.
.
. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

Lahodné kuracie rezne - RECEPT 17958

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KURACIE MÄSO A HYDINA
ID 105322 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)


Lahodné kuracie rezne
[ recept č. 17958 zo dňa  ] PRO INSPIRACI


Lahodné kuracie rezne

POTREBNÉ PRÍSADY

Na pohľad akoby klasické rezne obalené v trojobale, ale nie sú :-) Sú oveľa lahodnejšie a jemnejšie! Robím ich v podstate od oka, ale asi na 1/2 kg kuracích prsíčok potrebujeme 1 kyslú smotanu alebo biely jogurt, 2 vajíčka, 1PL solamylu, no a na dochutenie soľ, vegetu, horčicu, kečup, kari korenie. Každý podľa vlastnej chute...ja som tentokrát nechala rozvinúť chuť gyrosu, ktorý dá tomu osobitý ráz...

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame, vložíme jemne vyklepané a osolené rezne. Nechať pácovať do druhého dňa, potom len obalíme v strúhanke a vyprážame. Môžu sa však vypražiť i bez strúhanky, zvyknem i tak robiť, obsahujú tým pádom minimum sacharidových jednotiek. Maminy diabetikov to ocenia :-) Nech Vám chutí, ako i nám :-)
<< Sojove-tofu spagety | Lahodné kuracie rezne | VEGETOVÝ ŠALÁT >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.5.2016, 16:40)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (5.5.2016, 9:07)
Ak ste vyskúšali a chutili, som rada :-) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (janulka274) ID 115102 (1.4.2010, 17:06)
Tak super,rezniky sme este dnes stihli zjest (Y) niekotore som obalila ine nie, oboje boli vyborne makucke a chutne (jidlo) (velikonoce) (velikonoce3) (velikonoce17)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (3.4.2010, 21:15)
Veru, Jani, my už inak ani rezne nerobíme a tiež, buď ich vypražím so strúhankou alebo i bez nej a v chladničke mám masko takto po ruke nachystané a potom je to raz-dva hotové :-) (jidlo) (velikonoce) (velikonoce17)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (21.2.2010, 19:32)
Toto je určite lahôdka (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (3.4.2010, 21:16)
Želka, veru nám chutia, sú mäkučke a šťavnaté rezníky z toho (Y) :-) (velikonoce) (velikonoce8) (velikonoce17)
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (21.2.2010, 12:46)
Monika, dnes na obedík sme mali tieto úžasné rezníky (Y) (Y), chuťou mi pripomínali môj receptík - niečo podobné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19508&user=52602, len iná verzia s cesnakom. Ale aj tieto stoja za vyskúšanie, sú tiež jemnučké a chutné. Ďakujem za receptík. :-) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (21.2.2010, 19:28)
Ďakujem, Henrietka (L) áno, je to niečo podobné a určite tiež veľmi chutné (jidlo) naložené rezne sú potom naozaj oveľa jemnejšie a chutia viac (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta M. (marta1979) ID 104721 (6.12.2009, 12:14)
Monika dnes som robila tieto úžasne rezníky na obed a sú (Y),fantastické jemnučké a šťavnaté,vyprážala som ich na plechu odkukala som to od Martinky,vdaka za recept (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (7.12.2009, 14:46)
Marti, som rada, že rezníky chutili :-) sú naozaj mňamkové, však? A s tým pečením na plechu to je dobrý nápad...ja som sa neodvážila, len rôzne fašírky tak robím, ale teda zrejme ani s týmto sa nič nepokazí... tak dík, že to skúsila, môžme realizovať (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (28.11.2009, 23:05)
(Y) (Y) (Y) dnes som ich robila, su fakt vynikajuce. Vsetkym velmi chutilo, urcite som ich nerobila posledny krat. Dik za super recept!!! (L) (L) (L) Andrea
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (30.11.2009, 8:38)
Teší ma, Andrejka, že Vám mäsko chutilo :-) Ja už veru klasické rezne ani nerobím, vždy mäso takto dám odpočívať a mám istotu, že bude mäkučké a chutné (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (seanick) ID 20001 (10.10.2009, 19:20)
Dakujem Dievcata , no tak som sa potom domyslela ci to nebude Corn starch :o) Dakujem :) Tinka a kde si ty v Canade ? Ja som v Calgary ;o)
ODPOVEDAŤ
Tina M. (mmmartina) ID 74526 (11.10.2009, 22:09)
Ja zijem vo Windsore,Ontario. (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (seanick) ID 20001 (8.10.2009, 23:05)
Ahoj chcela by som ich vyskusat ale neviem co je to solamyl , zijem v Canade a neviem ci sa to aj tu kupit a musi to tam byt? diky :o)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (9.10.2009, 8:25)
Lucka, žienky Ti už poradili, tak dúfam, že rezníky sa vydaria a budú chutiť :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Tina M. (mmmartina) ID 74526 (8.10.2009, 23:52)
Ja som tiez v Canade a namiesto solamylu pouzivam CORN STARCH. (F)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.10.2009, 23:13)
Lucka, skus pozriet Cornflour. V Anglicku ho predavaju pod tymto nazvom. Ja ho pouzivam namiesto Solamylu. Pa Ada
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968, mimibazar.sk/gupka (8.10.2009, 23:10)
Ahoj, to je škrob, buď býva kukuričný alebo zemiakový škrob a je to vlastne prášok ktorý zahusťuje, nachádza sa v pudingoch, lenže tam je vždy aj príchuť, používa sa namiesto múky...určite tam niečo podobné je dostať, papa (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (26.9.2009, 12:22)
- tak Monika - tie rezníky sú skutočne vynikajúce :) - a s tým gyrosom to nemá chybu (Y) (Y) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=594621 - úúplne makulinké - robila som aj so strúhankou aj bez - obe super (jidlo) (jidlo) - receptík som ešte v piatok v práci dávala aj kolegynke - nech sa nebabre s klasickými "šniclami" - tak myslím, že aj jej budú chutiť (Y) (Y) Ďakujeeem (L) ... takéto určite budeme robiť častejšie - lebo oproti normal rezňom sú skutočne lepšie (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (26.9.2009, 19:50)
Maťka, tak to ma veľmi teší, že Vám chutia :-) Aj klasické sú dobré, len pri týchto ešte je moment prekvapenia, keď sa človek do nich zahryzne a pocíti, že sú oveľa lahodnejšie ;-) I ja už mám v chladničke naložené na zajtra :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Ludovít H. (kozliček) ID 86114 (20.9.2009, 15:29)
Ocenil som tento recept aj ako diabetik.Boli výborné! (wash)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (20.9.2009, 18:00)
Tak to ma veľmi teší, že chutilo (Y) a ak si si to ukuchtil sám, o to viac (clamp) Môj synátor je diabetik, a teraz vo veku, že by vkuse len jedol, no a keďže nemôže a zeleniny, syra, tvarohu má už niekedy vyše hlavy, tak také mäsko ho aspoň načas zasýti (dance) (hello)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (20.9.2009, 13:08)
(clamp) super recept, tieto rezne su jedna basen (Y) je to rychlovka, odporucam vyskusat (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (20.9.2009, 15:22)
...som rada, že ďalšia z tých, čo má rada rýchle jedlá (Y) a ešte, keď sú mňamkové, tak je vyhraté :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (20.9.2009, 16:35)
;-) presne tak! ja sa rada v kuchyni motam, ale niekedy nieje tolko casu :-( a toto je ozaj dobrotka, manzel sa oblizoval....a nielen manzel- ja som zacala rezne vyprazat o 10 vecer, lebo Ivko dostal na ne STRAAASNU chut. a este boli u nas rodicia so segrou a detmi- ale uz boli na odchode. a ja si vravim- ked si aj daju po kusku, este nam ostane na zajtra- mas to vidiet, ledva som ochutnala....ale hlavne, ze im chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (upravené 20.9.2009, 20:10)
;-) ani neskoro večer nemohli odolať? :-D veľakrát aj ja strávim v kuchyni pól dňa...no keď po 10min ani neviem, že som niečo uvarila, tak mám dosť :-@ na jednej strane ma veeeľmi teší, že im tak chutí, no poviem si vtedy, že už budem robiť len jedlá do jedného hrnca :-D a tak, čím viac, prichádzam na chuť všelijakým dobrotám, ktoré sa dajú marinovať, alebo sa naskladajú do pekáča a šupnú upiecť...alebo taký segedín, ktorý môžme aj 3dni tlačiť do seba ;-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Iveta B. (snieško) ID 81988 (16.9.2009, 16:30)
vyskúšam (L) :-)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (17.9.2009, 14:57)
Vyskúšaj, sú naozaj mňam, vôbec nie suché, ale šťavnaté (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
© 2004 - 2015 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Čierna listina | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku