.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPT - Medové rezy s karamelovou plnkou - ÚŽASNÉ CESTO od svokry...
NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 90 návštěvníkov)


Medové rezy s karamelovou plnkou - ÚŽASNÉ CESTO od svokry...
[7.7.2011]



POTREBNÉ PRÍSADY

Tak toto recept na cesto som "vydrankala" od svojej svokričky a je fakt fantastické - pekne voňavé, po naplnení krásne mäkučké, jednoducho najlepšie aké som doteraz jedla... Potrebujeme: Na tri pláty - 1 vajce, 150g kryštálového cukru, 3 PL mlieka, 2 PL medu, 50 g masla, 1 mierne kopcovitú KL sódy bikarbóny... Tieto suroviny dáme do hrnčeka a priamo na plameni rozpúšťame /netreba dávať nad paru/, takto varíme a miešame 7 minút, čas dodržiavam, pretože sa suroviny dobre premiešajú a med trochu skaramelizuje spolu s cukrom, čo dá cestu tú fantastickú chuť. Netreba sa báť, keď to dobre pení, tak to má byť a farba na konci má byť jemne karamelová /bledohnedá/...Po 7 minútach hrnček z ohňa stiahneme a zmes vlejeme do 400g hladkej múky. Vareškou dobre premiesime /to preto, aby sme sa nepopálili/, cesto rozdelíme na tri časti/ a na pomúčenej doske vyvaľkáme natenko...Pomocou valčeka na vaľkanie prenesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme na 180-200 stupňoch do svetlohneda - pozor, treba si ustriehnuť, pretože sa upečú veľmi rýchlo, aby sa nespálili! Stačí tak 5 - 7 minút... Pretože do tohoto receptu potrebujeme 4 pláty, robievam si cesto z dvojitej dávky a dva pláty, ktoré vystanú zabalím do potravinárskej fólie a vydržia dlho. Spočiatku sú "tvrdé", ale po naplnení pekne zmäknú a zvláčnejú!

POSTUP PRÍPRAVY

Plnka: 250 ml smotany na šľahanie /33%/, 300g kryštálového cukru, 250 masla alebo Hery, asi 500g jahodového džemu...čokoládová poleva a Cera...
Cukor necháme skaramelizovať do tmavohneda, potom postupne jemným pramienkom vlievame smotanu /mala by mať aspoň izbovú teplotu, aby nám "to " neprskalo/ a povaríme /asi 5 minút, viac netreba/, necháme vychladnúť a na 12 hodín dáme do chladničky. Na druhý deň vyšľaháme túto plnku do peny a postupne zašľaháme zmäknuté maslo alebo Heru. Na spodný plát natrieme polovicu karamelovej plnky, priložíme druhý plát, natrieme jahodový džem /množstvo podľa chuti, nám chutí keď je ho viac/, znovu priložíme plát, natrieme zvyšok plnky a prikryjeme posledným plátom. zaťažíme a dáme do chladničky na pár hodín, potom potrieme čokoládovou polevou /čokoládu rozpustíme nad parou a podľa potreby pridáme Ceru, dobre vymiešame/.
<< Najlepšie parížske rožky | Medové rezy s karamelovou plnkou - ÚŽASNÉ CESTO od svokry... | ružová torta >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem: 22 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2 další >>
Renáta S. (RenaBR) ID 14060 (23.12.2011, 17:38)
Otázočka k plnke: Musí tá slahačka stáť 12 hodín v chladničke??? Nemozem to robiť hned ked to vychladne????
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (23.12.2011, 21:27)
No mala by stáť 12 hodín /dôvod presne neviem, ale asi aby sa lepšie vyšľahala /. Niektoré cukrárky majú grif keď sa im nechce čakať, že plnku dajú nakrátko do mrazáka a majú ju v pohode , tak možno to pomôže , ja osobne som neskúšala...
ODPOVĚDĚT
Dominika F. (dominika28) ID 205697 (10.12.2011, 16:12)
Dobry den, chcem sa spytat na tu plnku. ked vyslaham tu karamelovu slahacku a budem pridavat maslo tak to mam slahat stale mixerom alebo rucne, nezrazi sa to maslo s tou slahackou?
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (10.12.2011, 23:08)
Dobrý večer, Dominika. Ja keď robievam túto plnku, tak naraz vyberiem všetky suroviny z chladničky, aby získali rovnakú teplotu - vtedy k zrazeniu vôbec nedôjde . Zmäknuté maslo zašľahávam po častiach a vždy riadne prešľahám, vtedy to vyjde.
P.S. Ak sa mi niekedy plnka sekne /aj to sa mi stáva/, tak takúto plnku trochu zahrejem a prešľahám, potom získa naspäť hladkú konzistenciu . Tak nech sa darí
ODPOVĚDĚT
Dominika F. (dominika28) ID 205697 (11.12.2011, 8:07)
dobre ale naco sa potom ta karamelova slahacka dava do chladu ked ju potom na druhy den vyberiete a spolu s maslom nechate ohriat na izbovu teplotu?
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (11.12.2011, 17:38)
Tak to je dobrá otázka, ale odpoveď na ňu presne neviem, receptík som získala... podľa mňa asi takto to je: tak ako aj parížska, tak aj táto karamelová šľahačka musia aspoň 12 hodín stáť /a aby sa nepokazili tak najlepšie v chlade/ a zas, aby sa nesekla je dobré mať suroviny v rovnakej teplote tak asi takto. Samozrejme, že sa dá vyšľahať aj vychladená šľahačka a postupne pridávať zmäknuté maslo, aj tak sa nemusí seknúť
ODPOVĚDĚT
Gabriela Z. (zelko) ID 40217, mimibazar.sk/zelko (24.11.2011, 16:46)
Ja by som sa chcela opýtať na ten čokotransfer. Veľmi sa mi to páči a medové rezy u nás na Vianoce nesmú chýbať. Chcela by som ich takto pekne ozdobiť, no ešte som s tým nerobila. Čo som pozerala ukážky na nete, tak to mali úplne zaschnuté, dokonca kraje orezávali. Potom to dávali zrejme na kém, aby to držalo. Tu pri medových plátoch tá čokoláda ako drží? Píšeš, že nie úplne zaschnúť, neporuší sa pri prenášaní ten vzor?
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.11.2011, 21:30)
Takže, ja si na tento účel kupujem čokoládu na varenie v Lidli, rozpustím ju v kotlíku a potom nechám vychladnúť na teplotu, aby som v nej v pohode mohla udržať prst - má byť teplá - nie horúca, inak môže "rozpustiť" vzor. Takto pripravenú čokoládu v tenkej vrstve nalejem na čokotransfer, nožom zľahka rozotriem a nechám pri izbovej teplote trochu postáť. Správny čas nastal, keď čokotransfer nadvihnem a nesteká, ale pritom nie je tuhá čokoláda - to môžeš vyskúšať viackrát, nič sa nestane. Potom si čokotransfer nadvihneš, čokoládovou stranou priložíš na rezy, jemne rukou pritlačíš /pozor-netrieť/ a necháš v chlade úplne stuhnúť. Až potom čokotransfer stiahneš.
ODPOVĚDĚT
Marcela N. (n-marcela) ID 54829, mimibazar.sk/n-marcela (25.10.2011, 17:02)
Ahoj a mozem sa opytat nemozem si kupit len tie medove platy?Lebo minule som na ne pozerala a nenasla som dobry recept kam ich pouzit.Dakujem za radu
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.10.2011, 17:13)
kľudne môžeš, ale mne osobne vôbec nechutia , preto radšej si napečiem tieto a cenovo to mám takto tiež výhodnejšie .
ODPOVĚDĚT
Marcela N. (n-marcela) ID 54829, mimibazar.sk/n-marcela (25.10.2011, 17:42)
Este som ich nejedla a nerobila som z nic takze neviem porovnat.Mne islo hlavne o cas pri dvoch malych detoch
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.10.2011, 17:52)
ale veď v pohode vyskúšaj, aspoň ušetríš čas, ktorý budeš tráviť s detičkami , pekne ich naplň, zaťaž, polej čokoládkou a uvidíš, možno zachutia aj tak Len ja s nimi nemám dobrú skúsenosť, ale možno závisí aj od výrobcu. Ono domáce je len domáce, ale keď treba, tak aj domáci koláčik sa dá spojiť s kupovaným cestom , tak nech sa darí
ODPOVĚDĚT
Aďka B. (PnAdka1) ID 203399 (23.10.2011, 18:50)
Zdravím Majka, Väš recept je naozaj úžasný, s cestom sa dobre pracovalo a aj tá plnka bola famózna. Ďakujem pekne za super prírastok do mojej kuchárskej knihy. Mám taký jeden malý dotaz na Vás a síce, že ako ste spravili tie pekné zlaté ornamenty na tej čokoládovej poleve? Ďakujem vopred za odpoveď
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.10.2011, 16:30)
Ďakujem, Aďka som rada, že zákusok chutil. Tie zlaté ornamenty sú čokotransfer, dá sa kúpiť v rôznych farbách napr. aj tu: http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/chokotransfer-jednofarebny-pcb/ alebo v iných obchodíkoch s cukrárskymi potrebami. Na túto fóliu sa vylieva rozpustená čokoláda-nesmie byť horúca, ale len teplá , tak aby ste v nej udržali prst ,leje sa priamo na vzor- to je tá drapľavejšia strana, potom sa zľahka nožom rozotrie -treba fakt len zľahka, aby sa nezmazal vzor. Nechá sa pár minút priľnúť a pokiaľ nesteká, priloží sa na povrch koláčika, kde sa nechá úplne stuhnúť. Fólia sa stiahne a na koláčiku zostane vzor. Snáď som Vám, to trochu uľahčila . Tak nech sa darí
ODPOVĚDĚT
Aďka B. (PnAdka1) ID 203399 (25.10.2011, 18:05)
ˇAno pomohli ste mi veľmi, ďakujem Vám za odpoveď. Teším sa na Vaše ďalšie príspevky na MMB. Všetko dobré pani Majka
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.10.2011, 19:59)
Tak to som veľmi rada, prajem tiež všetko dobré
ODPOVĚDĚT
eva t. (mimi1968) ID 114154 (3.9.2011, 16:04)
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.9.2011, 16:55)
Ďakujem, evka
ODPOVĚDĚT
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (3.9.2011, 16:00)
Marienka, tak medove by som mohlajest aj cely tyzden
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.9.2011, 16:43)
Veru, aj moja reč, len keby ich mal kto robiť
ODPOVĚDĚT
Adrika K. (Adrikaa) ID 9829 (27.7.2011, 9:56)
Ahojky Marika,
ja som robila Tvoj recept cez víkend a dopadlo to zléééé
Cesto som mala už pri miesení nejaké tvrdé, vyvaľkať na tenko sa mi vôbec nedalo.
Návod som čítala asi 50x a nenašla som chybu čo by som bola spravila pri príprave????????
Ja neviem prečo sa mi nepodarilo.
Krém som robila tiež podľa postupu ale mohla som dať o 50g Hery menej, možno by nebol taký tuhý.
Poraď čo som spravila zle?
Ďakujem
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (29.7.2011, 23:27)
Ahoj, Adrika. No až dnes som sa dostala k prečítaniu Tvojho príspevku...takže podľa mojich skúseností, ak si si presne navážila suroviny a postupovala podľa návodu, tak že si múku zmiešala s variacou sa zmesou ešte za horúca /to je veľmi dôležité!/, tak cesto treba vaľkať ešte za tepla, chladnutím totiž zvykne tuhnúť a potom sa veľmi ťažko dá na tenko vyvaľkať - takže asi /pravdepodobne/ tu nastala chyba... . Skús nabudúce postupovať takto a mal by sa podariť .
ODPOVĚDĚT
Andrea S. (judama) ID 32160 (12.7.2011, 22:41)
zberám sa ho upiecť na otcove 70-tiny ale čokoládu hore ja teda nezvládnem, buď čokoládu nastrúham, alebo, môžem dať také tie zapečené karamelové orechy?

každopádne, tieto medové vyzerajú
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (12.7.2011, 22:54)
ďakujem, Andrea , myslím, že vrch sa dá ozdobiť všelijako: moja svokra keď má málo čokolády tak len vrch pofŕka roztopenou čokoládou, ale aj tie orechy môžu byť super , alebo karamelová poleva - 4 Pl kryštálového cukru upáliť na karamel, zaliať 3 Pl mlieka, nechať rozvariť, medzitým si preosiať asi 200g práškového cukru, karamel tam vliať a dohladka vymiešať...
ODPOVĚDĚT
Andrea S. (judama) ID 32160 (30.7.2011, 20:33)
koláčik som upiekla, plnku som robila z pravého masla, nie palmarinu a pod. a na vrch som nastrúhala nahrubo čokoládu. džem bol domáci ríbezľový, jednotlivé cestá boli jemne hnedé a na počudovanie aj takmer rovnako hrubé...úspech neskutočný z desiatich druhov som bola jednoznačne No 1
a už sa hlásia o recepty, takže tento link určite pocestuje...

niečo je aj v mrazáku, mamka si odložila, aby si potešila bruško aj neskôr , tak odfotím aj moju výrobu...
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (30.7.2011, 20:38)
no páni, tak to si ma nesmierne potešila, Andrea , že koláčik sa vydarila a mal aj úspech pokojne sa podeľ o recept, ja ho tiež rada podávam ďalej , predsa len s kupovanými medovými plátmi sa nedá a nemôže ani porovnávať
ODPOVĚDĚT
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.7.2011, 14:51)
Marienka vyzerajú fantastikuš
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (12.7.2011, 22:49)
ďakujem, Ivetka mimochodom už som vyskúšala Tvoj pudingový koláč s rebarborou, chutil fantasticky, až za ušami sme sa zalizovali , len som ho, žiaľ nestihla sfotiť
ODPOVĚDĚT
Martina J. (macka449) ID 39933 (11.7.2011, 14:35)
Dobrý deň, ja sa chcem popýtať ohladom tej plnky.... to je ako parížsky krém a neviem ako do vyšlahanej šlahačky zašlahať maslo. to najskôr do tuha vyšlahať šlahačku a potom šlahať ešte chvíľu s tým maslom, alebo pred vyšlahaním šlahačky tam dávate to maslo???? bojím sa, aby sa mi tá šlahačka neprešlahala a nebola z nej opät tekutá.
dík za radu
Martina
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (upraveno 12.7.2011, 23:22)
Martinka , ja tú šľahačku vyberiem z chladničky a na plné obrátky vyšľahám, medzitým mám maslo pripravené na linke už zmäknuté /v týchto horúčavách ho netreba mať ani dlho vonku, len toľko, aby sa dalo šľahať, ale malo ešte tvar - nebolo už polotekuté/ potom do tuhej šľahačky po troškách prišľahávam maslo - ja lepšie, ak máš pomocníka, ktorý to maslo do nádoby, v ktorej šľaháš vhadzuje, aby si si vedela hneď zašľahávať , keď budeš na tom ako ja, že si pečiem sama /a až degustovať ostatný prichádzajú /, tak si zakaždým vhoď kúsok - asi za PL masla do nádoby, prešľahaj a potom znova, kým neminieš celú kocku. Chvíľu to u mňa vyzerá, že sa krém zdrcne , ale ja stále naplno a pekne dohladka šľahám, kým to nie je O.K.
ODPOVĚDĚT
Martina J. (macka449) ID 39933 (12.7.2011, 23:01)
Ďakujem pekne, len sa bojím aby som tú šlahačku neprešlahala. Takto robím parížsky krém do veterníkov a je úžasný, tak určite vyskúšam aj tieto medové rezy ďakujem, papa
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (12.7.2011, 23:21)
Za máličko a myslím, že ani nebude vadiť, ak sa Ti podarí šľahačku "kapánek" prešľahať - to maslo to zachráni
ODPOVĚDĚT
Viola D. (violka60) ID 124062 (11.7.2011, 10:34)
Tiež toto cesto robím už dlhé roky a je fakt vynikajúce. Len malú poznámočku: cesto pečiem na obrátených plechoch, popichám vidličkou ešte surové, aby nevznikli veľké bubliny , tie malé sa dajú predýchať .Pod upečený plát vsuniem velikánsky nôž a dookola ho ťahám popod cesto. Ľahšie sa zošuchne na rovnú plochu a tam až chladne. Spodný plát dávam tou škaradou stranou nahor a vrchný zase nadol, strednému je to fuk. A nemôžem zato, ale nedopustím na ríbezľový džem, ten tak krásne odpáli každú sladkú plnku kde nejde ovocie - vtedy dávam lekvár zodpovedný druhu ovocia . Toto píšem to pre začiatočníčky, aby nemali zbytočne . Krásny deň
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (12.7.2011, 22:37)
Ďakujem, Viola, za doplnenie...moja svokrička pláty pekáva na vymastenom a múkou vysypanom plechu a ja niekedy aj na fólii alebo papieri na pečenie , a bubliny ako navrú tak mi aj spľasnú po vychladnutí . S ríbezľovým lekvárom plne súhlasím , ja ho niekedy nahradím višňovým a keď nie je ani jeden po ruke príde na rad malinový či jahodový . A pláty je fakt lepšie ukladať "pekným" navrch lepšie sa nahladko rozotrie čokoláda , tak ešte raz vďaka za postrehy a doplňujúce rady, určite prídu vhod...
ODPOVĚDĚT
Andrea H. (Prváčik) ID 162522 (11.7.2011, 14:51)
supér, ja som vďačná za každú radu, raz som tento koláčik skúšala z kupovaných plátov a dla receptu na obale som plnila van.pudingom+ maslo....ale moc nám to nechutilo, ale toto určite vyskúšam...
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (12.7.2011, 22:30)
Ďakujem, Andrea, ja tie kupované nemôžem ani cítiť , ale toto je úplne iná trieda... nikto naň v rodine nedá dopustiť , veď vyskúšaj a daj vedieť, ako chutilo
ODPOVĚDĚT
Veronika M. (rawenah) ID 170175 (10.7.2011, 18:01)
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (10.7.2011, 18:52)
ďakujem, Veronika
ODPOVĚDĚT
Dominika F. (dominika28) ID 205697 (9.7.2011, 19:16)
vyzerá to úžasne, moja svokra tiež robieva nejaké medové ale nie je to takýto presne recept. moj drahý ma za mesiac 28 r. a určite mu tento super koláčik upečiem. dúfam, že sa mi podarí zaraďujem medzi obľúbené
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (9.7.2011, 19:34)
ďakujem, Dominika , ja tiež mám na "medové" opísané aspoň tri recepty, ale toto cesto ma jednoznačne dostalo svojou chuťou...a plnka sa už môže obmieňať, chutia vždy skvelo... Tak dúfam, že sa vydaria a budeš s nimi aj Ty spokojná
ODPOVĚDĚT
Alena V. (vesselka) ID 59975, mimibazar.sk/vesselka (8.7.2011, 23:06)
No medové rezy zbožňujeme celá rodinka a tento receptík vyzerá úúúúúžasne určite niekedy vyskúšam.
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (9.7.2011, 19:32)
Ďakujem, Alenka určite vyskúšaj, u nás sa tiež tešia veľmi veľkej obľube, ale doteraz som ich jedávala prevažne u svokričky, tak som s "musela" naučiť aj ja tento receptík na "medové" cesto, aby sme mohli túto dobrôtku maškrtiť častejšie
ODPOVĚDĚT
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.7.2011, 21:12)
Mária, kde presne bývaš? Už aj štartujem , lebo medové rezy milujem a
strašne dávno som ich nejedla...
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (upraveno 8.7.2011, 13:32)
Darinka, vo Vrábľoch ... keď sa budeš držať hlavnej cesty Nitra - Vráble - Levice ľahko nájdeš ...len sa obávam o Tvoju bezpečnosť , kombinácia tmy a našich šoférov nie je zrovna lákavá , nebude lepšie poslať kuriérom?
ODPOVĚDĚT
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.7.2011, 21:49)
...ešteže sú v chladničke nejaké guličky, veď ja ich niekedy vyskúšam, ale vo Vrábľoch mám tetu, takže sa tam možno niekedy stretneme...
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.7.2011, 21:56)
Tak to by som sa potešila a na tú počesť by som "medové" aj upiekla
ODPOVĚDĚT
dada t. (cica-mica) ID 102843 (7.7.2011, 20:47)
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.7.2011, 21:03)
ďakujem, dadka
ODPOVĚDĚT
eva t. (mimi1968) ID 114154 (7.7.2011, 20:17)
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.7.2011, 20:21)
Ďakujem, Evka
ODPOVĚDĚT
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (7.7.2011, 19:58)
kurnik ked nemam kedy piect, ale vyzera to moc dobre
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.7.2011, 20:04)
Ďakujem, marika , ja zas si čas na pečenie vždy musím nájsť, inak mám "absťák"
ODPOVĚDĚT
Eva K. (evik evik) ID 62536 (7.7.2011, 19:44)
ODPOVĚDĚT
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.7.2011, 19:56)
ďakujem, Evka
ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2 další >>