![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Domaci kralik na jablkach - famozne!!! (7) 18.5.2020, 20:59 Králik so slaninkou a pečenými tymiánovými zemiakmi (6) 21.10.2016, 10:37 Králičí paprikáš (9) 16.8.2015, 17:49 Králik na cesnaku - jednoducho a rýchlo ! (8) 18.1.2015, 9:06 Výborný zajačik na smotane (4) 26.10.2014, 8:54 Zajac na paprike s cestovinou (1) 1.12.2013, 7:59 Králik na cesnaku (7) 23.11.2013, 11:53 Zajac na cesnaku (13) 7.7.2013, 18:00 Šťavnatý králik pečený v marináde (21) 6.3.2013, 13:59 Lahodný králik (14) 19.2.2013, 10:35 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
KRÁLIČIE MÄSO |
chutný králik na syrovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY králičie masko, cibuľka, syr v črievku, smotana (na varenie alebo na šľahanie) POSTUP PRÍPRAVY na oleji si usmažíme cibuľku, pridáme očisteného rozporcovaného králika, orestujeme z každej strany, aby sa zapiekol, osolíme, okoreníme a necháme dusiť cca 45 minút, potom mäsko vyberieme a do výpeku vlejeme 250ml smotany a jeden syr v črievku, necháme roztopiť a prevariť, vložíme do omáčky mäsko a podávame s ryžou alebo s novými zemiačikmi :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Žofia N. (žofík) ID 71139 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Šťavnatý králik pečený v marinádePOTREBNÉ PRÍSADY 3 PL kečupu, 1 PL horčice, 0,2 dl oleja (olivový) 2 ks cibule, 1 štipka štiplavej papriky, 1 čajová lyžička soli, 0,2 dl vody, 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia, 1 králik 1 čajová lyžička mletej papriky. POSTUP PRÍPRAVY Králika umyjeme a naporcujeme na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky.Zo všetkých ingrediencií vymiešame marinádu, ktorú vylejeme do väčšieho pekáča. Kúsky z králika uložíme do marinády a necháme v chlade 24 hodín marinovať. Vložíme do vyhratej rúry a 1 a 1/2 hodiny pečieme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 6.3.2013, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Zajac na paprike s cestovinouPOTREBNÉ PRÍSADY zajac strednej veľkosti , paprika červená sladká mletá, cibuľa väčšia, korenie, cestoviny , hladká múka, mlieko alebo smotana POSTUP PRÍPRAVY Zajka si naporcujeme, umyjeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marcela Š. (maca7) ID 169017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.12.2013, 7:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na cesnaku s jogurtom a horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 stehien z králika, 4-5 strúčikov cesnaku (podla chuti), sol, korenie, horčicu, biely jogurt, cibula POSTUP PRÍPRAVY Cesnak pretlacime a spolu so solou zmiesame. Zmes natierame na umyte stehna. Stehna orestujeme na prudkom oleji. Oprazene stehna naukladame do plechu, poleje vypekom, ktory nam ostal, natrieme horcicou a bielym jogurtom. Trochu posolime a pokorenime a nakoniec na stehna naukladame na kolieska nakrajanu cibulu. Pecieme asi 45minut. Podavame so zemiakmi varenymi v supke. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarína V. (pagastanka) ID 64848 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajačie reznePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zajačieho mäsa, 1kg mastnejšieho bôčika, 20dkg tvrdého syra, soľ, ČMK Trojobal: hladká múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Zajačie mäso a bôčik pomelieme na drobno. Pridáme nastrúhaný syr a soľ a ČMK podľa chuti. Najlepšie je to pripraviť večer a do rána nechať postáť. Tvarujeme rezne asi na veľkosť dlane ale nie príliš hrubé ale ani príliš tenké aby sa nelámali pri obalovaní. Obalíme v trojobale a pražíme ako klasické rezne. Rezníky sú superné a najmä ak vaše deti alebo rod. príslušníci nechcú zajačie mäso lebo to ani nieje cítiť :)) Dobrú chuť prajem !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka C. (ZdenkaCh) ID 187637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Výborný zajačik na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 1 zajac /králik/ cibuľa / podľa chuti - aspoň 2-3/ horčica soľ smotana na šľahanie slaninka grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY viď fotopostup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) gabika p. (gabikapl) ID 27682 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.10.2014, 8:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Králik na cesnakuPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme:1 kg králika,100 g slaniny,4 strúčiky cesnaku,1 ČL soli ,2 nadrobno pokrájané cibule,3 PL masti, po 4 zrnká nového a čierneho korenia,1 ČL hladkej múky, 400 ml hovädzieho vývaru POSTUP PRÍPRAVY Očistené, umyté, osušené a odblanené mäso prešpikujeme polovičným množstvom slaniny nakrájanej na pásiky. Prešpikované mäso potrieme cesnakom rozotretým so soľou a necháme ho odležať v chlade. Cibuľu opražíme do zlatista na masti so zvyškom slaniny, pokrájanej na kocky. Pridáme korenie, vložíme mäso, podlejeme polovicou vývaru a pri teplote 180 °C pečieme v rúre domäkka 70 až 80 minút. Počas pečenia mäso obraciame a polievame vlastnou šťavou. Upečené mäso mäsko nieje vôbec suché a chutí výborne. Naservírujeme na tanier a polejeme šťavou. Vhodnou prílohou sú zemiaky, ryža a čerstvý zeleninový šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 23.11.2013, 11:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Lahodný králikPOTREBNÉ PRÍSADY * 1 králik * 1 PL olej * soľ * MČK * vegeta * 5-6 strúčikov cesnaku * po 4 guličky nového a čierneho korenia * 1 šľahačka /33%/ * plátok masla * POSTUP PRÍPRAVY - v práci som mala odloženého v mrazničke ešte králika od kolegyne - tak sme si ho hneď aj ukuchtili :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 19.2.2013, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Domaci kralik na jablkach - famozne!!!POTREBNÉ PRÍSADY Domaci kralik, 2-3 jablka, sol,voda na podliatie POSTUP PRÍPRAVY Je to velmi jednoduchy a rychli recept. Raz som nevedala, co uvarit a mala som zajka a jablka, tak som to skusila a vysledok bol famozny. Fantastikos:o)Takze ako na to: Zajka si naporcujeme na mensie kusky - ako komu vyhovuje. Nasolime ho z kazdej strany. Osupeme a nakrajame si jablcka na platky. Jablka dame naspodok, poukladame kusky zajaca, podlejeme vodou do 3/4(ja robim v janskom skle), Prikryjeme a pecieme cca 1-1a1/2hod. na 230. Najskor po hodine skontrolujeme, ci sa nam masko zvrchu "nechyta". Masko je uplne makulinke a kto ma rad pripecene na konci cca na 15 minut necha piect odokryte. Jablciek mozte dat kludne aj viac. Prilohu si k tomu zvolte akukolvek, chuti to so vsetkym. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Miroslava N. (mamina29) ID 45534 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.5.2020, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
![]() Králik na cesnaku - jednoducho a rýchlo !POTREBNÉ PRÍSADY Na 4-6 porcií :1králik, masť, 8-10str. cesnaku,1cibuľa, 1čl celej rasce, 1 bobkový list, ml. čierne korenie, ml. červená paprika,soľ, 1PL hl. múky a 2PL horčice POSTUP PRÍPRAVY Králika naporcujeme a prudko osmažíme na horúcej masti.Pridáme na kocočky pokrájanú cibuľu, na tenučké plátky pokrájaný cesnak, rascu, bobkový list, podľa chuti korenie, soľ a papriku. Všetko dusíme, občas podlievame horúcou vodou a samozrejme podľa potreby obraciame. Ak je maso makké, vyberieme ho na tanier a šťavu zahustíme múkou a horčicou. Necháme prejsť varom a odstavíme. Do výpeku pridáme naspať maso. Podávame s ryžou a marhuľovým kompótikom. Celé aj s prípravou vám to nezaberie viac ako 80 min. a ešte si medzitým dusením urobíte aj ryžu. Ja teda králika moc nemusím, ale toto je fakt mňam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Renata J. (zara343) ID 61637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 18.1.2015, 9:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |