Opat dochutime a ramekins dame do hlbsieho plechu.Opatrne vlejeme vriacu vodu (do plechu ...a tak aby sa nam ziadna voda nedostala dovnutra ramekins.) tak aby siahala do polky ramekins.Dame do rury a pecieme 6 minut tak aby bielka boli upecene ale zltok este surovy.Po upeceni posypeme stipkou mletej papriky a papame :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 1.7.2014, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová obloha
PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

x

POSTUP PRÍPRAVY

x

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 26.9.2014, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
bravčové na paprike
PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cca 1kg vepřové kýty(plece),4cibule,2lžíce sádla,1lžíce sladké,mleté papriky,1malý,rajský protlak,přibližně 2-3lžíce hladké mouky,sůl,kelímek šlehačky,plátek másla,asi 1,5 litru vroucí vody..

POSTUP PRÍPRAVY

.\\r\\n\\r\\nPOSTUP PŘÍPRAVY\\r\\n\\r\\nNa sádle osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova,přidám maso nakrájené na kostky,nechám zatáhnout,osolím,přidám papriku,protlak,chvilku opékám,míchám,zaliji vroucí vodou(nebo vývarem),vařím do změknutí masa.Mouku rozkvedám ve smetaně,zahustím omáčku,zavařím 20minut,dochutím solí,omáčku zjemním plátkem másla,podávám s knedlíkem,nebo s tím,co máte rádi.Přeji dobrou chuť!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly Lawson

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g)
olivovy olej
125ml cidru
1PL celozrnnej horcice
75 ml smotany
Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Údené v lístkovom ceste s babyšpenátom

POTREBNÉ PRÍSADY

údené mäso, lístkové cesto, baby špenát, maslo, 1 vajíčko\r\n+ príloha my sme mali zeleninový šalát

POSTUP PRÍPRAVY

Už ma omrzelo na Veľkú noc klasické údené a majonézový šalát, tak som sa tento rok inšpirovala kuchármi z Lidlu .. údené som si predvarila, rozvaľkala lístkové cesto ( to bolo kupované) natrela ho maslom, na to poukladala lístky baby špenátu, zrolovala, potrela vajíčkom a nechala zapiecť\r\nK tomu sme mali náš obľúbený zeleninový šalát\r\n3 paradajky, 2 papriky, 1 uhorka, 20 dkg tvrdého syra + 1 biely jogurt\r\nVšetko nakrájať na kocky, premiešať, prípadne trocha dochutiť soľou či korením, ale nemusí byť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapečená krkovička v rúre

POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky, krkovička, plátkový syr, smotana na šľahanie a korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky narežeme na kolieska okoreníme s peprom, soľou a paprikou. Poriadne ich premiešame aby korenie bolo rovnomerne rozložené po všetkých zemiakoch. Na zemiaky poukladáme krkovičku narezanú na plátky a a prikryté zapečieme v rúre na cca 1 : 30 hod. Po hodine a pol vytiahneme pekáč z rúry na krkovičku vyukladáme plátkový syr a zalejeme to smotanou na šľahanie a dáme ešte zapiecť do rúry.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Paulína S. (paulinkarose) ID 218322 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 12.3.2014, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 831 (zobrazuje se 1-10)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>