. .. .. .. .. .. .
. .

Univerzálny nálev na uhorky, cviklu, karfiol, cibulky s cukrom aj umelým sladidlom - NAJLEPŠÍ NA SVETE - RECEPT 41570

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 61282 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Univerzálny nálev na uhorky, cviklu, karfiol, cibulky s cukrom aj umelým sladidlom - NAJLEPŠÍ NA SVETE


[ recept č. 41570 zo dňa  ]


Univerzálny nálev na uhorky, cviklu, karfiol, cibulky s cukrom aj umelým sladidlom - NAJLEPŠÍ NA SVETE


POTREBNÉ PRÍSADY

4l vody, 1l octu, 30dkg kryštálový cukor, 16dkg soli, 40 tabliet umelého sladidla

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept na nálev mám už niekoľko rokov od mojej bývalej šéfky, s ktorou sme vždy cez prestávky v práci "varili a piekli" . Tento nálev je naozaj fantastický a obrovskou výhodou je, že si ho po uvarení a vychladnutí môžte spokojne naliať do plastových fliaš a vydrží aj niekoľko mesiacov!!!!!!! Používam ho najčastejšie na uhorky, ale fantastický je aj na krfiol, cviklu, alebo cibulky. Mala som obavy ked som o nom prvý raz počula, lebo umelé sladidlá naozaj nemusím, ale vôbec ho nie je cítiť. Do každého pohára pridám zopár koliesok mrkvy a cca po 2-3 bobulky cierneho a nového korenia. Kto má rád, môže dať cesnak, cibulu, kôpor..... fantázii sa medze nekladú :) No a teraz konečne ten POSTUP:Do hrnca dáme vodu, cukor, soľ a privedieme k varu. Potom prilejeme ocot a nasypene 40 tabliet umelého sladidla. Po vychladnutí použijeme na zaliatie zeleninky v pohároch a sterilizujeme, alebo dáme do fliaš a máme predpripravené ked bude treba. Je fajn, ze je nálev trvanlivý, lebo ak si ho pripravíte dopredu, nemusíte sa zdržiavať pri zaváraní a čakať kým vychladne..
<< Zoštíhlovací vývar podla Doroty Drozdovéj | Univerzálny nálev na uhorky, cviklu, karfiol, cibulky s cukrom aj umelým sladidlom - NAJLEPŠÍ NA SVETE | Ľahký letný obedík - sójové mäsko s ryžou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Beata B. (libezna) ID 102848 (14.9.2014, 7:13)
Dobrý den, ja tento nálen používam tiež už roky a nedám nan dopustit, len ho pred použitím nevarím, zamiešam a zalievam....odporúčam vyskúšať takto zavárať jablčkovu papriku..(alma paprika), úplne fantastická...Beata
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (21.7.2011, 16:27)
Ďakujem za recept,vyskúšam.
ODPOVEDAŤ
Jana B. (janka116) ID 61282 (22.7.2011, 15:27)
verim, ze bude chutit. Dajte vediet
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu