Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
4 menšie žemle
1 bambino alebo 4 - 5 trojuholníkov lunex
1 kyslá smotana
2-3 strúčiky cesnaku
vegeta, soľ
.
POSTUP PRÍPRAVY
V hlbokom tanieri si zmiešame smotanu, syr, roztlačený cesnak, soľ a vegetu. Zo žemlí odkrojíme vršky, vydlabeme striedku, ktorú uložíme na suchý pekáč, žemle naplníme plnkou, prikryjeme vrchmi a dáme na ten istý pekáč-chvíľku zapečieme - okolo 10 minút. Vyjedáme upečenou striedkou .Je to strašne dobré, rýchle a všetkým to chutí. Pre zmenu chuti môžeme do plnky pridať šunku, kápiu, pažítku.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |