. .. .. .. .. .. .
. .

kuracie prsia na maslovej omacke - RECEPT 14403

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 97192 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


kuracie prsia na maslovej omacke


[ recept č. 14403 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia,sol ,korenie mlete,hladka muka,maslo,voda,vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie prsia nasolime a okorenime
obalime v hladkej muke a jemne osmazime na panvici

v druhej panvici alebo hrnci dame zohriat vodu
pridame velku lyzicu masla,horcice a podla chuti vegetu

zalievku prilejeme na kuracie maso
pod pokrievkou nechame este prejst varom cca 5-10min

mozme pridat sampiony alebo hrasok
<< na objednavku | kuracie prsia na maslovej omacke | cestoviny mirka85 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.4.2013, 14:57)
určite skúsim (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarina S. (kaiška) ID 69495 (22.4.2013, 13:26)
(Y) Mirka výborný a rýchly obedík. Aj synčekovi velmi chutilo. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Daniela H. (kikahu) ID 85238 (22.5.2009, 11:54)
Takáto príprava mäska je výborná. Ja pripravujem podobne morčacie prsia, ale tie sa robia "naopak", čiže vyklepať najskôr v strúhanke, potom omočiť vo vajci, vysmažiť na panvici a potom poukladať do kastróla alebo pekáča a zaliať touto zálievkou: 3 dl vody, 3 pol. lyžice. oleja, 3 pol. lyžice masla, lyžica horčice a pol lyžice vegety - dať spolu prevrieť, zaliať rezne na pekáči a dať ešte dusiť nejakých 10-15 minút zakryté a potom ešte pár minút odokryté, aby sa šťava trošku odparila a rezníky zapiekli. Ja to robievam v rúre na pekáči a hneď k tomu dám robiť aj ryžu, alebo tarhoňu - dám osmažiť cibuťku na lyžicu oleja a keď je sklovitá, primiešam umytú ryžu (tarhoňu), osolím, okorením, ovegetujem a omajoránkujem podľa chuti, kto má rád, môže pridať aj štipku kari. Potom zalejem slepačím bujónom ( asi 1,5 - 2 cm nad ryžu), zakryjem a šupnem do rúry k rezňom. po 20 - 25 minútach sú oboje akurát.
ODPOVEDAŤ
Mirka K. (mirka85) ID 97192 (22.5.2009, 11:33)
je to velmi rychle a chutne..odporucam (Y) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu