Zobraziť přihlasovací formulár

Zázvorový zábal na spaľovanie tukov

  • Publikované:
Zázvorový zábal na spaľovanie tukov

Neexistuje spôsob, ako sa zdravo zbaviť nežiaducich tukových zásob bez pohybovej aktivity a zmeny jedálnička. Existuje ale veľa barličiek, ktorými môžeme svoju snahu podporiť a urýchliť vytúžený výsledok. Určite už ste videli v posilňovniach, že si niektoré dámy balia stehná a/alebo brucho do potravinovej fólie, aby sa partie viac potili a tým sa z nich intenzívnejšie strácala voda. Táto metóda je efektívna trošku a len krátkodobo, ale môžeme ju čiastočne využiť aj oveľa efektívnejšie. So zázvorom a troškou škorice.

Koža je orgán, ktorý má schopnosť ako vylučovať, tak absorbovať. Všetky pleťové mlieka, krémy a tak ďalej obsahujú látky, ktoré sa vstrebávajú do kože a tým aj do tkanív a krvného obehu. S podkožným tukom môžeme bojovať teda aj cez ňu.

Budete potrebovať

  • 2 lyžičky nadrobno namletého zázvoru

  • 4 - 5 lyžičiek obyčajného telového hydratačného mlieka

  • (lyžičku mletej škorice)

  • Potravinovú fóliu

  • Uterák

  • Elastickú bandáž

Postup

Namočte uterák do teplej vody, vyžmýkajte a zabaľte si do neho brucho a pás. Potrebujeme teplo, aby sa uvoľnili a otvorili póry, nechajte uterák na bruchu aspoň 5 minút. (Tiež môžete byť v sprche trošku dlhšie a poriadne sa prehriať). Zmiešajte nastrúhaný zázvor so škoricou a telovým mliekom, zmesou si potrite miesta, odkiaľ by ste chceli, aby tuk mizol. Potom sa obaľte potravinovou fóliou a upevnite elastickou bandážou alebo (možno ešte lepšie) neoprénovým pásom. ...a to je vlastne všetko.

Najlepšie účinky dosiahnete, keď necháte zmes pôsobiť aspoň šesť hodín, teda ideálne cez noc. Je pravdepodobné, že zmes bude štípať a páliť, to je však žiaduce (ak nedôjde k podráždeniu pokožky. Vhodné je začať s variantom bez škorice.).

Prečo zázvor?

Zázvor je jednou z najpopulárnejších superpotravín a nie bezdôvodne. Okrem účinkov, ktoré má na náš zažívací trakt, keď ho konzumujeme v podobe čaju alebo prísad do jedla, má účinná látka gingerol tiež efekt na spaľovanie tukov. A to ako zvnútra, tak zvonku keď ho vstrebávame kožou. Aký zázrak je zázvor a aké účinky má zázvorová voda, to sa môžete dočítať v našom predchádzajúcom článku
.

A škorica? Tá je tiež taký malý zázrak. Aký konkrétne, to sa dočítate
tu.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku