. .. .. .. .. .. .
. .

Fantastický tvarohový krémovník - RECEPT 2238

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 20063 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Fantastický tvarohový krémovník


[ recept č. 2238 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO:25dg polhr.múky,125g masla alebo HERY,1/2 prášku do pečiva,12dg pr.cukru,1 vajce,1 žĺtok
PLNKA:1/2 l mlieka,1 Zlatý klas,500g tvarohu-ja dávam hrudkový,15dg pr.cukru,1 vajce,3 žĺtky,1dcl oleja,1 van cukor.
Na zapečenie:4 bielky,4 PL pr.cukru


POSTUP PRÍPRAVY

Vymiesime si v miske cesto.Je to vlastne linecké cesto.Vyvaľkáme ho na väčší obdĺžnik ako je hlboký plech.To preto,lebo cesto na plechu má byť trochu vytiahnuté na kraje.Potom si ponorným mixérom alebo v klasickom mixéri,vyšľaháme všetky prísady na plnku.Túto pudingovú hmotu si vylejeme na neupečené cesto.Nebojte sa ,je to naozaj riedke,ale pečením to stuhne.Tie kraje cesto budú po výšku plnky.Ak ich máte vyššie,tak ich prstom stlačte po plnku,aby sa zbytočne nepripekali.Dajte do teplej rúry asi 165stupňov C/20-30 min.Povrch začne tuhnúť,cesto zčervenie a vtedy celý plech vyberte von z rúry.Kým sa pieklo,vyšľahajte si bielky s cukrom na tuý sneh-najskôr bielky dotuha a potom pridať pr.cukor.Sneh natrieť na masu v plechu a dať ešte zapiecť 10-15min.
<< Výborné oškvarkové pagáče | Fantastický tvarohový krémovník | Trojfarebná bábovka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Nikol K. (Slabejka) ID 20063 (13.9.2007, 14:12)
Som rada,že niekto má rovnaké chute.Je síce náročnejší na čas,ale stojí zato.
ODPOVEDAŤ
IDA M. (idabela) ID 4173, mimibazar.sk/idabela (13.9.2007, 11:31)
Nikol,
určite je fantastický, plnku a sneh robím rovnako, ale miesto cesta dávam lístkové cesto a je tiež výborný a hlavne rýchly. Ida
ODPOVEDAŤ
Darina V. (Dadava) ID 19, mimibazar.sk/Dadava (13.9.2007, 17:49)
URCITE TO SKUSIM S LISTKOVYM CESTOM (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu