. .. .. .. .. .. .
. .

Rudko Palko - RECEPT 3957

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 33802 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Rudko Palko


[ recept č. 3957 zo dňa  ]


Rudko Palko


POTREBNÉ PRÍSADY

350g hladká múka, 1 smetol, 2 PL práškový cukor, 2 žĺtka, 1/2 pdp, marhuľový lekvár na spájanie
Na snehový poter: 2 bielka, 250g práškového cukru, 1 PL octu a trochu citrónovej kôry


POSTUP PRÍPRAVY

zhnetieme cesto, ktoré vyvaľkáme na dosku. Vyšľaháme bielka s cukrom ( môže sa nad parou , ale nemusí ja som teraz šľahala len tak ). Bielka potom natrieme na vyvaľkané cesto a nakrájame radielkom na tyčinky preložíme na plec a pomaly pečiemem v slabo vyhriatej rúre. Upečené po dve spojíme lekvárom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

cesto
vyšľahané bielka
natreté na cesto a radielkom nakrájať na tyčinky
preložiť na plech a bacha na miláčika
rozdiel medzi upečenými a surovými tyčinkami, naľavo sú ešte surové
upečené, majú ostať pekne biele
a spojené lekvárom


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kokosový vrkoč | Rudko Palko | Punčový zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Liana R. (liaro) ID 62105 (15.11.2010, 13:52)
Ake hrube je asi to cesto surove?dakujem!
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (15.11.2010, 21:03)
ako sa mi podarí vyvaľkať, ale nesmie byť tenké, tak asi 4-5mm :-) :-) dúfam, že som pomohla (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
libusa b. (mobilka5) ID 81842 (upravené 16.11.2010, 19:35)
ahoj,chcem sa spytat,ci sa biela pena po upeceni neoddeluje,ja mam tdakujem pekneotizto recept a tie sa stale oddeluju od cesta a to je potom nie pekne,
ODPOVEDAŤ
libusa b. (mobilka5) ID 81842 (28.11.2010, 19:11)
dobry den,nebolo mi odpovedane,ak vam to nerobi problem,tak poprosim o odpoved,dakujem mobilka5@azet.sk
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.4.2008, 18:47)
ako dlho sa maju asi piect a na kolkych stupnoch?vyzera to lakavo :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (5.4.2008, 19:38)
možno len 8-10minút na 180°C neviem presne sedím pri rúre a sledujem ja telku :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Andrea P. (bambulka6959) ID 89, mimibazar.sk/bambulka6959 (5.4.2008, 18:02)
Tak tento koláčik som spravila na velku noc,ked ho syn ochutnal povedal:mami napeč ešte aspon dve davky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)mnam mnam super koláčik (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)dakuejm za receptik (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (5.4.2008, 18:07)
nie je za čo, teším sa :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 (27.3.2008, 15:00)
Jeeej Evi,
teraz som 'kukla' do tvojich dalsich receptov a uz som zistila. 'Pdp' = prasok do peciva. To som ale nechapava. Ups
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (27.3.2008, 15:07)
Ale nie si nechapava, ja som si tiež nevšimla,že odpisujem nie na otázku , lae k tvojej odpovedi.... (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (27.3.2008, 15:05)
No predsa v skaratke = prášok do pečiva (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 (27.3.2008, 14:59)
Ahoj,
co znamena 1/2 pdp?
ODPOVEDAŤ
zuzana v. (zuziqa) ID 21362 (13.2.2008, 19:24)
tak by som chcela, aby sa raz aj tie moje podobali na tvoje.Vyzeraju uzasne. (Y) (Y) (Y) (Y) (*) (*) (*)
ODPOVEDAŤ
zuzana v. (zuziqa) ID 21362 (13.2.2008, 19:22)
Evi pozor!!!!!!!!!Aby ta tie recepty nevytlacili z domu.si normalne maniak :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (14.2.2008, 20:03)
Neboj, ja sa len tak nedám, ale je pravda, že už dudem musieť kúpiť skriňu na recepty. Polica už nestačí. 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.2.2008, 7:27)
Recept sa mi veľmi páči, ale aj ten miláčik je rozkošný. Doma mám tiež takého podobného volá sa Charlie a je to miláčik celej našej rodiny.
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (12.2.2008, 22:26)
no super my máme Sofinku, čo myslíš dáme ich dokopy? (&) (K) (&)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.2.2008, 8:25)
No mohli by sme o tom porozmýšľať, náš miláčik mal prednedávnom pol roka. Nikdy som si nemyslela, že budem mať niekedy psíka v byte. Ale synov kamarát si ho kúpil bez súhlasu rodičov a tí ho s ním vyhodili. A tak sme ho prijali za vlastného ešte v deň ako bol kúpený. A teraz by sme ho nedali za nič na svete. Od kolegyne, ktorá má dve takéto fenky sa učím čo a ako. Ak by si mi dala mailovú adresu, môžem poslať foto.
iveta.svatikova@vszp.sk
alebo jori@senicanet.sk
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.2.2008, 20:31)
tak tieto su zas moje oblubene, musim pochvalit , podarili sa perfektne, su uhladne, ako keby ich jedna mater mala :-) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (11.2.2008, 17:33)
Evka tak tvoje zakusky si zakladam do mojej kucharky (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (11.2.2008, 18:40)
tak to ma veľmi teší, ja si recepty z MMB tlačím a zakladám každý zvlášť do euroobalu a potom do zakladača. Lepšie sa mi potom pečie a varí keď to mám rovno pod nosom. Už som si kúpila druhú stovku euroobalov na recepty z MMB (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu