Zobraziť přihlasovací formulár

Magazín – Jedlo

Kurkuma nad zlato

Kurkuma nad zlato

Indický šafran čiže kurkumu asi všetci poznáme ako jednu z hlavných prísad korenia karí. Výrazná žltá farba i samotná chuť kurkumy sú nezameniteľné.…

Nejedzte bezhlavo!

Nejedzte bezhlavo!

Už sa vám niekedy stalo, že vám zostala len mastná ruka tam, kde bol pred chvíľou balíček zemiakových lupienkov? Že ste mali na stole položenú…

Poznáte kvalitný med?

Poznáte kvalitný med?

Alebo Nekupujte predražený sirup. Med milujeme a používame snáď všetci, je zdravý a dobrý, či už na krajci chleba, v čaji alebo len tak na lyžičku na…

Máte radi olivy?

Máte radi olivy?

Vedeli ste, že olivy sú ovocie? A že olivovníku trvá až tridsať rokov, než začne plodiť? Alebo že čerstvo nazbierané olivy sú takmer nepožívateľné?…

Zázračný všeliek goji

Zázračný všeliek goji

Kustovnica čínska je jedným zo zástupcov takmer 80 druhov rodu kustovníc. U nás poznáme hlavne kustovnicu cudziu, ktorú často pestujeme ako okrasnú…

Rebarbora

Rebarbora

Príjemne kyselkavá chuť a blahodarné účinky na ľudský organizmus. To je rebarbora. Používa sa ako ovocie, ale ide o zeleninu. A jej sezóna práve…