končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Dana K. (helldana) ID 94605 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maďarský krémeš[ recept č. 13725 zo dňa 3.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 bielkov, 300 g práškového cukru, 300 g mletých orechov, 1 PL jemnej strúhanky, 1 žltok Krém:8 žĺtkov, 400 ml mlieka, 5 PL hladkej múky, 150 g práškového cukru, 250 g masla, 2 balíčky vanilkového cukru POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh,pridáme žltok, po častiach pridávame práškový cukor, orechy a strúhanku. Cesto rozotrieme na plech, vyložený papierom a upečieme v teplej rúre. Po vychladnutí natrieme krémom. Krém: Z mlieka, žĺtkov, múky a cukru uvaríme hustú kašu. Maslo vymiešame s vanilkovým cukrom a pridáme do vychladnutej kaše. Polejeme čokoládovou polevou. |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (12.8.2011, 7:38) |
Mňam-mňam orechové piškóty sú SUPER a prudko Mňa by zaujímalo, či upečenú piškótu treba prekrojiť pozdĺžne na polovicu a tak spojiť krémom, alebo upiecť dve. Ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 21:00) |
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.5.2009, 7:06) | |
tento koláčik som už dávno nerobila. Je len plnku som robievala trošku ináč. Žĺtka som šľahala s cukrom nad parou bez mlieka | |
ODPOVEDAŤ |