končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Pomarančovo-kakaový tvarohový dezert[ recept č. 58288 zo dňa 16.3.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu, 200 ml nízkotučného mlieka, 1 balíček mletej čírej želatíny (20g), 70g trstinového cukru (prípadne adekvátne množstvo iného sladidla), 1 PL kakaa, 1 menší pomaranč, 1 ČL nastrúhanej kôry z chemicky neošetreného citróna POSTUP PRÍPRAVY Želatínu necháme 15 minút napučať v mlieku. Tvaroh vymiešame s cukrom a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao. Do druhej pomarančovú šťavu aj s dužinou a citrónovú kôru. Želatínu zahrejeme, ale nevaríme. Rozdelíme ju do obidvoch tvarohových hmôt a premiešame. Formu (napríklad na srnčí chrbát) vyložíme potravinárskou fóliou, nalejeme do nej obidve hmoty a odložíme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc. Podávame napr. s malinami alebo mandarinkovým kompótom a hoblinkami horkej čokolády. www.fitnessdezerty.sk |
Eva M. (evita76) ID 15730 (16.3.2015, 16:19) |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.3.2015, 13:46) |
Vyzerá veľmi dobre |
ODPOVEDAŤ |