. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčova harula - RECEPT 11361

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 53375 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Bravčova harula


[ recept č. 11361 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Pol kg bravčoveho plecka,/alebo hydinoveho/,4 vajcia,3 cibule,3 stručky cesnaku,3PL Solamylu,2PL kečupu,1PLsojovej omačky,2PL oleja,1CLmletej papriky,sol,čierne korenie,vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrajame na rezance.V miske zmiešame vajcia,solamyl,soj.omačku,kečup a olej.Cibule olupeme a pokrajame na kolieska,cesnak pretlačime. K marinade pridame cibulu s cesnakom.Dochutime solou,vegetou ,korenim,paprikou a pridame maso. Všetko premiešame a nechame 24 hodin odležat. Na zohriaty olej davame lyžicou zmes a tvorime placky,ktore vypražame. Prilaha:kaša,zeleninova obloha
<< Torta pre manželovu mamu ( skryté číslo ) | Bravčova harula | Karbonatky so syrom /priloha:cviklovo-kapustovy salat/ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu