Zobraziť přihlasovací formulár

Ako účinne spaľovať tuk na bruchu?

  • Publikované:
Ako účinne spaľovať tuk na bruchu?

U žien je usadzovaniu tuku na bruchu, respektíve v jeho spodnej časti, otázkou hormonálnej disbalancie, genetiky alebo veku. Skôr či neskôr sa začne v ženskom tele vplyvom utlmovania produkcie ženských pohlavných hormónov usadzovať tuk v „mužských“ partiách. Čo však robiť, aby k takému nežiadúcemu usadzovaniu tuku nedochádzalo predčasne? S naším receptom na veľmi účinný sirup by malo byť bruško plochejšie už do pár dní.

Neručíme samozrejme za žiadny instantný zázrak, bez správnej životosprávy, pohybu a stravy proste tuk sám od seba dolu nejde. Avšak existuje špeciálna kombinácia účinných látok, ktorá môže významne pomôcť spaľovaniu tuku v oblasti brucha tým, že efektívne pôsobí na tráviace ústrojenstvo, krvný obeh a extrémne stimuluje metabolizmus.

Čo budete potrebovať?

  • 2 lyžičky mletej škorice

  • 3 lyžičky medu

  • 2 cm čerstvého zázvoru

  • 4 citróny

  • 125 g čerstvého chrenu

Postup

  • Dajte do mixéra olúpaný zázvor a chren.

  • Vytlačte šťavu z citrónov a pridajte ju do mixéra.

  • Tieto ingrediencie mixujte dohromady poctivo aspoň 3 minúty.

  • Pridajte škoricu a med, mixujte, než dostanete konzistenciu sirupu.

  • Dajte výslednú zmes do uzatvárateľného pohára a uchovávajte v chladničke.

  • Užívajte 2x denne 1 lyžičku - ideálne pred cvičením a pred hlavným jedlom.

  • Pre maximálne výsledky užívajte tento sirup 20 dní. Potom je treba dopriať telu približne týždeň pauzu, potom môžete začať užívať nanovo.

Tip Mimibazara: Prečo je potrebná pauza v užívaní? Je to z rovnakého dôvodu, ako nie je vhodné užívať potravinové doplnky na spaľovanie dlhodobo. Pijete kávu? Ak áno viete, že vás ráno prebudí a kým si svoju rannú šálku nedáte, ste nepoužiteľný. Keď idete na dovolenku alebo do miest, kedy si kávu nedávate, prejdete si postupne očistcom pri „odvykaní“, ale za zhruba týždeň už kávu k prebudeniu nepotrebujete. S metabolizmom je to rovnaké. Akonáhle ho dlhodobo silne podporujete vonkajšími prostriedkami, a tento sirup je naozaj intenzívny prostriedok pre naštartovanie metabolizmu, váš prirodzený metabolizmus zlenivie, pretože si na stimul zvykne. A to je veľmi nežiaduci efekt všetkých spaľovačov, pozor na to!

Zázvor a chren

Chren zabíja mnoho baktérií vrátane tých, ktoré spôsobujú tuberkulózu, salmonelu a úplavicu. Jeho konzumácia tiež stimuluje produkciu pankreatických enzýmov, významne teda prispieva k dobrému zažívaniu. Ďalej podporuje správnu funkciu pečene, srdcovú činnosť a krvný obeh. Chren ale pomáha aj napríklad s infekciami močových ciest, chrípkou alebo zápalmi dutín. Je veľkým zdrojom antioxidantov, vitamínov a vlákniny.

Zázvor je všeobecne považovaný za jednu z prvých a najvýznamnejších superpotravín, máloktorá potravina na svete je zdravšia. Má obrovské antioxidačné účinky, jeho konzumáciou sa dokonca tlmia nevoľnosti a zvracanie pri chemoterapiách. Tiež dodáva telu veľa vitamínov, bojuje proti zápalom aj nachladnutiu, podporuje metabolizmus a vylepšuje všetky procesy v ľudskom tele.

Doprajte svojmu telu túto metabolickú bombu, doplňte antioxidanty a vyskúšajte, ako ľahšie pôjdu spaľovať tuky všeobecne, ale tie z oblasti brucha oveľa efektívnejšie! A nezabudnite sa s ostatnými podeliť o svoju skúsenosť! 

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku