Georgina P. (mackica) ID 64786 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Nahrada bujonu
[ recept č. 38330 zo dňa 16.3.2011 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
akykolvek vyvar
POSTUP PRÍPRAVY
Maminky, ja sa len chcem podelit, ze ako u nas vymizlo pouzivanie bujonu. U nas sa kazdu nedelu vari velky ale naozaj velky hrniec vyvaru, bud slepaci, kuraci, hovadzi, morcaci alebo aj kacaci. Varievam tak na dva dni. Ked mi ostane vyvar, tak ho dam do malych krabiciek /napr od ruskeho vajca/ a dam do mrazaku. Ked treba bujon, nahradim ho takto zamrazenym vyvarom. |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (17.3.2011, 9:40) |
georgina ja to tak robim už roky,z hociakých odrezkov,kosti,kuracie chrbty,morčacie kridla-plný hrniec ,kvalitneho vybaru a sup do mrazaku-nepouzivam ziadne kocky už si ani nepamatam od kedy a hlavne si ten vyvar hocikedy zohreju decka hodia si tam cestoviny a maju polievku takže 5 hviezdičiek |
ODPOVEDAŤ |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (17.3.2011, 9:21) |
hmmm,u nas nikdy vyvar nezvysi |
ODPOVEDAŤ |
| | Georgina P. (mackica) ID 64786 (18.3.2011, 8:56) |
u nas len preto, lebo varim ako pre 10 a sme 2dospeli a 2male deti ale nikdy ho neostane az tak strasne vela, manzel a syn su "vyvarari" |
ODPOVEDAŤ |