.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
NAJNOVĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC | NAJDISKUTOVANĚJŠIE RECEPTY
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY
včera Brokolica s rajčinami a šampionmi - 90 dňová diéta (3) 20.10.2014, 11:43
granadir - ako ho robime my - vobec nie suchy!!! (153) 16.10.2014, 13:28
Zapekaná cuketa. (13) 16.10.2014, 8:26
špenátové halušky so syrovou omáčkou (99) 15.10.2014, 19:39
Zapekaný karfiol (3) 15.10.2014, 15:46
Plnené kareláby /podľa K.Magálovej/ (1) 13.10.2014, 17:45
Karfiolové fašírky so syrom (6) 12.10.2014, 13:41
Geniálne palacinky 3:2:1 (444) 10.10.2014, 11:20
Kuskus s nektarinkou,mandlami a fetou (3) 4.10.2014, 20:10
Zapekaná tekvica s tvrdým syrom (27) 4.10.2014, 12:38
NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY
NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
včera Čo dnes varíte | poslední | nejnovější 20.10. 11:56 | všechny 230
Celkem: 1.447 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,145 další >>
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Plnené kareláby /podľa K.Magálovej/

POTREBNÉ PRÍSADY

4 väčšie kaleráby, 3 paradajky, 10 ks šampiňónov, 1 syr v črievku, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, bazalka, pažítka, soľ, korenie, 3 PL olivového oleja,parmezán /eidam/

POSTUP PRÍPRAVY

Kaleráby uvaríme do polomäkka. Zemiaky nakrájame, posypeme korením – Americké zemiaky, pokvapkáme olejom a dáme piecť. Kaleráby vydlabeme. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny, paradajky, vydlabané a nakrájané časti z kalerábu a orestujeme. Osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, mäkký syr a ešte chvíľku dusíme. Zmesou naplníme kaleráby a pečieme cca 20 min pri 200 stupňoch.Asi 5 min pred dopečením posypeme nastrúhaným parmezánom a dopečieme.Ako príloha zemiaková kaša alebo americké zemiaky.Dobrú chuť. :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Nikoleta N. (Nikol2204) ID 206927 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 13.10.2014, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Kuskus s nektarinkou,mandlami a fetou

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/10/kuskus-s-nektarinkoumandlami-fetou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:100g kuskusu
50g mandli
1 CL medu
1 PL bieleho vinneho octu
2 PL olivoveho oleja
1 nektarinka,nakrajana na kusky
2 PL nakrajaneho estrogenu
100g fety
Postup:Kuskus dame do misky s trochou soli a zalejeme 100ml vriacej vody.Prikryjeme s tanierom a odlozime na 5 minut.Mandle osmazime a posekame na mensie kusky.V pohariku si premiesame med,ocot a olej ..a pridame do kuskusu (premiesajte si ho vydlickou )Pridame mandle a nektarinku .Premiesame a pridame estrogen ...dame na tanier a posypeme fetou...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 4.10.2014, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Zapekaná brokolica s údenou makrelou

POTREBNÉ PRÍSADY

1 údená makrela, 500g brokolice, 1 malý jogurt, 2 vajcia, mletý koriander

POSTUP PRÍPRAVY

Dnes som otvorila chladničku a usmievala sa tam na mňa brokolica a údená makrela pred končiacou sa expiráciou, tak som zagooglila, či je nejaký podobný recept a nič, tak hurá sem s ním.

1. Uvaríme si brokolicu vo vriacej vode cca 15 min.
2. Kým sa nám varí brokolica vykostíme si údenú makrelu - chce to cvik a pevné nervy.
3. Uvarenú brokolicu scedíme a dáme do zapekacej misy, pridáme vykostenú makrelu.
4. Zmiešame si jogurt s vajíčkami a pridáme sušený koriander.
5. Zmes vylejeme do zapecej misy k brokolici a makrele premiešame.
6. Zapečieme v rúre na cca 20 min a 200°C

Nezabúdajte, že makrela je slaná viac ako dosť, preto brokolicu nevariť v slanej vode a ak nedokážete bez syra zjesť nič, čo sa upieklo v zapekacej mise, tak si ho radšej nastrúhajte pri servírovaní.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Katarina P. (Lanah) ID 250627 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Mini langose

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hladkej muky, 1 pochutkova smotana, 1 kvasnice, 1/2l mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiesame spolu vsetky suroviny, osolime, nechame vykysnut 3 hodiny do chladnicky. Vyprazame na oleji male placky ako minilangose.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/09/bruschetta-s-figamiricottou-zelerovymi.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:4 figy(ked su velke ) alebo 6 stredne velkych
1 PL olivoveho oleja
maslo
2CL medu
stonka tymianu (iba listky ..moze nemusi byt )
6-8 zelerovych stonkov
extra virgin olivovy oleo
citronova stava
4 velke krajce chleba
1 strucik cesnaku (moze nemusi byt )
75-100g ricotty
sol a cierne korenie
Postup:Kazdu figu si nakrajame na 8 kuskov.V panvici si rozohrejeme olej s maslom.Ked sa maslo rozpusti pridame med (a ak pouzivate tymian tak ho tiez teraz pridame ).Pockame kym sa nam med rozpusti a pridame figy.Pomalicky obraciame tak aby sa nam figy obalili medom z kazdej strany a smazime na najmensom plameni cca 5 minutiek (az do momentu ked figy zmeknu a zacnu vypustat stavu).
Zelerove stonky si nakrajame na tenko.Pridame k nim extra virgin olivovy olej a citronovu stavu.Vsetko poriadne premiesame.
Chleba si otoastujeme (ja som to jednoducho spravila na panvici pretoze nemame toaster)..Este ked su teple tak ho mozme natriet cesnakom (presne ako topinku )..Pokvapkame olivovym olejom ..Na to dame zelerove stonky...nane poukladame figy..potom ricottu ..opat olivovy olej,sol a cierne korenie..Mozme papat :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 2.9.2014, 9:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Estonske cookies zo sladeneho mlieka

