. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohove pite s rebarborou - RECEPT 5766

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9033 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Tvarohove pite s rebarborou


[ recept č. 5766 zo dňa  ]


Tvarohove pite s rebarborou


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 60 dkg muky (hladkej), 30 dkg praskoveho cukru, 25 dkg Hery, 1 prasok do peciva, 1 PL kakaa, 3 vajicka, stipka skorice
Plnka: 2 tvarohy, 2 vajicka, 1 vanilkovy cukor, cca 5 PL praskoveho cukru, citronova kora; cca 50 dkg rebarbory a skoricovy cukor


POSTUP PRÍPRAVY

v postupe....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

z prisad na cesto spracujte kakaove cesto, ak mate cas supnite ho na chvilku do chladnicky.....
rebarboru nakrajajte na kusky, pripadne ju aj osupte (ja mladu rebarboru nesupem....)
cesto rozdelte na dve casti, jednu cast vyvalkajte na pomucenej doske a pomocou valceka preneste na vymasteny plech.....
tvaroh zmiesajte so zltkami, cukrami, citronovou korou....
bielka zvlast vyslahajte a jemne primiesajte do tvarohu.....
tvarohovu plnku rozotrite na prichystany plat.....
a poukladajte nakrajanu rebarboru.....
ktoru bohato posypete skoricovym cukrom.....
plnku prikryte zvysnym platom a popichajte vidlickou......
po upeceni.....pecieme pri teplote 180 stupnov cca 35-45 minut.....
kolac je este lepsi na druhy den, ked trocha zvlacnie.....Dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Fantastický koláč | Tvarohove pite s rebarborou | Cookies s arasidovym maslom a cokoladou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (28.6.2015, 13:11)
(X) (Z)
ODPOVEDAŤ
alžbeta č. (bety234) ID 292997 (28.6.2015, 8:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (30.5.2015, 22:32)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (fibca) ID 14661 (9.7.2008, 11:52)
Martinka, dnes rano som piekla vas kolacik, kedze som chcela vyskusat s rebarbory nieco ine ako kompot. Najskor som zistila ze nemam doma kakao tak som dala nastruhanu cokoladu a trosku nesky. Moc to nepomohlo lebo je kolacik bledy, ale neva. POtom som si asi moc rozpustila heru, tak sa mi to tazsie valhalo - trhalo, tiez nevadi. Asi mam velky plech lebo tu plnku mam taku tenucku a cesto vysoke,ale chut je vyborna. Dakujeme! (Y)
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (16.6.2008, 17:00)
kolacik vyzera fajnovo, (clamp) ale chcem sa este opytat, ze aky tvaroh davate a este taku nezvycajnu otazocku (X) (smich) :-) aky velky mate plech? :-) lebo mam novu moru a tam su tiee rozmery trosku ine a vsetky kolace su take tensie nez som zvyknuta tak musim davky prisposobit.. vdakaaa (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (16.6.2008, 18:20)
Milica, pouzila som obyc. hrudkovy tvaroh tusim odtucneny, ale myslym ze mozte pouzit akykolvek tvaroh; plech mam tusim 30x37 (priblizne) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu