. .. .. .. .. .. .
. .

RUSKÝ BORŠČ zjednodušený podľa mňa. - RECEPT 4349

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 7000 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


RUSKÝ BORŠČ zjednodušený podľa mňa.


[ recept č. 4349 zo dňa  ]


RUSKÝ BORŠČ zjednodušený podľa mňa.


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 1/4 hlávky väčšej bielej kapusty, 1 mrkvu, 1 menší petržlen, 1 strednú cibuľu, 2 zemiaky, 2 strúčiky cesnaku, 1 malý pretlak, 1 malý pohár zaváranej cvikle, hovädzie mäsko najlepšie nejaké zbytky, hovädzí vývar. Celé čierne korenie, nové korenie, kmín, bobkový list, Soľčanka. Kyslá smotana, petrželová vňať na ozdobu.

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi sýta a hustá polievka, ktorá je super na večeru, alebo ľahký obedík. Vyskúšajte:
Očistenú zeleninu si nakrájame takto: kapustu na slížiky, mrkvu a petržel nastrúhame nahrubo, zemiačky na malé kocky, cibulu na polkolieska a cesnak necháme celý. Ak Vám zostáva hovädzie mäsko napr. zo sviečkovej, tak máte čo vytiahnuť z mrazáka. Ja takto fungujem aj s vývarom. Samozrejme vytiahneme v dostatočnom predstihu. Nakrájanú zeleninku dáme na maslo trošku opiecť, nakoniec pridáme aj kapustu. Osolčankujeme, pridáme koreniny, celý cesnak a zalejeme vývarom. Přimnežene, nech je zeleninka zakrytá. Pridáme uvarené na kocky nakrájané mäsko. Mierne varíme asi 35 minút. Doplníme vývarom na požadované množstvo, ale konzistencia má byť naozaj hustá. Potom pridáme scedené kocky cvikle a malý rajčinový pretlak, pristrúhame najemno malý zemiak na zahustenie. Necháme ešte povariť takých 20 minút. Na koniec dochutíme, dokyselíme, dosolíme, ale v podstate by to už nemalo byť treba. Ak nemáte v mrazáku žiadne zbytky, začínate tým, že si uvaríte mäsko a potom už dodržujete postup. Treba ho nechať odstáť a najlepšie podávať na druhý deň, či na tretí, na štvrtý... Zdobíme kopčekom kyslej smotany, petrželovou vňaťkou a jeme s čiernym chlebíkom. Prajem dobrú chuť. Foto dodám, keď sa manžel naje a odfotí.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Fotil manželko, tak prepáčte to servírovanie...:-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Veľkonočný syrek | RUSKÝ BORŠČ zjednodušený podľa mňa. | Pre inšpiráciu....moj výtvor :o) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (6.10.2012, 6:41)
bude dnes na obed.... (hello)
ODPOVEDAŤ
Silvia P. (sisina79) ID 59029 (29.4.2009, 18:50)
Mňamky výborný recept, odporúčam vyskúšať (Y), všetok sme ho hneď popapali ;-), ďakujeme za recept !!! (L) (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu