. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchly tvarohový nepečený zákusok - RECEPT 56523

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 26927 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Rýchly tvarohový nepečený zákusok


[ recept č. 56523 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kocky jemne hrudkového tvarohu, 1,5 mascarpone, 1 malý biely jogurt, asi 1,5 balíka piškót, cukor podľa chuti, zmrazené jahody podľa chuti/ môže byť akékoľvek čerstvé alebo mrazené ovocie/, horká čokoláda, káva, rum

POSTUP PRÍPRAVY

Na spodok plechu, nádoby alebo misy dáme piškóty. Uvaríme si šálku kávy, osladíme ju, dáme do nej trochu rumu. Každý piškót polejem pomocou kávovej lyžičky kávou.
Pripravíme si plnku.
Zmiešame spolu tvaroh, mascarpone, jogurt a cukor podľa chuti.
Mrazené jahody si nakrájame na plátky.
Na namočené piškóty natrieme plnku. Na ňu poukladáme jahody, piškóty, ktoré opäť polejeme kávou.
Natrieme zvyšok plnky a vrch posypeme strúhanou čokoládou.
Koláčik je veľmi šťavnatý, rýchly.
Dobrú chuť.
<< Osemnástka | Rýchly tvarohový nepečený zákusok | flodni koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu