. .. .. .. .. .. .
. .

Pečená kačka,ktorú keď ochutnáte tak inú robiť už nebudete... :-P - RECEPT 35985

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 28109 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Pečená kačka,ktorú keď ochutnáte tak inú robiť už nebudete... :-P


[ recept č. 35985 zo dňa  ]


Pečená kačka,ktorú keď ochutnáte tak inú robiť už nebudete... :-P


POTREBNÉ PRÍSADY

Kačku,jablko,soľ,celú rascu...príloha červ.karamelizovaná kapusta a lokše...Hlinený pekáč je nutnosť!

POSTUP PRÍPRAVY

Kačku umyjeme,nasolíme a porascujeme...soľou nešetríte...vložíme do nej celé jabĺčko,dáme do pekáča (musí byť hlinený,obyčajný plech je na nič)a pečieme pri 125 stupňoch 4-5 hodín(rúra je ideálna elektrická lebo u mamky v plynovej mi trochu prihorela)...rúru počas pečenia vôbec neotvárame nemusíte sa báť...po pečení odlejme prebytočnú masť a pečieme z jednej a potom z druhej strany ešte cca 10 minút na 200 stupňoch...alebo viac podľa toho akú chcete chrumkavú...dobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pred pečením..
Po pečení, predtým než som vyliala masť...vylievam do misky, ja s ňou potom potieram lokše prípadne polievam knedlík
Upečená :)
Piekla som s kačkou aj štyri nohy navyše...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pre dcéru :-) | Pečená kačka,ktorú keď ochutnáte tak inú robiť už nebudete... :-P | Mlsné bagety >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (31.12.2014, 10:19)
výborná,robila som ju ,nemá chybičku (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (9.10.2013, 14:37)
(Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (22.12.2013, 16:36)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Dagmar K. (dadakan) ID 227271 (27.12.2012, 20:39)
Kačku netreba ani podliať trochou vody?
Vyzerá veľmi lákavo.
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (28.12.2012, 16:18)
Ani troskou :-p
ODPOVEDAŤ
Dušan F. (Dusan2424) ID 264432 (27.12.2012, 20:35)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (2.1.2013, 18:27)
(Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (27.12.2012, 19:30)
Pridala som pár fotiek :-p
ODPOVEDAŤ
Viera F. (Fafav) ID 30923 (1.7.2011, 10:17)
je úžasná a bez roboty. Kačku nasolíme, porascujeme už večer pred pečením. Robili sme ju už viackrát a prosím pekne v plechových dvojpekáčoch /čiže s prikrytím/, nepripiekla sa nikdy- jednoducho nemá chybu. (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (1.7.2011, 12:14)
Ja ju nikdy nekorením už večer a aj tak je fajnučká (Y) ale je fakt bez roboty, netreba sa okolo nej krútiť. robí sa "sama"
ODPOVEDAŤ
Anka D. (fabianka) ID 53068 (28.6.2011, 11:49)
je to super recept, ja som ju uz nenechavala dopiect a bola chrumkava, ale inac fakt taku dobru kacku som nejedla, vacsinou je bud tvrde maso, ze sa neda pozuvat, alebo citit tam tu kacaciu mast a ked sa upecie podla tohto receptu je to jemne masko, krehulinke a nie je take mastne (mam taky citlivy zaludok, co je troska mastnejsie, tak sa to pyta potom hned von :-( , no co uz), takze je to super receptik (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (1.7.2011, 9:24)
Som rada, že chutilo a že si aj žalúdoček prišiel na svoje (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (4.3.2011, 18:00)
aj ja ju takto pomaly robím už hodne dlho,najlepší recept na kačku (Y) (Y) (Y) znova bude aj na velku noc (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (28.6.2011, 11:17)
(Y) (Y) ^o)
ODPOVEDAŤ
erika d. (ED1) ID 2333, mimibazar.sk/ed1 (24.2.2011, 14:29)
V nedelu vyskusame, napisem reakciu. Len sa chcem opytat na tu sol, kolko jej asi ma byt? Nemozem ju presolit? Idem kacku robit prvy krat, tak sa trocha obavam.
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (4.3.2011, 17:46)
no ja jej dávam hodne a manžel si ju ešte dosoľuje...aj v originálnom recepte je napísané soľou nešetriť....proste osoliť z jednej, druhej strany aj z vnútra....soľte ako vy uznáte za vhodné a nabudúce budete vedieť či jej bolo málo alebo veľa...dobrú chuť (L)
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (upravené 19.3.2015, 20:56)
vyborná,mnam
ODPOVEDAŤ
Dana C. (atreyu) ID 28109 (31.12.2014, 9:56)
Ono to záleží aj od toho aká hmotnosť má tá kačka :) ja som eśte žiadnu nepresolila, ale moja mama už áno...ak nie je odhad, menej je niekedy viac a všetci si dosolia na tanieri (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu