. .. .. .. .. .. .
. .

Špaldový chlebík s orechami - RECEPT 22045

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 14337 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Špaldový chlebík s orechami


[ recept č. 22045 zo dňa  ]


Špaldový chlebík s orechami


POTREBNÉ PRÍSADY

200 g špaldovej múky, 150 g tmavej chlebovej múky, 150 g svetlej chlebovej múky 320 ml vody, 4 lyžice ovsených vločiek, 1 lyžica oleja, 1 zarovnaná lyžica soli, 1 lyžička cukru, necelá 1/3 z kocky kvasníc, hrsť vlašských orechov, rasca, semienka podľa chuti, my máme najradšej slnečnicové

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny dáme do pekárne v poradí mokré, suché, program 3,10 min, 900 g bochník
ja dávam strednú kôrku, chlebík je chrumkavý a voňavý po orechoch..


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Chieb v priereze


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ruža z čokohmoty | Špaldový chlebík s orechami | Grahamový chlebík >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (14.1.2010, 20:52)
Ahoj Zuzka,
tak dnes som piekla tvoj chlebik, pave som si na nom pochutila (Y) Je mnamkovy, 1.krat som pouzila spaldovu muku a musim povedat, ze ma velmi dobru chut (Y) Chlebik je vonavucky, chrumkavucky...
Trosku som si ho upravila, okrem vody som pridala aj acidofilne mlieko ( 200ml vody+120 ml mlieka), pouzila som susene drozdie (2KL) a orechy som nedavala, lebo mangel nema rad... Len ma trosku trapi, ze mi nenakysol tak krasne ako tebe, neviem, kde sa stala chyba... *-) Cesto sa mi zdalo na zac. dost suche, tazke, pekarnicka dostala poriadne zabrat (cinky)..Presvihla som cas, ked som mohla pridat trosku vody...ale zeby viac drozdia?
Neskor pridam aj (P) a urcite ho budem pekavat :-)
(L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (15.1.2010, 20:36)
Gabi, to ma tesi, ze chutil :-) :-)a ak mozem poradit, cesto s acidofilnym mliekom je hustejsie, cize treba pridat trosku viac drozdia....potom ti nakysne tak ako ma :-$ :-$
a ja vodu velakrat prilievam aj pri druhom miesani, lebo sa mi stava, ze nahadzem suroviny do pekarne a odidem z kuchyne bez toho, aby som skontrolovala hustotu cesta ;-) ;-)a este sa mi nestalo, zeby nenakysol
tesim sa na (P)
ODPOVEDAŤ
Helena K. (helka333) ID 78665 (8.1.2010, 13:44)
Prosím, tie orechy sú sekané, mleté alebo štvrtky? Tiež ho chcem vyskúšať. (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (8.1.2010, 14:12)
Helenka, ako sa nam podarilo vylupat ;-) ;-)iba nie mlete, tie by sa tam asi stratili
daj vediet, ako chutil :-) :-)
ODPOVEDAŤ
jana j. (Janushinka) ID 30839 (7.1.2010, 22:44)
jéj, vyzerá super, škoda, že tu nebol skôr, akurát som svoj dopiekla, tak nabudúce vyskúšam... (Y)
len ešte prosím ťa, aká je to tmavá chlebová múka? *-)
svetlá, predpokladám, že je hladká t650, alebo sa mýlim?
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (8.1.2010, 12:56)
Janka, ja ju kupujem priamo pod nazvom tmava alebo zitna chlebova muka (L) (L)tak snad som pomohla..
a som zvedava na reakcie, je ozaj vynikajuci a tie orechy, no mnamka :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.1.2010, 22:38)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu