. .. .. .. .. .. .
. .

Jednoduché a chutné cvikľové carpaccio - RECEPT 57217

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jednoduché a chutné cvikľové carpaccio


[ recept č. 57217 zo dňa  ]


Jednoduché a chutné cvikľové carpaccio


POTREBNÉ PRÍSADY

upečená cvikľa (1 menší kus na osobu), soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, balsamiková redukcia, 1 malá lyžička medu, slaný syr, vlašské orechy a čerstvý tymian na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

... rýchla večera alebo raňajky ...... upečenú cviklu (pečieme neošúpanú, zabalenú v alobale v rúre vyhriatej na 200°C - menšiu 1 hodinu, väčšiu 1,5 hodiny - najlepšie deň vopred) očistíme a nakrájame na čo najtenšie plátky, rozložíme na tanier, jemne osolíme a okoreníme, pokvapkáme balsamicovou redukciou, medom, posypeme rozdrobeným syrom, dozdobíme vlašskými orechmi a tymianom ...
<< Skvelá nátierka z údeného pstruha | Jednoduché a chutné cvikľové carpaccio | Šošovicové fašírky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu