Iveta K. (Ivka31) ID 5961 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov)
Nebíčko v papuli
[ recept č. 31381 zo dňa 9.9.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Hovädzie rezne vyklepané a nasolené, cibulka, mrkvička, paprika, hrášok, rajčinový pretlak, krištálový cukor a ryža.
POSTUP PRÍPRAVY
Hovädzie sa udusí na cibulke s mrkvičkou a paprikou. Potom sa vytiahne a do toho čo ostane sa pridá rajč. pretlak, hrášok z konzervy a karamel. Karamel je roztopený krištálový cukor. Do vriaceho vývaru prilievať velmi pomaly, syčí to. Prevariť a mäsko vložiť naspäť. Super sladučká chuť ktorá chutí snáď každému. ..... odporúčam .... |
| miroslava K. (saxxxana) ID 16428 (21.5.2016, 14:21) |
Uz som ho robila parkrat ale az teraz ma napadlo ci papriku zelenu alebo mletu, ja som davala mletu, lebo na foto je stava taka cervenkasta ale ci je to spravne neviem |
ODPOVEDAŤ |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (1.9.2012, 14:41) |
mnamka,akurat aj ja sa pripajam k andrei,ja som tiez zaciatocnicka,tak tiez to budem musiet urobit len tak od oka |
ODPOVEDAŤ |
andrea k. (adka312) ID 241221 (1.9.2012, 13:18) |
super recept, len mi chybali mnozstva ako zacinajucej gazdinke. v strede varenia som zistila ze nemam hrasok a pretlak! tak som to upravila trosku, dala som pokrajane rajciny z konzervy a namiesto hrasku som dala hriby, a troska som to zahustila, ale uplne super to bolo urcite odporucam a vyskusam, ked budem mat vsetky ingrediencie!!! |
ODPOVEDAŤ |
natalia k. (natalika) ID 224447 (11.12.2011, 9:39) |
dnes ho idem robiť tretí krát milujeme toto jedlo |
ODPOVEDAŤ |
| Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (31.7.2011, 21:18) |
júúúj to vyzerá fajnovo určite vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana C. (chrenoxka) ID 209142 (31.7.2011, 20:37) |
dnes na obed, boli fantastickééééééééééééé |
ODPOVEDAŤ |
Eleonóra U. (damon) ID 33142 (4.7.2011, 10:23) |
Včera som robila a bolo to naozaj nebíčko , mňam |
ODPOVEDAŤ |
Nada B. (sportovec) ID 106354 (17.9.2010, 12:24) |
Ivi,to vyzerá moooc dobre... )))) |
ODPOVEDAŤ |
Adriana M. (adriana1712) ID 146466 (17.9.2010, 11:33) |
Mam jednu otazocku..kolko toho karamelu sa tam dava? |
ODPOVEDAŤ |
Adriana M. (adriana1712) ID 146466 (17.9.2010, 10:46) |
Mnaaaaam, tak toto dnes urcite uvarim Dufam, ze to bude chutit aj mojmu milemu, ktory moc neni na sladke Uz sa tesim, dufam, ze sa mi to podari |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (10.9.2010, 8:19) |
to verím, že je to nebíčko v papuli, narobila si mi chute |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (9.9.2010, 14:20) |
Juuuuuuuuj, toto by som si dala. Asi budem musiet na vikend kupit hovadzinu Ten karamel, to je zaujimave. Myslis, ze by sa to nedalo docielit aj iba pridanim cukru? |
ODPOVEDAŤ |
| | Iveta K. (Ivka31) ID 5961, mimibazar.sk/ivka31 (8.11.2010, 12:20) |
Ospravedlňujem sa že píšem až teraz ..... karamel stačí spraviť asi z 2-3 polievkových lyžíc cukru, podľa toho kolko máte šťavy. A dá sa to docieliť aj samotným cukrom bez skaramelizovania ale má to trochu inú chuť. Dobrú chuť. |
ODPOVEDAŤ |