Zobraziť přihlasovací formulár

Čím sa muži v očiach žien diskvalifikujú najviac?

  • Publikované:
Čím sa muži v očiach žien diskvalifikujú najviac?

Ani muži, ani ženy, nevyzerajú, nevoňajú a necítia sa najlepšie 24 hodín 7 dní v týždni. Všetci to chápeme, sem tam je možné preskočiť umytie hlavy, keď jednoducho nie je čas alebo energia, nie každý chodíme na mani- pedikúru čo dva týždne a tak ďalej. Dnes sa zameriame na veci, ktorých si žena na mužovi jednoducho všimne vždy, a ak je len trošku menej tolerantná, je možné, že kvôli nim muž do „ďalšieho kola“ nepostúpi.

Vizuálny vnem je dôležitý, nebuďme pokryteckí. Samozrejme, vždy prevážia dobré alebo zlé povahové rysy a osobnosť, ale vzhľad má často na svedomí to, či vlastnosti objavíme alebo dáme potenciálnemu partnerovi vale skôr, než ich stačí prejaviť. Aj keď ale opomenieme vzhľad ako primárnu selekciu pri výbere partnera, môžeme s ním operovať inak - predstavíme svojho partnera svojim priateľkám, a ony si zaručene všimnú, ak:

...má muž škaredé nechty. Za tvar nemôžeme, úprava je ale plne v našej réžii. Akonáhle má muž dlhé, neupravené, ohryzené a/alebo špinavé nechty, pre mnoho žien to môže byť jednoducho konečná.

...a čo potom tie na nohách. Nie je ani jeden dôvod mať na nohách pazúry hodné lesnej šelmy. Zvlášť v lete je potrebné, aby páni (ale zďaleka nie len oni) dbali na úpravu svojich chodidiel a to aj v prípade, že ich zakrývajú apartné ponožky.

...má zlý dych. Keď sa zlý dych spojí s narušovaním osobnej zóny a nežiaducim šeptaním do tvárovej oblasti, veľa žien povie zbohom, aj keby s ňou práve hovoril elegán šľachtického rodu. Niekedy je však vina len taká, že si dotyčný nevezme žuvačku. Za zlý dych totiž môže veľa vecí.

...má zrastené obočie. Je to hlúposť? Áno, všetky maličkosti sú vlastne hlúposť. Ale niekedy je medzi zlou a dobrou mienkou len tenká hranica. Tenká ako vlas. Úprava pánskeho obočia naozaj nezaberie veľa času, a to zrastené si ju priamo žiada.

...trčia mu chĺpky z nosa. Alebo z uší. Úprava všetkého porastu nie je vecou súčasných. Možno ľahko zženštilých trendov pánskeho vzhľadu, je to súčasť bežnej etikety. Ktorá tak všeobecne zo spoločnosti mizne. Proste zastrihnúť si chĺpky v nose a v/na ušiach je obyčajná slušnosť, žiadny nadštandard!

...vonia moc. Alebo naopak. Vybalansovať množstvo voňavých produktov je dosť oriešok aj pre dámy. Keďže sa ale bavíme o mužoch, zlé môžu byť dva extrémy. Buď cítite jeho parfum 10 minút predtým, než vôbec príde, alebo naopak - s rovnakou intenzitou spoznáte, že na dezodoranty alebo parfumy dotyčný asi veľa nebude. Oboje je zle. Aj keď každá z nás sa môže prikláňať k akceptovatelnejšej inej variante.

...vlasy sú jednoducho zle. Zase máme niekoľko variantov. Krátke alebo dlhé vlasy, to je otázka preferencií. Čo je ale nutné vždy - umyté a s adekvátnym množstvom (čo môže byť tiež nula) vlasových produktov. Poznáte ten pocit, keď chcete náprotivok pohladiť, ale miest do bujnej štice zájdete prstami do ostrých, zlepených ihličiek? Nie, nie, nie.

...má zlé hygienické návyky. Tentoraz nehovoríme o pachu, ale o čistote všeobecne. Ako sa to pozná? Napríklad tak, že si ide pred jedlom automaticky umyť ruky. Alebo si „sem tam“ nevyčistí zuby. Niekto na to dá, niekto nie, ale veľa žien odradí predstava, že majú čo do činenia s väčším či menším prasiatkom. Pretože to nutne vedie k úvahám...

Najlepší je však prostý fakt, že nejeden muž nášho srdca je málokedy vyvoňaný, upravený a dokonalý krásavec. Láska dokáže prebiť absolútne čokoľvek, takže môže prísť v pohorkách, doniesť klinček (alebo nič) a napriek tomu, keď „to“ tam proste je, nevadí ani zrastené obočie. Koniec koncov, s týmito vecami sa dá niečo robiť. Nie tak už s tým, keď je to jednoducho hňup.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku