. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie srdcia a pečienky vo vinečku - RECEPT 6630

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 49716 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Kuracie srdcia a pečienky vo vinečku


[ recept č. 6630 zo dňa  ]


Kuracie srdcia a pečienky vo vinečku


POTREBNÉ PRÍSADY

asi 400g zmesi kuracej pečene a srdc
šampiony v oleji
slaninka asi 15dkg
2 cibule
1dcl červeneho vinečka
paradajkovy pretlak
vegeta sol poper
zemiaky
kysla smotana


POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca si dame šampiony v oleji k nim pridame na vačšie kusky nakrajanu cibilku. Orestujeme pridame nakrajanu slaninku opečieme. Pridame pečienky a srdcia (možu same pečienky,ale tu v Slovinsku to maju spolu pobalene). Počkame kym zmenia farbu pokryjeme asi 5 minut nech prevru, dolejeme vinečko povarime asi ešte 10min. Dodame pretlak aby nam zahustil omačku a až na konci dochutime. Podavame so zemiakmi. Zemiaky: Uvarime ako na pire, ked su už hotove postiskame ich s kyslou smotanou. Podavame aj so šalatom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

suroviny pre pripravu
zemačky sa varia
restueme šampiony aj cibulku
pripravime slaninku
šupneme ju do hrnca
dodasme pečienky a srdcia
povarime
podlejeme vinkom
povarime
dodame pretlak
do uvarenych zemiakov dame kyslu smotanu
stisnute banduročky
a šup s ym na tanier


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< SRNČÍ CHRBÁT- NEPEČENÝ | Kuracie srdcia a pečienky vo vinečku | Škoricovník /kysnutie v pekárničke, pečenie na plechu/ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jozef B. (bmj9774u) ID 113638 (21.3.2015, 15:59)
:-D
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.3.2014, 7:18)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
monika c. (Prava Lopatka) ID 295925 (5.3.2014, 23:16)
trosku som recept upravila, nedala som slaninu a dusila som dlhsie. a namiesto kuracich som pouzila husacie vnutornosti. co mraznicka dala... ,-) ale bolo to vynikajuce, dakujem za recept a hlavne napad ako zuzitkovat naraz srdiecka aj s pecienkami :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu