
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ANNA M. (andanan) ID 93875 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zapekané žemle[ recept č. 13854 zo dňa 7.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 menšie žemle 1 bambino alebo 4 - 5 trojuholníkov lunex 1 kyslá smotana 2-3 strúčiky cesnaku vegeta, soľ . POSTUP PRÍPRAVY V hlbokom tanieri si zmiešame smotanu, syr, roztlačený cesnak, soľ a vegetu. Zo žemlí odkrojíme vršky, vydlabeme striedku, ktorú uložíme na suchý pekáč, žemle naplníme plnkou, prikryjeme vrchmi a dáme na ten istý pekáč-chvíľku zapečieme - okolo 10 minút. Vyjedáme upečenou striedkou .Je to strašne dobré, rýchle a všetkým to chutí. Pre zmenu chuti môžeme do plnky pridať šunku, kápiu, pažítku. |