končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracie srdcia a pečienky vo vinečku[ recept č. 6630 zo dňa 2.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY asi 400g zmesi kuracej pečene a srdc šampiony v oleji slaninka asi 15dkg 2 cibule 1dcl červeneho vinečka paradajkovy pretlak vegeta sol poper zemiaky kysla smotana POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca si dame šampiony v oleji k nim pridame na vačšie kusky nakrajanu cibilku. Orestujeme pridame nakrajanu slaninku opečieme. Pridame pečienky a srdcia (možu same pečienky,ale tu v Slovinsku to maju spolu pobalene). Počkame kym zmenia farbu pokryjeme asi 5 minut nech prevru, dolejeme vinečko povarime asi ešte 10min. Dodame pretlak aby nam zahustil omačku a až na konci dochutime. Podavame so zemiakmi. Zemiaky: Uvarime ako na pire, ked su už hotove postiskame ich s kyslou smotanou. Podavame aj so šalatom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Jozef B. (bmj9774u) ID 113638 (21.3.2015, 15:59) |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.3.2014, 7:18) |
ODPOVEDAŤ |
monika c. (Prava Lopatka) ID 295925 (5.3.2014, 23:16) |
trosku som recept upravila, nedala som slaninu a dusila som dlhsie. a namiesto kuracich som pouzila husacie vnutornosti. co mraznicka dala... ale bolo to vynikajuce, dakujem za recept a hlavne napad ako zuzitkovat naraz srdiecka aj s pecienkami |
ODPOVEDAŤ |