Zobraziť přihlasovací formulár

Magazín – Jedlo

Sladké zemiaky a čo s nimi

Sladké zemiaky a čo s nimi

Sladkých i nesladkých zemiakov existujú tisíce druhov, na naše stoly sa ale dostali len niektoré. Ovšem sladké zemiaky vlastne žiadne zemiaky nie sú.…

Karfiol ako dezert?

Karfiol ako dezert?

Karfiol je jedným z druhov zeleniny, ktorý je v našich kuchyniach viac doma, ako iné. Či už sa vám vybaví karfiol vyprážaný, karfiolový mozoček,…

Amarant pre všetkých

Amarant pre všetkých

Áno, áno, amarantov je viac ako šesťdesiat druhov, niektoré sa používajú na výrobu papiera, iné zase ako krmivo pre hospodárske zvieratá. Amarant,…

Takzvane zdravé potraviny

Takzvane zdravé potraviny

Máme čisté svedomie, robíme pre seba to najlepšie, nejeme preukázateľne nezdravé jedlá, kupujeme len tie, ktoré sa tvária, že keď už neprospievajú,…

Keď je kávy trochu moc

Keď je kávy trochu moc

Káva je v súčasnej dobe veľkou témou, ako huby po daždi vyrástli kaviarničky, pražiarne a vôbec miesta, kde si môžeme dopriať výberovú kávu s…