. .. .. .. .. .. .
. .

Mäsko v perinke :) - RECEPT 2731

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 3383 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)


Mäsko v perinke :)


[ recept č. 2731 zo dňa  ]


Mäsko v perinke :)


POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzie mäso, struhanka, vajicka, sol, cierne korenie, vegeta, cibula, cesnak, olej

POSTUP PRÍPRAVY

jednoduchy a chutny receptik

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Masko si nakrajame na platky, ako na rezne. NEVYKLEPAVAME!!!!!!
-osolime, okorenime..
-vtlacame do struhanky a potom do vajicka..
-prudko opecieme z obidvoch stran na rozohriatom oleji na panvici a nasledovne ukladame na pekac..
nakrajame jednu vacsiu cibulku a asi 2 struciky cesnaku, vsetko zalezi na vasej chuti, kolko coho date. Podlejeme vodou, davam do nej aj lyzicku vegety. Prikryjeme alobalom a dame do rury dusit 220 stupnov na min.1 a pol hodiny. A makke masko podavame . Dobru chut.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< rychla torta | Mäsko v perinke :) | Neodolateľné pudingové kocky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (27.7.2014, 7:50)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (27.7.2014, 7:21)
(Y) :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Halina M. (anilah) ID 93483 (26.7.2014, 20:14)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tatiana B. (tanika) ID 9260, mimibazar.sk/tanika (12.8.2012, 14:06)
:-)vynikajúce :-) (D) (D) (D) (D)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (3.7.2012, 23:59)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.4.2010, 15:27)
Ja to tiež robievam, ale mäso vyklepávam v strúhanke (dám do mikrot.sáčka spolu so strúhankou). Cibule dávam aj dve veľké a bujón alebo vývar. Robila som to aj v tlakáči a to je potom oveľa rýchlejšie. Môj muž to má radšej z tlakáča, vraj je to šťavnatejšie. A robievam to aj z bravčového alebo kuracieho mäsa. Dobrá papena :-p :-p :-p (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (16.4.2010, 15:11)
Ja robievam toto mäso už veľmi dávno, strúhanku do mäsa vklepem a cibuľku na tom výpeku udusím do sklovita a dávam ju na mäso, keď je už v pekáči. Podlejem vodou a dám dusiť na 150 - 180 st. C na 1,5 - 2 hod. Cesnak nedávam. Super je to s ryžou. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana M. (cuckaa) ID 11601 (16.4.2010, 14:26)
ahojte,zajtra sa chystám robiť toto mäsko,len sa chcem spýtať či sa nemusí vôbec vyklepávať a tiež či do tej vody na podliatie stačí dať len vegetu,alebo to mám ešte niečím ochutiť?Ďakujem za radu.papa
ODPOVEDAŤnahlásiť
kucharkacukrarka c. (kuchcuk) ID 96842 (20.1.2010, 13:35)
je to fakt dobre odporucam ..no proste fantastikuš
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.6.2009, 22:01)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana Ď. (plotas) ID 95692 (28.6.2009, 21:49)
ahoj Romanka no my sme to vyskúšali dnes v tom tlakovom hrnci ale nejak sa nám to nepodarilo asi sme dali veľa vody...myslím že keby sme to robili v pekáči tak by to bolo lepšie...tak ak nabudúce budem robiť tento recept tak určite len v pekáči ^o)a potom to bude (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika O. (erika10) ID 40452, mimibazar.sk/erika10 (27.3.2009, 19:26)
Prudko jedlé (Y) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana R. (Iv007) ID 52584 (20.1.2009, 22:08)
(N)
ODPOVEDAŤnahlásiť
silvia l. (sssilvia) ID 55672, mimibazar.sk/sssilvia (28.11.2008, 10:44)
no tak toto je super mnamka (zajic) (jidlo) ked sa do nej (cinky) pustil, musela som mu zobrat pekáč, nech si nechá niečo aj na zajtra :-D že ja varit každý den nebudem (H) a dnes ju idem varit zas ^o) tak už viem, že večer zožnem úspech (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (12.12.2008, 10:04)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (7.6.2008, 13:29)
hladam super receptik na zajtrajšii obedik ;-) ;-)ale asi budem robit MASKO V PERINKE (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) hadam to bude super (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dana R. (Danka.R) ID 24111, mimibazar.sk/dankar (22.5.2008, 13:36)
Ja toto robím z bravčového mäska, ale nepodlievam vodou, ale bujónom, ktorý ochutím lyžicou kečupu, horčice a pridávam ešte 1-2 pretlačené strúčiky cesnaku. Je to vynikajúce. Mali sme to v sobotu na obed, len sa tak za mäskom zaprášilo. (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (23.5.2008, 22:04)
Dik za tip, vyskusam..
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (22.5.2008, 13:16)
(Y) dnes sme to urobili na obed (Y) bolo to výýýýýýýbornéééééé (pl) všetci sme si pochutnali :-) :-) :-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra Z. (Petra3) ID 18029, mimibazar.sk/petra3 (2.1.2008, 12:36)
Tak toto sme vyskúšali a chutilo nám všetkým! (PL)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (3.1.2008, 17:31)
To som rada... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (6.11.2007, 18:19)
Vyborny receptik (Y) Ja tam davam veeela veeela cibule...je to mnamky (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.11.2007, 19:33)
no ale toto nie je cely recept......ci sa pozeram este skoro a fotky sa vkladaju? :-o :-o.Ja tento receptik davno poznam a chuti to aj mojmu muzickovi!.Odporucam dat do tlakoveho hrnca,mate to za 30 minut.A dobre je aj takto urobit hoci kuracie prsicka,kto ich nema rad len preto,ze sa mu zdaju suche :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (5.11.2007, 19:35)
No to som len vkladala, :-) si rychla, ano moze to ist aj do tlakoveho hrnca, robi to tak aj moja stara mama.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu