.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > MLETÉ MÄSO
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
NAJNOVĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC | NAJDISKUTOVANĚJŠIE RECEPTY
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY
Boloňské špagety (20) 24.9.2014, 19:45
Gulky v paradajkovej omacke (4) 12.9.2014, 10:07
Bravčové karbonátky "na prírodno" (21) 6.9.2014, 18:56
Plnená ,,faširková,, roláda (14) 5.9.2014, 11:00
Plnená paprika na fantastickej paradajkovej omáčke (164) 28.8.2014, 16:17
Jednoduchá skladaná koložvárska kapusta (180) 10.8.2014, 10:11
Zapečené plnené baklažány (6) 9.8.2014, 10:58
*♥*Plnená paprika v paradajkovej omáčke*♥* (87) 3.8.2014, 14:46
Lasagne s masom - geniálne (17) 17.7.2014, 14:39
Mleté rezne so snehom (22) 13.7.2014, 15:59
NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY
NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
včera Čo dnes varíte | poslední | nejnovější 30.9. 23:35 | všechny 263
Celkem: 367 (zobrazuje se 1-10)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>
MLETÉ MÄSO
Jarné rolky/závitky

POTREBNÉ PRÍSADY

Ryžové papiere, Ryžové rezance ,Mleté mäso, Čínska kapusta-biela, Sušené čínske huby, Stredná mrkva ,Pol cibulky ,Sójová omáčka, Vegeta/soľ,korenie ,Olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

1.Ryžové rezance dáme do vriacej vody podľa návodu a necháme postáť. Potom scedíme.
2.Huby dáme taktiež do vriacejj vody a necháme postáť, kým nezmäknú. Vylejeme vodu,vyžmýkame a nakrájame na kúsky.
3.Potom si nakrájame cibulku,kapustu a mrkvu nadrobno.
4. Ja som to robila odoka, takže asi pol balenia mletého mäsa som dala na panvicu s rozohriatym olivovým olejom (asi lyžičku). Mäso posmažíme, kým nezhnedne a potom pridáme zeleninu s hubami, čo sme si nakrájali. Dochutíme sójovou omáčkou, vegetou/solou a korením podla svojej chuti. Chvílku osmažíme a pridáme polovicu ryžových rezancov (dalšiu polovicu použijeme ako prílohu).
5.Do väčšej misky alebo hlbokého taniera dáme teplú vodu a máčame ryžové papiere,kým nezmäknú.
6.Položíme opatrne mäkký ryžový papier a plníme plnkou. Plnku si dáme na okraj a pomaly rolujeme,potom zahneme boky a dorolujeme.
7.Rozpálime olivový olej na panvici a vkladáme rolky, asi tak 3-4 kusy, pretože sa dosť lepia. Posmažíme , aby boli zlatisté.
8.No a ked už máme vysmažené rolky, tak podávame s ryžovými rezancami a sójovou alebo sladkou chilli omáčkou.
9.Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela K. (MacQa) ID 132364 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Fašírka na plech s mrkvou a orechami

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravcoveho pliecka, velka cibula, 2 struciky cesnaku, 2 polievkove lyzice sojovej omacky a horcice, pol salky mandli alebo vlaskych orechov, 2 velke mrkvy, 4 vajcia, polovica kapie, majoran, sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetko zomelieme, orechy, kapiu a mrkvu je mozne aj rozmixovat, rozprestrieme na peciaci papier a pecieme a pecieme :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Martina K. (Martina46) ID 31472 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Polpete z mletého mäsa v paradajkovej omáčke ♥ ♥ ♥

POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mletého mäsa * staré pečivo * 2 cibule * 4 strúčiky cesnaku * 50 g syra Grana Padano * kúsok zeleru * mrkva * 1 konzerva paradajok Nostia * 200 ml vývaru * soľ * korenie *

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny nakúpené v predajni LIDL. Výborný recept podľa Ihnačáka .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Pastiersky koláč

POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hovädzieho mletého mäsa, syr čedar, šalotka, 2 strúžky cesnaku, olej, maslo, mleté korenie, chilli, citrónová šťava, červené víno, paštrnák a karfiol

POSTUP PRÍPRAVY

Hovädzie mäso si pomelieme a osmažíme na cibuľke. Pridáme čierne korenie, najlepšie čerstvo namleté, trochu soli, podlejeme trochou, asi tak 1dcl, dobrého vína, citrónová šťava a necháme dusiť aby sa odparila šťava. Uvarený karfion alebo paštrnák (množstvo podľa veľkosti formy) rozmixujeme s trochou syra a masla na tuhú kašu. Ku karfiolu dávama jeden paštrnák. Pekáč potrieme maslom, dáme vrstvu mäsa, navrch kašu z karfiolu a paštrnáku, posypeme syrom, pokrájanou chilli papričkou, muškátovým orechom a dáme piecť. \r\n\r\nPodávame s pečenou cviklou. \r\nCviklu zabalíme po kusom do alobalu a pečieme 1 hodinu. Vychladnutú ošúpeme, nakrájame a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a balzamikovým octom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Sona F. (anqua) ID 52532 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
masova strudla

POTREBNÉ PRÍSADY

500g ml. masa 500g sampinonov paradajkovy pretlak cigula casnak sol mck bazalka oregano struhanka sunka listkove cesto vajicko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

pripravime si cibulavy zaklad+ cesnak oprazime pridame pokrajane sampinony podusime a pridame ml maso sol vsetky korenia a oprazime pridame pretlak premiesame a stuhanku na zahustenie odstavyme a nechame vychladnut asi na 60%. rozvallkame cesto dame sunku maso a zatocime. dame na namasteny plech natrieme vajickom a poprepichujeme vidlickou. pecieme 30-35 minut na180-200 stupnoch

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

hana f. (zabinka25) ID 289736 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Cottage pie

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu : http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/10/cottage-pie.html 25g masla 2 stredne velke cibule,nakrajane na drobno 2 struciky cesnaku,nakrajanych na drobno 500g mleteho hovadzieho masa 25 g hladkej muky 1 vacsiu mrkvu,nakrajanu na kusky 500 ml hovadzieho vyvaru (ja som pouzila kuraci ) 1 PL rajcinoveho pretlaku ( ale myslim ze mozte pouzite aj plechovku nakrajanych rajcin ) 2 PL pazitky,nakrajanej 700 g zemiakovej kase

POSTUP PRÍPRAVY

Ruru si predhrejeme na 180C.
V mensom hrnci si rozpustime maslo.Pridame cibulu a cesnak.Smazime 5 min pokial nam nezmeknu (vyhnite sa tomu aby vam zhnedli ).Pridame mlete maso.Smazime az kym nam cele nezhnedne.Pridame muku.Premiesame a povarime 1 min.Napokon pridame mrkvu,vyvar a rajcinovy pretlak.Osolime,okorenime.Dobre premiesame a znizime plamen na najnizsie a nechame pomalicky varit asi 10 min.Pridame pazitku.Zamiesame a napokon si to prelejeme do keramickej formy (alebo plechu alebo v com to len uznate za vhodne piect ).Navrch si rozotrieme zemiakovu kasu.A dame piect na 30 min.(Vrch musi byt zlatavo hnedy )

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) poslední: 21.3.2014, 6:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Zapečené mäsové guľky

POTREBNÉ PRÍSADY

400g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa,4 strúčiky cesnaku,korenie na mleté mäso,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,menšie zemiaky,olej,kyslá smotana, petržlenová vňať,údený syr,sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso osolíme, ochutíme koreninami a nasekanou petržlenovou vňaťou. Pridáme pokrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku. Z masy vytvarujeme malé guľky a prudko ich opečieme na oleji. Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka. Potom ich pozdlžne prekrojíme, rozložíme do zapekacej misky, polejeme olivovým olejom, osolíme a dáme na 5 minút predpiecť do vyhriatej rúry.Potom na každý kúsok zemiaka dáme kúsok syra položíme opečenú guľku, prichytíme špáradlom. Vložíme späť do rúry a zapečieme.Kyslú smotanu ochutíme mletým čiernym korením, nasekanou pretržlenovou vňaťou, dvomi prelisovanými strúčikmi cesnaku a dobre premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Viera M. (vierinka1) ID 111995 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 15.10.2013, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Fasirky s paradajkami

POTREBNÉ PRÍSADY

300g mleteho masa (my pouzivame domace bravcove, ale da sa aj z hovadzieho), 1KL soli, 1/2 KL korenia cierneho mleteho, 1 KL majoranky, troska provensalskych byliniek, cesnak, 2 cibule, 15DKG tvrdeho syru, rohlik, mlieko, muka, 1 vajicko, paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

Dame namocit rohlik do mlieka, vyzmykame ho, k nemu pridame mlete maso, sol, korenie, majoranku, nadrobno pokrajanu cibulu, pretlaceny strucik cesnaku, 1 vajicko, spojime a vytvarujeme fasirky. Tie obalime v muke (ja pouzivam hladku spaldovu), a vyprazime na panvici.
poukladame do sklenenej zapekacej misky. Na kazdu fasirku poukladame kopku postruhaneho syru, polozime kusok paradajky, popri poukladame jednu pokrajanu cibulu na kolieska. pokvapkame cesnakovym olejom, posypeme provensalskymi bylinkami (len jemne) a dame zapiect.
vyborne s nasimi pecenymi zemiacikmi s muskatovym orieskom :o)

Najlepsie s domacimi paradajkami masitymi, no mnaaaaam :o)))))

foto su moje, len upravovane v perfect foto :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 23.1.2014, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Mäsové guľky vo voňavej paradajkovej omáčke

POTREBNÉ PRÍSADY

... jednoduché, voňavé, takmer bez práce (ak máme guľky pripravené vopred v mrazničke) ... potrebujeme : na guľky : mleté bravčové mäso (500-600 g), ryža (cca 1/2 šálky), soľ, korenie, vegeta, sladká paprika, 1 vajce na omáčku : veľký paradajkový pretlak (taký v tetrapakovej krabičke - cca 4 -5 dl), voda, 1 - 2 kusy čerstvá paprika, soľ, korenie (príp. vegeta), kryštálový cukor na dochutenie (cca 1 PL)

POSTUP PRÍPRAVY

GUĽKY :

zmiešame mleté mäso s vopred napoly uvarenou a vychladnutou ryžou , vajíčkom, dochutíme soľou, korením, mletou paprikou, prípadne vegetou (z tohto množstva mi vyjde cca 12 - 15 guliek priemeru cca 4 cm)

OMÁČKA (množstvo na cca 6 guliek)

do hrnca vlejeme celý paradajkový pretlak, a rovnaké množstvo vody, osolíme, okoreníme, príp. dochutíme vegetou. vložíme čerstvú papriku a privedieme k varu, cca 5-10 minút povaríme, vložíme mäsové guľky a varíme zakryté 45 minút, nakoniec vyberieme papriky a dochutíme podľa chuti soľou, korením, vegetou a cukrom.

PRÍLOHA : kto chce môže byť aj knedľa, u nás sa papá s chlebíkom alebo aj samotné.
Jednoduché a chutné jedlo, ktoré sa stalo súčasťou nášho jedálnička ... varím najmä ak nemám veľa času.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MLETÉ MÄSO
Zapečené plnené baklažány

POTREBNÉ PRÍSADY

baklažány,soľ,mleté mäso - ja som zomlela kuracie stehná cca 300g,jeden rožok,pohár mlieka,soľ,čierne korenie,mletá červená paprika,šampiňóny,farebné papriky,paradajky,3vajcia,syr

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažány prerežeme,vydlabeme a nasolíme.Mäso zmiešame s koreninami,s namočeným rožkom v mlieku a nakrájanou zeleninou.Pridáme žĺtka a po premiešani pridáme vyšľahané bielka.Baklažány naplníme,zvyšnú plnku dáme do srnčieho chrbta a upečieme.Nakoniec zapečieme so syrom.Podávame so zemiakmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) poslední: 9.8.2014, 10:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 367 (zobrazuje se 1-10)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>