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/estonske-cookies-zo-sladeneho-mlieka.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:250g hladkej muky
1 CL prasku do peciva
stipa soli
1 CL vanilkoveho cukru ALEBO vanilkoveho extraktu
150g studeneho masla (nakrajane na kocky )
175g sladeneho mlieka (salka)
vajicko s trochou vody ktorym potrieme cesto
Postup:Do misky si dame hladku muku,prasok do peciva,stipku soli a maslo.Maslo si pomocou prstou zapracujeme do muky z coho nam vznikne mrvenicka.Pridame sladene maslo a vypracuje do cesta.Obalime foliou a ulozime do chladnicky na 30 minut.Ruru si predhrejeme na 200C.Plech si vylozime papierom na pecenie.
Po vytiahnuti z chladnicky si cesto vyvalkame na 3-4 mm hrubku a pomocou formiciek si povykrajujeme cesto.To poukladame na plech a potrieme vajickom.Dame piect az do zlatava (cca 8 minut ).Po vytiahnuti z rury nechame vychladnut .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 25.8.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Výborná bruschetta s paradajkami a mozarelou

POTREBNÉ PRÍSADY

biele pečivo, paradajky, čerstvá bazalka, soľ, čerstvé mleté čierne korenie, mozarella, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

... jednoduché a výborné ... bagetky, ciabattu alebo iné pečivo si rozkrojíme a opečieme v rúre pod grilom (alebo nasucho na panvici) ... paradajky narežeme do kríža, zalejeme vriacou vodou a po cca 10-15 sekundách prudko schladíme v studenej vode, ošúpeme, nakrájame na malé kúsky (rýchlejšia varianta je bez šúpania, je tiež výborná ale mne viac chutía bez šupky), osolíme, okoreníme, pridáme bazalku nakrájanú na malé kúsky a trocha olivového oleja ... premiešame a môžeme podávať, vrch ozdobíme mozarellou pokrájanou na malé kúsky (nemusí byť) ... odporúčam nechať odležať aby sa chute prepojili ... výborná večera alebo rýchle pohostenie ... skúšala som aj s cesnakom, tiež dobré, ale cesnaková aróma prerážala ostatné chute

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Chutná zapekaná cuketa.

POTREBNÉ PRÍSADY

Cukety najlepšie mladé, cibuľa, cesnak,rajčiny, mčk, soľ,bambino,tvrdý syr,olej

POSTUP PRÍPRAVY

Plnku si urobíme tak že nadrobno nakrájame 1 veľkú cibuľu, pár strúčikov cesnaku na plátky a pomaly osmažíme na oleji opatrne aby cesnak nezhorkol...pridáme nakrájané rajčiny, mčk, soľ (prípadne nakrájanú vydlabanú dužinu z cukety - ja som nedala) počkáme kým sa štava vydusí...\r\nCukety umyjeme šupu ja nechávam...vydlabeme stred...trošku vnútro posolíme a dáme osmahnúť na panvicu vydlabanou stranou dole na troške oleja...(vyparí sa voda a po upečení nie sú také vodnaté)..osmahnuté uložíme do zapekacej misy do každej cukety vytlačíme trochu Bambina...na to dáme rajčinovú plnku...posypeme nastrúhaným tvrdým syrom...ja som piekla na 180st. do zlatova...dobrú chuť..\r\nrecept nie je moj čítala som niečo podobné na nete a upravila som si to podla seba :o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 25.8.2014, 15:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Šošovicové fašírky

POTREBNÉ PRÍSADY

šošovica, cibuľa, údený syr, vajce, strúhanka, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Šošovicu namočíme - stačí na pár hodín, uvaríme do mäkka (prisolíme až na konci). Potom ju v miske zmiešame s 1 vajíčkom, strúhankou, postrúhaným údeným syrom a opraženou cibuľou. Kto chce, môže pri pražení cibule vyškvariť aj slaninku. Dáme toľko strúhanky, aby sa nám z hmoty dali tvarovať fašírky.Podľa potreby dosolíme, prípadne dokoreníme mčk. Potom ich ešte v strúhanke obalíme a fašírky opečieme na oleji. Podávame s varenými zemiakmi a k tomu zelenina alebo ajvar.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Kaja Č. (kvjetecko) ID 18076 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Plnená paprika vegetariánska

POTREBNÉ PRÍSADY

Uvarená ryža, údený tempeh, cesnak, sol, mčk, majoránka, papriky, 1 konzerva krájaných rajčín, 1 paradajkový pretlak (Giana) 500ml..troška cukru, octu.

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu si uvaríme ako cestovinu...prepláchnutú prebratú ju dáme na 15-20min variť do vriacej vody..po scedení som do nej dala kvapku oleja..pridáme na jemno nastrúhaný údený tempeh...3 strúčiky nastrúhané cesnaku, sol, mčk, a sušenú majoránku...ako má kto rád ja som dala dosť...zmes natlačíme do surových vyčistených paprík..a zalejeme omáčkou : 0,5litra paradajkového pretlaku, 1konzervu krájaných rajčín, troška octu, 1-2PL cukru, sol, mčk - necháme zovrieť a 5 min prevariť...
Papriky zaliate omáčkou dáme piecť zakryté na 180stupnov na hodinu-hodinu a pol...
dobrú chuť...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 1.447 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,145 další >>