.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPT - Tvarohová štrúdľa
NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
Silvia K. (silviakov) ID 45553 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Tvarohová štrúdľa
[17.10.2008]



POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto* 500g tvarohu* vajíčko* 2 bal. vanilínového cukru* kryštálový cukor podľa chuti- ja som dala asi 4-5 polievkových lyžíc* vajíčko a mlieko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Fantastická dobrota z lístkového cesta.....zjedla sa veľmi rýchlo....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Lístkové cesto natenko rozvaľkáme.....
tvaroh rozmiešame s vajíčkom a so všetkým cukrom...
navrstvíme na cesto.....
kraje preložíme....
a zavinieme....
preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom...
Pečieme podľa typu rúry asi 20 minút pri teplote 180- 200°C. Po upečení povrch potrieme horúcim mliekom. Všetkým stravníkom prajem dobrú chuť!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Užhorodský makový zákusok | Tvarohová štrúdľa | Pre Lucaska >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Erika B. (ejuska2586) ID 37828 (24.7.2011, 14:44)
vyskúšame
ODPOVĚDĚT
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (31.7.2011, 18:28)
potom pošlite aj mnee
ODPOVĚDĚT
dedo u. (dedo_udrzbar) ID 94143 (29.4.2009, 22:55)
cafte. robil som sice jablkove strudle, ale ze skusim tvarohovu. cesto mam svoje, nie listkove. tak som to zbuchal dokopy, vlozim tvarohovu rolku do rury a vytiahol som vianocneho kapra. ved mrknite, jablkove vysli ako vzdy

http://img142.imageshack.us/gal.php?g=strudlatvarohova.jpg
ODPOVĚDĚT
Peter J. (favorit123) ID 134827 (12.11.2010, 0:11)
Stalo sa ti to preto, pretože si štrudlu po stočení nepopichal ihlickou niekoľko krát a preto ti praskla. Je to jasná vec. Dobru chuť - kroch, kroch.
ODPOVĚDĚT
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (30.4.2009, 15:11)
noo to sa mi este nestalo
ODPOVĚDĚT
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (30.4.2009, 7:23)
no sila, to čo sa im stalo??? veď jablkové máš fakt krásne!!!!
ODPOVĚDĚT
Martina P. (rikinka) ID 16490 (17.10.2008, 22:19)
Silvi, vieš, čo som teraz obdivovala na tvojich fotkach??? Sranda - ale krásne vyvaľkané cesto . Mne sa tak nikdy nemôže stať . Je na to nejaký špeci postup, alebo si to len tak pekne tvaruješ vaľkaním?
ODPOVĚDĚT
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (18.10.2008, 10:16)
Martinka, kupované lístkové cesto je v tvare obdlžníka. Len tak ho vaľkám a vaľkám a ten tvar ostane zachovaný....
ODPOVĚDĚT
Martina P. (rikinka) ID 16490 (18.10.2008, 11:09)
To ja viem Silvi, kupujem a používam aj ja také, ale keď to cesto rozmrazím a vaľkám tak mi ide na všetky strany, len tak ako by mohlo tak nejde . Ale ved prax ma naučí
ODPOVĚDĚT
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (19.10.2008, 22:45)
Tak to musíte vaľkať nie do všetkých strán, ale snažiť sa aby si zachovalo pôvodný tvar. Viem, že sa o to zrejme pokúšate, raz sa vám to podarí.
ODPOVĚDĚT
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:28)
pomooooooooooc tvaroh, ja by som ju celú zjedla sama ,máaaaaaaaaaaaam j ja chceeeeeeeeeeeeeem
ODPOVĚDĚT
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (17.10.2008, 20:40)
Mne sa z nej bohužiaľ zvýšila iba polovica......
ODPOVĚDĚT
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:43)
ODPOVĚDĚT