. .. .. .. .. .. .
. .

Rebarborová "torta" s pudingom - RECEPT 14063

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 38055 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Rebarborová "torta" s pudingom


[ recept č. 14063 zo dňa  ]


Rebarborová


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 300g hladkej múky, 100g práškového cukru, 80g masla, 1 vajce, 2 lyžičky prášku do pečiva, 3 lyžice mlieka*****Plnka: 400 ml mlieka, 1 Zlatý klas, 2 žľtky, 50g masla, 250g mäkkého tvarohu, 2 bielky, 2 balíčky vanilkového cukru, 200g kryštálového cukru, 3 lyžice maizeny, 450g rebarbory*****

POSTUP PRÍPRAVY

dolu...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Múku zmiešame s práškovým cukrom, práškom do pečiva, pridáme vajce, maslo a mlieko. Vypracované cesto odložíme do chladničky.
rebarboru nakrájame a zasypeme cukrom..
Z mlieka, zo žľtkov a Zlatého klasu uvaríme puding.Necháme vychladnúť.
Tvaroh vymiešame s vanilkovým cukrom a s maslom.
Do vychladnutého pudingu pridáme vymiešaný tvaroh a vyšľahaný sneh z bielkov.
Nakoniec do plnky pridáme maizenu a ja som dala ešte jednu lyžicu cukru naviac.
Dve tretiny cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske do okrúhleho tvaru, ktorým vyplníme dno i boky vymastenej, múkou vysypanej formy.Pridáme pudingovú plnku a rebarboru.
Zvyšnú časť cesta rozvaľkáme, pokrájame na mriežky, uložíme ich navrch plnky a okraje pritlačíme.Tortu pečieme v rúre vyhriatej na 175°C asi hodinu. Pod tortu je dobré dať aj ked "preventívne" plech, ak by torta náhodou kypela, nech nemusíte čistiť rúru.
hotovo...
Torta má výbornú šťavnatú chuť a ak nemáte rebarboru kľudne môžete použiť aj iné ovocie. Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< medovy konak | Rebarborová "torta" s pudingom | Dobrý priateľ bez vajec... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (12.6.2013, 15:57)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 19:29)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (12.5.2009, 21:50)
rebarboru mame uz len upiect (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.5.2009, 21:14)
(clamp) (clamp) (clamp) vyzera to neodolatelne |:o) a super postup (Y) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:40)
Evka dakujem, je mňamkový (zajic)
ODPOVEDAŤ
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (12.5.2009, 20:56)
vyzerá super (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:13)
Dakujem :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (volcanic) ID 33603, mimibazar.sk/volcanic (12.5.2009, 20:49)
hmmm, mňam,dala by som si,určite bola chutnučká (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:12)
Evka, výborná odporúčam (C).
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu