. .. .. .. .. .. .
. .

Diviačik s omáčkou - RECEPT 24851

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZVERINA

ID 29660 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Diviačik s omáčkou


[ recept č. 24851 zo dňa  ]


Diviačik s omáčkou


POTREBNÉ PRÍSADY

Diviak-sviečková, cibuľa, cesnak, sušené slivky, korenie na divinu, čierne mleté korenie, soľ, olej, voda na podliatie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko pokrájame na medailóniky, opražíme na oleji, pridáme cibuľu nakrájanú na polovičné kolieska, cesnak, korenie na divinu + čierne korenie, sušené slivky, troška soli, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. V tlakovom hrnci cca 20 minút. Odstavíme, necháme troška vychladnúť a omáčku rozmixujeme a nalejeme naspäť k mäsku. Podávame s knedľou, zemiakmi alebo ryžou, alebo len tak s chlebíkom. Dobrú chuť !!!
<< Punčová s čokopolevou | Diviačik s omáčkou | čtyřpatrový medovník >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu