. .. .. .. .. .. .
. .

kuracie prsia s mandarinkami s opekanými zemiakmi s 3% tuku:-))))) - RECEPT 18906

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 27491 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


kuracie prsia s mandarinkami s opekanými zemiakmi s 3% tuku:-)))))


[ recept č. 18906 zo dňa  ]


kuracie prsia s mandarinkami s opekanými zemiakmi s 3% tuku:-)))))


POTREBNÉ PRÍSADY

v texte

POSTUP PRÍPRAVY

takže..... skúšali sme nový "zázrak" do našej kuchyne - Tefal Actifry - musím uznať, že zemiaky boli ozaj opekané....
no a keď sa dopekali, manžel mi oznámil, že mám 17 minút na prípravu "niečoho k tomu"... tak som urobila soté, čo dom dal:-)))))).
Speniť cibuľu, spolu s oravskou (anglickou) slaninou, orestovať, pridať kur. prsia na kúsky, pásiky čerstvej papriky, pretlačený cesnak, zase orestovať, dochutiť soľou, mčk, pridať malú konzervu mandariniek (pár odložte na ozdobu) bez šťavy (tú odložte na neskôr), podliať trochou vody a chvíľu podusiť. Nakoniec zmiešať šťavu z mandariniek, sójovú omáčku + trochu majzeny a rozmiešať a šup do mäska. Necháme prebublať a papáme..... Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

toto je ten zázrak


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< 1 rôčik pre syna mojej kolegynky | kuracie prsia s mandarinkami s opekanými zemiakmi s 3% tuku:-))))) | torta pre mužíka frantíka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (31.12.2009, 13:24)
V prvom rade, krasneho a veseleho Silvestra a stastny Novy rok vsetkym damam ale aj panom na tomto portali. Pokusim sa zapojit do diskusie o Tefal Actifry. So snubencom sme si ho kupili asi pred pol rokom a celkom casto ho vyuzivame. Mne sa na nom najviac paci to, ze to nemusite miesat a netreba okolo toho stat. Jednoducho si tam v sobotu na obed nieco nahadzem, upratujem si, vysavam a o niekolko desiatok minut si spomeniem, ze by sme mali ist papat. Samozrejme, obcas to skontrolujem ci je vsetko ok. Da sa tam robit vela veci, len sa netreba bat skusat. Hranolky ozaj milujem su take zemiakove, bez toho zbytocneho oleja a s roznymi koreninami nahradia cipsy k telke. Robila som tam omacky, susila hribky {zijem v UK a susene su tu straaaasne drahe, tak som vyuzila horuci vzduch v Tefal actifry ;o}, piekla som polovicky kuracich stehienok... Len musite mat na zreteli, ze tie kusky nesmu byt obrovske, lebo ta masinka ich neotoci a potom sa tam da robit ozaj vela veci. Viete co mne najviac chutnalo? Taky moj vlastny vymysel... kuracie stehienka s kyslou kapustou v Actifry... Ozaj nema chybu ten recept a je plne pouzitelny aj pri diete. Keby bol zaujem o presny postup, pridam aj s obrazkami. Mile damy, ktore ho uz mate, radsej ho pokazte skusanim roznych jedal, akoby vam mal iba stat na policke. Este raz stastny Novy rok.
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (1Leni) ID 67070 (31.12.2009, 12:19)
(Y) aj my ju mame , skvela vecicka , od maska po zemiaky, robime v tom vsetko (zajic)
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (15.10.2009, 20:00)
Super, baby, presvedcili ste ma - idem na ten tlakovy hrniec (pi) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.10.2009, 20:06)
Silvuška dobré rozhodnutie (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (catherine23) ID 27491, mimibazar.sk/catherine23 (15.10.2009, 20:06)
Silvi, určite budeš spokojná, uvidíš (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.10.2009, 19:55)
Babenky ja som to mala na skúšku hranolky a opekané zemiaky sú v tom famózne a to je všetko to je môj názor skušala som to aj s mäskom ale eé :^) neviem pre niekoho to bude zázrak a pre niekoho zbytočná vec alebo tak povediac ako Silvi podotkla,že ďaľšia vec do police ... Môj konečný názor radšej tlakový hrniec ako toto :-) (clamp) :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (catherine23) ID 27491, mimibazar.sk/catherine23 (15.10.2009, 20:04)
Súhlasím s Deni, zemiačky boli suprové, mäso som neskúšala a asi ani nebudem, ja radšej soté robím vo voku..... každý nech si urobí názor podľa seba (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.10.2009, 20:07)
Katka presne tak niekto to bude chváliť niekto nie proste tisíc ľudí ,tisíc názorov |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) ;-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (15.10.2009, 19:32)
čo ja viem,nechcem kritizovat,nevarila som v tom ale zda sa mi to prehnane drahe..a tie opekane zemiaky si predstavujem trošku inak,ja ich najprv uvarim a potom tiez opečiem na lyžičke oleja do chrumkava .. *-) ale ak to ma aj ine vyhody tak beriem spat .. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (catherine23) ID 27491, mimibazar.sk/catherine23 (15.10.2009, 19:38)
áno je to drahé, ale ja to tu nijako nevychvaľujem, len sa podeľujem o skúsenosť, ako sme to prvý krát skúšali.... ale aj hranolky v tom boli celkom dobré a aj tieto zemiačky boli dobré, dali sme na ne pri pečení kmín a soľ a boli aj super ochutené.... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (15.10.2009, 19:46)
Ved ja by som si tiez kupila kadejake novinky, len sa bojim toho miesta na polici, lebo uz nie je kam ;-) ;-) ;-) teraz zvazujem, ci kupit tlakovy hrniec - som jedna z poslednych, co ho nema, no hanba... ale pocula som, ze sa oplati
A este som chcela k tym opekanym zemiakom - ja ich ani nevarim ako egreska, len tak nasucho pokrajane hodim na papier na pecenie v plechu, svacnem do truby a zabudnem tak na 45 min. a su super
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (catherine23) ID 27491, mimibazar.sk/catherine23 (15.10.2009, 19:51)
no ja samozrejme tlakový hrniec mám ;-) ;-) ;-), a myslím, že to je jedna z vecí, ktoré mi na polici nestoja, mám ho po ruke v kuchyni a používam veľmi často - odporúčam SUPER VECIČKA, ale ako hovorím manžel je zaťažený na vybavenie domácnosti, takže sme kupovali taký drahší, myslím, že je to zn. Fagor, s takými tými vypúšťacími ventilmi. Ja som ho najskôr nechcela, ale teraz by som nedala za nič.... (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (15.10.2009, 19:08)
A co vsetko sa v tom Tefale Actifry da robit? Nie je to len dalsia vec do police? (F) (F) (F) :-$
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (catherine23) ID 27491, mimibazar.sk/catherine23 (15.10.2009, 19:35)
no v podstate asi áno, dajú sa tam robiť zemiaky na hranolky, opekané zemiaky, americké vlastne skoro bez oleja. ešte sa dá aj mäso ako soté, alebo zelenina... ja mám pocit, že to funguje na báze veľmi horúceho vzduchu, čo tam prúdi a v strede je lopatka, ktorá sa pomaly točí a mieša to čo je vnútri. Ale určite sa to nedá použiť ako klasický friťák, je to niečo úplne iné, ale môj manžel rád novinky, takže máme doma všeličo možné ;-)
ODPOVEDAŤ
Kornelia H. (nellus) ID 14797, mimibazar.sk/nellus (30.12.2009, 22:59)
dnes som si kupila tento zazrak, hned sme si vyskusali hranolky.... mnam :-D citala som o ActiFry aj na zahranicnych strankach, gazdinky pisali, ze v nom skusali aj chlebik vo vajci aj vysmazane masko, staci vybrat lopatku a naukladat tam masko ci chlebik. tak som zvedava, urcite vyskusam aj ich napady :-D ja si myslim, ze mi to nebude stat na polici, ja mam velmi rada sote a podobne jedla, tak sa velmi tesim (Y) urcite sa s Vami podelim o moje skusenosti. :-p Prajem stastny novy rok! |:o) (novy rok) (novy rok) (novy rok) (silvestr2) (silvestr)
ODPOVEDAŤ
Daniela M. (Danuska55) ID 2483, mimibazar.sk/danuska55 (31.12.2009, 10:50)
co to stoji ???? to je ako fritak??? ci???
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu