.
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
NAJNOVĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE RECEPTY | NAJOBLÚBENĚJŠIE ZA POSLEDNÝ MESIAC | NAJDISKUTOVANĚJŠIE RECEPTY
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY
včera Jablkovo orechový medovnik :) (5) 27.4.2015, 16:06
včera Fitness muffinky z mikrovlny - bez múky! (3) 27.4.2015, 13:30
včera Baby shower :) (3) 27.4.2015, 9:59
včera Jemnučká kávová roláda-bez múky (37) 27.4.2015, 9:22
Najjemnejšia bábovka (5) 26.4.2015, 15:48
Výborné hrnčekové muffiny (65) 26.4.2015, 2:02
Mafiny (29) 24.4.2015, 13:51
CHIA puding (1) 24.4.2015, 10:16
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
Celkom: 6.896 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,690 další >>
MÚČNIKY, POHÁRE
Excluzívna višňová bublanina s kúskami čokolády a marcipánu

POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajíčok (zvlášť žĺtky a bielky), 250g polohrubej múky, 250g práškového cukru, 1 dl voda, 1 dl olej, 1 prášok do pečiva, 1 PL kakao, višne (čerstvé, mrazené), 50g horkej čokolády, 50g marcipánu, práškový cukor na posypanie, štipka soli, hrubú múku na vysypanie plechu

POSTUP PRÍPRAVY

Úžasná a ako obláčik ľahučká bublanina .... viac-menej klasika, ale keďže mi od sviatkov zostala načatá horká čokoláda a marcipán, a v mrazničke višne s minuloročnej úrody - skúsila som skombinovať a nakoniec sa ukázalo, že je to výborná kombinácia ... z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh - odložíme do chladničky (robím v robote najskôr sneh aby som nemusela použiť zbytočne druhú misku - po snehu nemusíme umývať misu a môžeme priamo šľahať žĺtky). Zo žĺtkov a cukru vyšľaháme penu, postupne pridáme vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vareškou jemne vmiešame sneh z bielkov. Pekáč potrieme olejom a vysypeme hrubou múkou. Na pekáč nalejeme 3/4 cesta. Do zvyšného cesta vmiešame kakao. Kakaovým cestom pofŕkame biele cesto (samozrejme, kto nechce dvojfarebnú môže urobiť len bielu), posypeme nasekanou čokoládou a nasekaným marcipánom, uložíme višne bez kôstok. Pečieme cca 25 - 30 minút v rúre vyhriatej na 180°C. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Baby shower :)
PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Citronove cupcakes s karamelovym kremom

POSTUP PRÍPRAVY

x

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Andrea P. (andrejjocka) ID 242170 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 27.4.2015, 9:59 včera | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
CHIA puding
PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mlieko( klravske, kokosove, mandlove), chia, ( volitelny je pudingovy prasok), ovocie

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína R. (Hersi) ID 85661 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 24.4.2015, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
***FIT KEKSÍKY Z 2 SUROVÍN , rýchle ako blesk, bez múky, vajec,cukru :) ***

POTREBNÉ PRÍSADY

2 banány, jemné ovsené vločky. VOLITEĽNÉ : dodanie pr. orieškov, kúskov čoko, kokos. Tiež môžete a nemusíte prídať trochu medu ( ochutnáte) , alebo príp chia seeds..

POSTUP PRÍPRAVY

Na všetko vám stačí jedna miska. Vidličkou popučiť 2 banány, pridať jemné vločky, ja kupujem emco ( na foto), tie už teda nemeliem.. Vločiek je od oka, do konzistencie, kedy usídim, že sa z hmoty budú dať tvarovať guličky. Niekedy med dávam ( ak pridávam oriešky) , ak dávam kúsky čoko tak nesladím. Rukou spravím guličky velkostne asi ako Rafaelo ( ale môžete si spraviť aj väčšie ako na cookies pr), a na plechu len rozcapnúť rukou. ( tvar aký si zrobíte ostáva aj po upečení, nerastú, nemenia tvar).\r\nPečiem cca 12-15 min na 190 stupňov - alebo kym mierne! nezhednú kraje. ( môžete aj menej, vtedy je viac ešte cítiť banán, ja sem tam nejaký vytiahnem z plechu počas pečenia :) ) .\r\nDobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína R. (Hersi) ID 85661 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 23.4.2015, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Nepečený kivi zákusok

POTREBNÉ PRÍSADY

500g jemného nízkotučného tvarohu 1 balenie bieleho jogurtu (200g) väčšie balenie detských piškótov 1 PL brezového cukru (alebo iné sladidlo) 6 ks kivi 1 balenie mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh vymiešame s bielym jogurtom a brezovým cukrom (alebo použite iné sladidlo, stéviu, hnedý cukor..podľa chuti). Na spodok formy alebo plastovej nádoby uložíme vrstvu piškót, ktorú zalejeme polovicou tvarohovej zmesi. Nasleduje ďalšia vrstva piškót a druhá polovica tvarohovej zmesi, Kivi ošúpeme a rozmixujeme ponorným mixérom. Tiež môžeme trochu dosladiť ak je veľmi kyslé alebo vôbec. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale: necháme napučať vo vode, zahrejeme a primiešame do kivi. Kivi vrstvu vylejeme na zákusok a odložíme do chladničky stuhnúť na pár hodín. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Pistáciovo - čokoládový dezert

POTREBNÉ PRÍSADY

1 pistáciový termix 1 čokoládový jogurt (napr. Zvolenský fit & free) balíček mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Termix prelejeme do malej misky vhodnej do mikrovlnky, pridáme 2 ČL želatíny a dobre zamiešame. Vložíme do mikrovlnky na 1 minútu, potom vyberieme a ešte raz poriadne rozpustenú želatínu premiešame, aby sa s termixom úplne spojila. Termix prelejeme do dvoch pudingových formičiek. Rovnaký postup zopakujeme s čokoládovým jogurtom. Prelejeme ho do mištičky, pridáme 2 ČL želatíny, zamiešame a zohrievame 1 minútu. Vyberieme, opäť dobre premiešame a vylejeme do formičiek na pistáciovú vrstvu. Formičky odložíme do chladničky dobre stuhnúť. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 17.4.2015, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Veľkonočná mrkvová torta

POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 4 vajcia, 1/2 hrnčeka kokosu, 2,5 hrnčeka strúhanej mrkvy, 1,5 hrnčeka mlieka, 3/4 hrnčeka trstinového cukru/brezový cukor/stévia, 1/2 hrnčeka hrozienok alebo brusníc, 2 ČL vanilkovej esencie, 1/4 ČL sušeného zázvoru, 1/2 ČL škorice, citrónová kôra, Na potretie: 250g jemnej ricotty, citrónová kôra, trstinový cukor/brezový cukor/stévia, višňový lekvár, pistácie na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

1. Všetky suroviny okrem cukru zmiešame mixérom vo veľkej miske.
2. Teraz cesto ochutnáme a dosladíme podľa chuti, či už trstinovým, brezovým cukrom alebo stéviou. Ja som použila 3/4 šálky trstinového cukru.
3. Cesto prelejeme do okrúhlej formy alebo na plech (vymastestený a vysypaný múkou).
4. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Pokiaľ máte cesto na väčšom plechu malo by stačiť cca 30 minút. V okrúhlej forme však bude cesto vyššie, preto bude potrebovať viac času na pečenie. Moje sa pieklo 40 minút.
5.Hotový koláč vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
6. Zatiaľ si pripravíme ricottový krém. Ricottu osladíme (opäť toľko koľko chceme trstinovým cukrom alebo iným sladidlom) a štedro do nej nastrúhame citrónovú kôru. Dobre zamiešame.
7. Vychladnutý koláč potrieme višňovým lekvárom a ricottovým krémom. Dozdobíme veľkonočnými dekoráciami a posekanými pistáciami.
www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) poslední: 17.4.2015, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Torta z gréckeho jogurtu s lesným ovocím

POTREBNÉ PRÍSADY

2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť čučoriedka, 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť jahoda, 250g jemnej ricotty, balíček čírej želatíny (20g), 1 dcl mlieka, 2 PL trstinového cukru, 1 PL domáceho jahodového džemu, detské piškóty, Na ozdobu: lesné ovocie (mrazené alebo čerstvé), med, čokoládový toping

POSTUP PRÍPRAVY

Do menšieho hrnca nalejeme mlieko a pridáme želatínu. Necháme cca 10 minúť napučať. Zatial do veľkej misy pridáme grécke jogurty, ricottu, trstinový cukor a džem a dobre premiešame. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu nahrejeme, aby sa úplne rozpustila a primiešame do jogurtovo-ricottovej hmoty. Potom to celé vylejeme do formy a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním zmiešame ovocie s medom a ozdobíme tortu. Podávame s trochou čokoládového topingu a medom a ovocím. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 17.4.2015, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Výborný perník
PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

podľa receptu : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44480 ... + som pridala do cesta 1 postrúhané jablko a podávala som s jahodovo - čučoriedkovým pyré

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 13.4.2015, 18:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Panna cotta

POTREBNÉ PRÍSADY

250ml co najviac percentnej sladkej smotany na slahanie, 20g cukru, vanilkovy lusk, 2 plátky zelatiny

POSTUP PRÍPRAVY

Zelatinu si dame napucat do studenej vody alebo do studeného mlieka (cca 10 minut). Vanilkovy lusk rozkrojime a vyberieme jadierka. Smotanu dáme do hrnca a zohrejeme, nevarime. Pridame do nej cukor, ktory v nej rozpustime a tiez vanilkove zrniecka. Do horúcej smotany (pozor nie priamo vo vare) dame napucane platky zelatiny a pomiesame kym sa rozpusti. Panna cottu vylejeme do pripravenej nadoby a nechame vychladnut pri izbovej teplote a dalej dame stuhnut do chladnicky cca na 4 hodiny.

K panna cotte su vyborne lesne plody alebo nesladene maliny ci jahody, ja davam domacu dren jahodovu alebo malinovu s minimom cukru :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6.896 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,690 další >>
© 2004 - 2015 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku