. .. .. .. .. .. .
. .

Pikantné medové kura - RECEPT 50686

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 159902 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pikantné medové kura


[ recept č. 50686 zo dňa  ]


Pikantné medové kura


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 - 2 kg kuracích kúskov s kosťou a kožou, mleté čierne korenie ++++ Marináda: 500 g jemne zohriateho medu, 180 ml sójovej omáčky, 3 PL oleja, 6 PL kečupu, 2 veľké prelisované strúčiky cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

1. Mäso (u mňa 4 štvrťky a 5 stehien) bohato posypeme čiernym korením. Na hlbokom plechu vystlanom pečiacim papierom (ja som dala radšej 2 ks papiera) ich polejeme marinádou a necháme postáť asi polhodinu (občas kura polejeme).
2. Pečieme pri 190°C cca 65 minút (za tú dobu ich asi 3-4x znova marinádou v plechu popolievame po celom povrchu)
3. Marináda: Všetky suroviny zmiešame a ručne vyšľaháme metličkou na jednotnú masu.
A na záver taký malý tip - pri servírovaní k nemu pridajte vždy za 1 hrubší plátok citróna, ktorým si ho na tanieri pokvapkajte, chutí to výborne
<< Koláč s lentilkami | Pikantné medové kura | Kabelka LV >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika Š. (siveronika) ID 18739, mimibazar.sk/siveronika (5.3.2016, 22:40)
robím podobné, odporúčam dať piecť do sáčkov na pečenie. Kura je výborné, šťavnaté, neni vysušené... (hello)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (2.11.2012, 19:56)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (3.11.2012, 19:58)
díky Livi (L)
ODPOVEDAŤ
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (1.11.2012, 18:29)
mnam vyzera to vyborne urcite vyskusam (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (2.11.2012, 10:00)
nech sa zadarí :-)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (1.11.2012, 14:39)
pečie sa to spolu s tým papierom? Je z toho potom aj šťavička? Už dávno chcem spraviť kuriatko s medom a toto vyzerá krásne (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (1.11.2012, 14:42)
presne tak s papierom, aby sa to náhodou neprilepilo o plech, to by potom bola makačka to dať z neho dole si myslím :-S a šťavy je z neho habadej, ešte ti aj zostane - ten zvyšok sme dali do misky a do chladničky, použijeme nabudúce pri výrobe špízov, kedy ich budeme s ňou polievať, inak Jani je to taká zvláštna sladká chuť, ale mooc dobrá - odporúčam to jesť s ryžou a dákym sterilizovaným ovocím, napr. s broskyňou (L)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (1.11.2012, 16:04)
super, my ľúbime mäsko na sladko (Y) Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (1.11.2012, 16:19)
prajem dobrú chuť celej tvojej rodine (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu