
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZVERINA |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Diviačik s omáčkou[ recept č. 24851 zo dňa 20.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Diviak-sviečková, cibuľa, cesnak, sušené slivky, korenie na divinu, čierne mleté korenie, soľ, olej, voda na podliatie POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na medailóniky, opražíme na oleji, pridáme cibuľu nakrájanú na polovičné kolieska, cesnak, korenie na divinu + čierne korenie, sušené slivky, troška soli, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. V tlakovom hrnci cca 20 minút. Odstavíme, necháme troška vychladnúť a omáčku rozmixujeme a nalejeme naspäť k mäsku. Podávame s knedľou, zemiakmi alebo ryžou, alebo len tak s chlebíkom. Dobrú chuť !!! |