Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)
Geniálna jogurtovo-čokoládová pena od Nicole (zo zvyšných bielkov)
[ recept č. 24384 zo dňa 8.3.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
250 ml biely jogurt (nejaky dobre husty, ja som pouzila Sabi) & 30-40 g cokolady (na varenie,horkej,mliecnej) & 1 PL kakaa & 1-2 PL jemneho krystal. cukru & 2 bielky
POSTUP PRÍPRAVY
Dievcence, na nete som natrafila na dalsi bombasticky recept, vrelo odporucam vyskusat. Pena chuti podobne ako tie termixo-Patovite kremiky,ale samozrejme lepsie. Da sa povedat,ze je aj celkom zdrava. s privretim jedneho oka :-p Ked mate radsej sladsie, dajte tie 2 PL cukru, ja som dala len 1 a je to pre mna tak akurat,ale ja mam radsej horku cokoladu. Pouzila som cokoladu na varenie, tak ked date mliecnu, bude toho cukru stacit tiez 1PL,si myslim.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Jogurt nechame postat mimo chladnicky, kym sa nezohreje na priblizne izbovu teplotu. Cokoladu si roztopime (napr. v mikrovlnke) a tiez nechame vychladnut. |
![]() |
Do jogurtu preosejeme kakaovy prasok, dobre spolu vymiesame. ked nemate radi velmi cokoladove, kludne toho kakaa uberte. |
![]() |
Primiesame vychladnutu (vlaznu) cokoladu. |
![]() |
Vyslahame bielky skoro do tuha. Pridame cukor a nad parou ich doslahame uz do tuheho tuha. Mozeme slahat nad parou od zaciatku, ale mne sa nechcelo, tak som to poriesila takto. odkukala som to tu od kohosi, vazne netusim od koho, ale dakujem :-)
Tuhy sneh velmi jemne a opatrne vmiesame do jogurtovej hmoty. |
![]() |
Rozdelime do poharov, misiek a nechame aspon 3 hodiny chladit. Z uvedenej davky vysli 3 salky, takze kludne si ju zdvojnasobte, toto je malo aj pre nas dvoch :-D
Poznamka, ked postoji cez noc, z bielkov a jogurtu sa na spodku urobi voda,tu treba odliat. na chuti a kvalite to ale nic nemeni, nemusite sa bat,ze je pokazeny. |
![]() |
Pena je naozaj penovita, jemnucka, vynikajuca. Tato chladla mozno pol hodinky,ale oplati sa ju dobre schovat a nechat v chlade aspon tie 3 hodinky |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 33 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
Silvia B. (Pata1) ID 49979 (7.9.2014, 15:50) |
Ja zvyknem vyšľahať bielka do tuha a potom ich až dať nad paru a šľahať ručne ešte tak 3 minúty. Tiež sa mi veľa krát stalo, že sa mi uvarili/zrazili...je to tým, že koľko miesta je medzi jedným a druhým hrncom a aká je vzdialenosť...nesmie sa voda dotýkať hrnca...čím pomalšie sa zohrieva voda, tým lepšie...ale to potom zase dlho trvá...preto to ja robím takto, že najprv vyšľahám inde a potom dám nad paru, aby neboli bielka surové...pre deti je myslím lepši ten druhý recept, namiesto vajec marschmallow cukríky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
katarína m. (katarínka100) ID 191196 (4.8.2011, 19:37) |
chcela by som vyskúšať túto penu.. no v komentároch dole som si prečítala že to veľa babám nevyšlo a to ma trošku odrádza..ale zaujíma ma prečo by sa mali bielka šľahať nad parou... v iných penách sa bielka šľahajú normálne a aspoň tam nehrozí že sa tie bielka potom zrazia. a ako by som sa toho že sa mi to zrazí mala vyvarovať? ďakujem za odpoveď  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (upravené 5.8.2011, 19:19) |
Katka, mozes skusit vyslahat bielka aj klasicky, ja mam lepsi pocit, ked su slahane nad parou a nie su teda uplne surove. ako som pisala pri recepte, ja som bielky vyslahala skoro uplne bez pary a doslahala nad parou. mne sa pena zatial nezrazila, bielka som zaslahavala,ked vychladli a jogurt mal izbovu teplotu. treba to miesat jemne, ine tipy nemam. tak snad sa odhodlas a podari sa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Denisa M. (geena) ID 144758 (15.5.2011, 14:11) |
naozaj vyborne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína P. (katarinnka) ID 69116 (11.5.2011, 8:31) |
mam otazku o jogurte. mozem pouzit aj obycajny cca. 3%ny alebo musi byt smotanovy? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.5.2011, 20:23) |
Katka, skusala som iba so smotanovym, hustym, podla mna taky redsi nezhustne a neriskovala by som,ze sa to zrazi a bude to na pitie, nie na jedenie. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Gabriela T. (nogate) ID 22107 (20.6.2010, 19:09) |
Janiku tak som to dnes asi pototo ... v práci sa mid arí ale vo varení ako začiatočník...ja neviem čo som pototo ale bielka nad parou som asi prešľahala lebo keĎ som zmiešala s jogurtovou masou potom sa mi to nevymiešalo dohladka ale tam ostali biela hrčky toho snehu no neviem...dala som to schladiť uvidíme pred polnocou nepamätám akko som to robila porvý krát ... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.6.2010, 19:15) |
nevadi.aj mne sa to uz stalo. neviem preco,ale pokial sa to nezrazilo, bude to jedle,neboj nic. mozno len trebalo trosku viac rozmiesat melickou celu masu. mas tam tie hrudky moc velke? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Gabriela T. (nogate) ID 22107 (20.6.2010, 19:19) |
no boli ale miešala som odušu aby sa s tým dačo urobilo tak teraz pochybujem že to stuhne ja zvyknem miešať bielka s cukrom nad parou ale toto sa mi ešte nestalo nieveim či som málo šlahala či veľa ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.6.2010, 19:32) |
no ja ti neviem... ked som bola mala a piekla som s mamkou nikdy sa mi nestalo,ze by sa mi sneh nepodaril...za posledny rok sa mi nepodaril niekolkokrat...nechapem preco ono stuhnut ti to urcite stuhne,ale mozno to nebude taka nadychana pena, s bublinkami. urcite daj vediet,ako to dopadlo |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Gabriela T. (nogate) ID 22107 (20.6.2010, 19:53) |
vidiš nabuduce to dam mame urobiť . ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.4.2010, 17:07) |
Janicku,tak za tento receptik ti udelujem jednotku s hviezdickou hrieeeeeesne genialna dobrotka http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=691381 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.4.2010, 8:29) |
super,Matulka, som velmi rada,ze pena chuti. inak, s tou cokoladou, podla original receptu jej tam malo ist menej ako mam v rozpise,ale ono to zalezi od cokolady a od kakaa,ktore pouzijes. takze nabuduce daj viac cokoladky,ked sa ti zdalo malo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.4.2010, 9:03) |
no,chutovo to bolo fajne,len akesi blede...keby som nedala kakao,nikdo ani neuveri,ze to je jogurt s cokoladou ale urcite zavisi aj od cokolady..nabuduce skusim s tmavsou,i ked drahy je len na mliecne kazdopadne dakujem za dalsi mnamy receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.4.2010, 14:48) |
no to mi je divne. ja som pouzivala bud horku alebo cokoladu na varenie a praveze som musela aj kakao aj cokoladu ubrat,lebo to bolo prilis silne (pre mna akurat, pre Matka prilis cokoladove). nevadi, ved nabuduce skusis viac cokolady a mozno viac kakaa hlavne,ze chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.4.2010, 17:31) |
to vies,Janik,Milka je asi len take "kakavko" oproti horkej a varovej  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (14.4.2010, 15:37) |
Janík, tak dnes som sa konečne dostala aj k tejto dobrote a ľutujem, že som to neurobila skôr . Je to, vlastne bolo to výborné, hoci to nestihlo vychladnúť tie tri hodinky . http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=686154 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.4.2010, 15:59) |
Jarka, to si ma velmi potesila som rada,ze pena chutila. ja som ju uz robila niekolko-krat a radsej nech postoji menej ako prilis dlho,lebo ked som robila naposledy, ako prekvapko pre svagrinku, stala celu noc (pena v chladnicke,nie svagrina ) a potom bolo ine prekvapko - dolu sa z bielkov a jogurtu zrazila voda. nebola to vada na chuti, len to nevyzeralo az tak dobre no co uz. ja som z mojho tu vodu zliala, ona to rozmiesala... co ale nebol moc dobry napad,podla mna,lebo pena uz nebola viac pena a bolo to riedke. no nevadi, ucime sa cely zivot. takze radsej popapat nie celkom stuhnutu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (upravené 5.4.2010, 19:31) |
Janik ani nevies ako mi prave tento receptik prisiel vhod pozerala som si co mi uslo za posledne mesiace v tvojich receptoch a tato cokopena mi "zachranila" zvysne bielka a jogurt no a ze je to dobrotka na pohladanie mozem uz takto pred oficialnou ochutnavkou potvrdit (bez hanby som vylizala misku, v ktorej som penu miesala) super super, vymiesane som mala vsetko za par minutiek, skvely receptik http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=682859  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.4.2010, 18:21) |
no to som rada,Evi,ze sa ti recept hodil a este radsej,ze chutilo (aspon ochutnavka) dakujem krasne za vyskusanie a za mily komentar. no a foto vyzera uzasne, ako vzdy  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia H. (gupka) ID 9968 (29.3.2010, 10:43) |
Janíček, tak som robila túto úúúžasnú penu všetkým mocinky chutila aj receptuš som posunula ďalej nakoniec som robila čokoládovú, lebo mi v obchode ani nenapadlo kúpiť tú bielu čoko ale však ešte bude času....len som sa trošku sekla pri výrobe, lebo však načo si opisovať postup prípravy že? tak som švacla cukor do roztopenej čokolády a potom som si uvedomila, že asi mal ísť ten cukor do bielok no ale nakoniec sa nič nestalo a penička bola vynikajúúúca ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.3.2010, 11:16) |
super, Lucka, tesim sa,ze sa aj tak podarilo. inak,u mna je to bezne,ze si myslim,ze si recept pamatam a dopletiem ho. ale kym sa to da zachranit,je to v klidku tak som rada,ze vsetkym chutilo a ked skusis s tou bielou cokoladou, urcite daj vediet,ako to dopadlo. keby chcel niekto iny vyskusat a dakujem krasne za mily komentar |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Lucia H. (gupka) ID 9968 (29.3.2010, 12:01) |
určite skúsim a podám hlásenie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Darina B. (danda3) ID 104195 (12.3.2010, 17:38) |
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=674382 ...tak, hotovo, mamina mi dnes doniesla bielka a tak som neváhala a hneď urobila túto pochúťku, zatiaľ leží v chladničke a čaká na svoj deň, zajtra sa ozvem...papa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (12.3.2010, 19:06) |
Darinka, Ty to mas take krasne, uplne slintam... este viac ma to teraz stve, ze ja som taka genglava a mne sa to akosi zrazilo... prave s Janikom riesime co som mohla urobit zle. Ty ako skuseny cloviecik, nevies poradit, co som mohla domrvit? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (16.5.2010, 0:17) |
Danka,prave som sa docitala pri inom recepte,ze bielky,ked sa daju rozslahane na paru, sa mozu zrazit. ze je lepsie zacat ich slahat na tom hrnci este predtym ako voda zacne vriet. nezrazili sa ti tie bielky uz pri slahani? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (20.5.2010, 21:29) |
Ty si poklad Janik, aj po takej dhej dobe, na mna myslis. Tusim dam ten tvojej pene este jednu sancu a snad uz vyjde  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (13.3.2010, 0:36) |
a Danulik, urcite nie si genglava, stane sa kazdemu. moja mamka vzdy hovorila: nic nepokazi len ten, co nic nerobi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Darina B. (danda3) ID 104195 (12.3.2010, 19:58) |
Danka, ak sa mám priznať, tiež som si to chcela uľahčiť a do tých krásne našľahaných bielkov s cukrom som dala nalámanú čokoládu, takže zo snehu ostala nie pena, ale riedky krém, ale ja som tam šupla tie jogurty a podľa návodu som si pripravila želatínový stužovač dr. Oetker a vmiešala do toho a už len čakám, čo z toho bude, ale bola som pozrieť a pekne to tuhne. Ale ja som bielka dala nad parou hneď šľahať aj s cukrom, Danka, neviem, čo sa mohlo stať s tým Tvojim, ale mne tiež nie vždy všetko vyjde, ale snažím sa to zachrániť a pred rodinou sa tváriť, že to tak malo byť...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (13.3.2010, 0:29) |
no ty si sikovnica,Darinka,ako si zaimprovizovala zaklad je vediet sa vynajst  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Darina B. (danda3) ID 104195 (14.3.2010, 18:48) |
Pena mala veľký úspech, veľmi všetkým chutila, nabudúce ju už urobím presne podľa receptu, čestné pionierske...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.3.2010, 19:14) |
to som rada. aj ked to asi nebolo velmi penovite,co? nevadi,hlavne,ze si sa vynasla a ze rodinke chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | |  |  | Darina B. (danda3) ID 104195 (14.3.2010, 19:17) |
Práveže bolo, ten stužovač si spravil svoju robotu, pripomenulo mi to penu, čo predávali za socíka, neviem, ako sa presne volala, tuším AHA...už sa teším na bielka od maminy, zas urobím, zbohom odľahčovacie dni...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.3.2010, 19:19) |
noooo,tak to potom pohodaaaa sikovnica. a hovor mi o odlahcovani...moje odhodlanie trvalo jeden vecer  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.3.2010, 17:50) |
supeeeer, Darinka,som rada,ze sa podarilo. verim,ze aj chutit bude  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Estera Š. (esti7) ID 16522 (11.3.2010, 17:09) |
Janíček , tak túto mňamku musím vyskúšať, len neviem kedy , ktorý receptík skôr. Je ich tu toľkoooooo , ako poznám svoje drobce, spapajú aj lyžičku . To je lahôdka, teším sa, ale zrejme až na sviatky, lebo stučnieme a to si hovorím, že nežijeme preto, aby sme jedli, ale naopak. No dá sa to ??? NEDÁÁÁ . Vyhovoríme sa na Veľkú noc.... ....a potom na mmb . . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.3.2010, 17:41) |
to velmi dobre poznam... a kedze sme len dvaja, je to o to horsie, lebo tolko,co by som ja varila,nemame sancu pojest neboj, niekedy sa ti zvysia bielky a snad si spomenies. a mas vyhovorku,ze musis urobit,lebo skoda bielkov  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Estera Š. (esti7) ID 16522 (11.3.2010, 20:23) |
No Janíček, , ja mám bielky v mrazničke schované aj na ďalšiu tortičku, aj na takéto prípady . Tak asi prekvapím môjho na meninky a bude . Je to úžasne jednoduché a vyzerá mňamky-mńamky.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.3.2010, 8:44) |
budem rada,ked skusis  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (10.3.2010, 20:16) |
Janik pomoc prosim Ja som asi dilinko, ale nerozumiem... Vyslahame bielky. Pridame cukor a nad parou slahame to tuha. Mozeme slahat nad parou od zaciatku, ale mne sa nechcelo, tak som to poriesila takto. odkukala som to tu od kohosi, vazne netusim od koho, ale dakujem Tuhy sneh velmi jemne a opatrne vmiesame do jogurtovej hmoty. Tie vyslahane bielky pridame k jogurtu a az tak slahame nad parou, alebo cisto iba coko jogurt slahame nad parou a az potom pridame tuhy sneh z bielkov... alebo iba tie bielky slahame nad parou ? kukam na to kukam a akosi mi nedopina Chystam sa urobit, ale ked som dilinko, tak dnes mlsat asi nebudeme...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2010, 20:24) |
prepac, Dani, asi to trebalo napisat jasnejsie. takze najprv si zmiesas ten jogurt s kakaom a cokoladou. odlozis bokom. a potom zacnes slahat bielky. s cukrom. ja som robila tak,ze som tie bielky vyslahala uz na penu, potom som pridala cukor, dala hrniec so snehom nad paru a doslahala tak. ked sa ti chce,mozes slahat nad tou parou od zaciatku,ale mne ta horucava vadi no a ked mas sneh vyslahany dotuha, primiesas ho jemnulinko, aby nesplasol do pripraveneho jogurtu.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (10.3.2010, 20:29) |
Jej Janicek dakujem za super rychlu odpoved. Uz mi zasvietilo dakujem dakujem dakujem a posielam velky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2010, 20:34) |
tak nech sa podari a nech chuti  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (12.3.2010, 17:08) |
Janik a mne sa to akoby zrazilo Vznikola z toho na pohlad taka nevskusna hmota a to som si davala pozor, aby som nahodou do jogurtu nepridala horucu cokoladu ci teple vyslahane bielky Nevies mi nahodou poradit, co som mohla urobit zle? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.3.2010, 17:22) |
a zrazilo sa ti to az ked si zmiesala bielky s tym jogurtom? neviem,mozno si len zle premiesala bielky a jogurt, mne to tiez chvilku vyzeralo zle,ale nakoniec to bolo v pohodke.. to ma mrzi,ze sa nepodarilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | |  | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (12.3.2010, 17:27) |
Ano tak akosi, ten jogurt s cokoladou a kakaom dovtedy vyzeral bez problemov, tak kremovo a az ked som pridala vyslahane bielky, tak katastrofa... ale aj tak som to este rozmixovala asupla do mraznicky, tak hadam z toho bude nieco ako zmrzlina... a ak nie, tak nevadi nemozem byt dokonala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.3.2010, 17:38) |
tak snad. a mala si bielky vyslahane do tuho tuha? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | | | |  | Daniela J. (danielitta) ID 46554 (12.3.2010, 19:03) |
Tak nikoho by som nimi nezabila, keby som ho ovalila nimi po hlave ale mali konzistenciu takej peny ci slahacky aka byva na pudingoch predavanych v obchode... tak neviem stacilo to takto? slahala som to nad parou asi 10 minut (predtym som ich vyslahala so slahacom, tak ako ty si odporucala) ![[A]](//img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/17.gif) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | | | | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (13.3.2010, 0:34) |
mozno nebol sneh dost tuhy. mozno. ja mam zo snehom v poslednej dobe sem-tam problemy,lebo som netrpezliva a nechce sa mi slahat dost dlho (ale vazne, ked som zacinala piect s mamkou, este ako decko, nikdy sa mi nestalo,ze by sa mi sneh nepodaril a teraz ... ) vies,lebo keby bol sneh riedky, miesanim by este zredol a ostali z neho z len take "grcky", to mi jedine vychadza ako problem aky jogurt si pouzila? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia H. (gupka) ID 9968 (10.3.2010, 19:27) |
parádička, práve si opisujem, lebo mám už 100 v obľúbených a nezmestí sa už žiaden tento sa isto-iste predbehne pred všetkými čo mám v pláne vyskúšať  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2010, 19:40) |
ja mam len 20 povolenych oblubenych,o to je to tazsie. tak tiez odpisujem,tlacim,znacim ale mam pridane oblubene baby,ktorych recepty sa mi osvedcili a tak si pozeram tie, ale obcas je to tiez dost tazke,hlavne,ked uz maju vela,vela,vela receptov. no verim, Lucka, ze pena bude chutit, ked budes robit pre deti, asi daj viac cukru (resp.mliecnu cokoladu), ten moj rozpis je na taku echt-cokoladovu,co ale detom bude asi prilis ale ved ty si kucharka s velkym K, ty si s tym poradis urcite daj vediet, ci sa podarilo, budem rada  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Lucia H. (gupka) ID 9968 (10.3.2010, 21:25) |
ja ostatné recepty tiež riešim podobne, lebo mám zopár vytipovaných kucháročiek, aj Ty si medzi nimi, kde mám hľadať niečo dobré len ke´d začnem pátrať, koľkokrát neviem, ktorý robiť prv a ďakujem za to K ja budem robiť určite minimálne z 500ml jogurtu a rozmýšľam že skúsim aj s bielou čokoládou, len miesto kakaa čo? buď nič alebo mi napadlo za lyžicu sušeného mlieka a vanilkový cukor...to by mohlo byť tiež  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2010, 21:30) |
moze byt, pri oridzo recepte pisala jedna babula,ze skusala s bielou cokoladou. a namiesto kakaa tak ako pises, bud susene mlieko alebo mozno aj nic. len viac cokolady. skus, budeme mudrejsie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.3.2010, 20:32) |
aj ja mam len 20 povolenych na oblubenie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2010, 20:34) |
ale my mame k tomu pokazenu tlaciareeeeen  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.3.2010, 20:36) |
a mne uz na mojej dosla farba  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Darina B. (danda3) ID 104195 (9.3.2010, 17:42) |
Ahoj Janík, už mám vytlačené, určite vyskúšam, veď bielkami ma moja mamina pravidelne zásobuje, takže teraz si počkajú na tento super receptík, a gratulujem k 100-vke!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 17:50) |
som rada,ze sa recept hodi. s dobrym jogurtom a kvalitnou cokoladou verim,ze aj bude celkom zdravy,co povies? a dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta K. (mamkaMarta) ID 102854 (9.3.2010, 17:12) |
tak toto by som si naozaj dala aj ja.hlasim sa do poradovnika.alebo ked dojdes domov.pa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 17:36) |
hihi, mamulik, ked ti zvysia bielky,treba zmrazit a ked dojdem domov,spravime  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (9.3.2010, 10:32) |
vyzera to vyborne a podla ohlasov aj isto chuti.tak si to mozem urobit pre nas 3 .Gratulujem k 100 receptov,vies o tom,ze tym padom postupujes do vyssieho levelu . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 17:36) |
Lubka, skus, je to bleskovka a velmi chutna. uuuuuu, som vo vyssom leveli  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (9.3.2010, 9:36) |
aj ja chceeeeeem super to vyzerá!!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 10:01) |
Anicka, skus,ked ti zvysia bielky, je to rychlovka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 10:00) |
ja uz som si dala poslednu porciu super to bolo....len malicko malo...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (9.3.2010, 1:23) |
Janik, size par monut po polnoci, ale predsa, setko naj k MDZ a tiez gratulujem k tvojej 100 taketo nieco podobne som raz videl v telke, aj som to robil, dobre bolo, ale som na to uz aj zabudol. Ked zostanu vajicka, urcite si to zopakujem podla tvojho receptiku.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.3.2010, 8:50) |
dakujem, Misko, dakujem. urcite to stoji za vyskusanie, hlavne ked sa pri peceni obcas zvysia bielky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 33 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |