. .. .. .. .. .. .
. .

Roláda z diviaka - RECEPT 15592

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZVERINA

ID 75844 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Roláda z diviaka


[ recept č. 15592 zo dňa  ]


Roláda z diviaka


POTREBNÉ PRÍSADY

olej, mleté mäso z diviaka (cca 1 kg), 4 rožky, 200-300 ml mlieka, 6 strúčikov cesnaku, 1 bal korenie na divinu, soľ, čierne korenie, strúhanka, 2 surové vajíčka, 2 uvarené vajíčka, mrazená zelenina, tvrdý syr nakrájaný na pásiky (cca 100 g), párky alebo klobáska, potravinárska fólia, alobal

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso premiešame s korením na divinu, čiernym korením, prepasírovaným cesnakom a soľou. Rožky nakrájané na jemné kocky namočíme do mlieka a necháme dobre napiť. Pridáme 2 vajcia, dôkladne rukami premiešame a vytvoríme pevnú hmotu. Necháme hodinku alebo aj dlhšie odležať v chladničke, aby mäsko prešlo chuťami. Ďalší postup je pri obrázkoch.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pripravíme si suroviny
Mleté ochutené mäsko
Po odležaní mäsa si pripravíme na pracovnú dosku potravinársku fóliu, natrieme trochu olejom a rozprestrieme mäso na hrúbku asi 1,5 cm. Poukladáme syr, párky, vajíčka a zeleninu. Pomaly pevne stočíme, pričom fóliu odťahujeme. Ide to krásne, netreba sa báť.
Stočenú rolku ešte raz natrieme olejom, zabalíme do alobalu a dáme piecť na cca 60 min. na 200 stupňov (el. rúra) vo vodou podliatom plechu. Upečené necháme vychladnúť v alobale a krájame na kolieska. Môže sa podávať teplá aj studená. Ja som ju po rozbalení ešte obalila v nakrájanej čerstvej petržlenovej vňati.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Cestovinový šalát | Roláda z diviaka | Obložené misy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (14.1.2011, 10:13)
nadhera |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (15.1.2011, 17:43)
Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
maria v. (misa2406) ID 60887 (24.6.2009, 20:01)
Ďalšia kucharočka ktora varí z diviny,super
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (25.6.2009, 8:36)
Len nech si náš priateľ poľovník zachová dobré zvyky a sem-tam nejakú divinku podaruje ;-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.6.2009, 19:49)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu