končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (matahari1974) ID 178038 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bravčová diabolská[ recept č. 44944 zo dňa 18.12.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 kg krkovičky alebo bravčové pliecko, 3 - 4 ks cibule, 2 - 3 PL horčice, 2 - 3 ks feferónky ,4 - 5 ks uhorky kyslej, korenie čierne mleté, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu Cibuľu , mäso a uhorky nakrájame na malé kocky . Cibuľu osmažíme na oleji , pridáme na kocky nakrájané mäso a smažíme pár minút.Pridáme soľ,korenie , na kocky nakrájané kyslé uhorky , feferónky a horčicu. Nepodlievame , mäso si pustí vlastnú šťavu. Dusíme do zmäknutia. Takto pripravené mäso podávame s chlebom. Prajem dobrú chuť |
Petra P. (sassannka) ID 40566, mimibazar.sk/sassannka (17.9.2013, 20:07) | |
Spapané, super | |
ODPOVEDAŤ |