Zobraziť přihlasovací formulár

Objavujte prírodu na všetkých 7 kontinentoch so stavebnicou LEGO® DUPLO®!

  • Publikované:
Objavujte prírodu na všetkých 7 kontinentoch so stavebnicou LEGO® DUPLO®!

Vezmite svojho predškoláka na divokú cestu okolo sveta a zastavte sa na každom zo siedmich kontinentov!Nové stavebnice vtiahnu deti do hry, v ktorej spoznajú pekne zblízka svet zvierat. To všetko dohromady vedie k nekonečným možnostiam zábavy, spokojnému batoľaťu a dobrodružstvu pre celú rodinu. Spoznajte s nami veľké kocky pre malé detské rúčky a pre hlavičky plné veľkých nápadov!

Vyrážame na cestu okolo sveta!

Stavebnica LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta (10975) je plná zvierat v ich prirodzenom prostredí s autentickými detailmi, ktorá deťom od 1,5 rokov ponúka plejádu herných možností. Navštívte s nami všetkých sedem kontinentov sveta a rozmanitú divokú krajinu – jaskyne, listnaté či ihličnaté stromy alebo vodopád, a ukážu, ktoré zvieratká obývajú dané zákutia sveta. V Ázii vaši najmenší objaví pandy, v Afrike levy, v Európe jeleňa, v Južnej Amerike lamu, v Severnej Amerike medveďa, v Austrálii koalu a na Antarktíde zas tučniaky a ešte omnoho viac!

Aby ste ešte lepšie spoznali prirodzené prostredie zvieratiek, nechýba ani zvuková kocka so zvukmi prírody a zvierat. Tá prehráva realistické zvuky zvierat a ich okolia. Vypočujte si spolu zvuky divočiny a nechajte vašich najmenších priradiť zvuky k ich autorom. V balení nájdete aj špeciálnu trojrozmernú skladaciu hernú podložku v podobe mapy sveta. Tá parádne dotvorí hernú scenériu a prenesie vás a vašich najmenších do prirodzeného prostredia všetkých zvierat. Počas nekončiacich dobrodružstiev budú malí prieskumníci rozvíjať svoje zručnosti a zároveň sa dozvedať nové veci o rozkošných zvieratách. Prostredníctvom stavania a hier so zvieratkami v prirodzenom prostredí v sebe deti objavia radosť zo stavania a kreatívnu myseľ.

Široká ponuka postáv, motívov a príbehov setov LEGO® DUPLO® pomôže batoľatám popustiť uzdu fantázie naplno a prežiť vlastné divoké a úžasné príbehy, ktoré deťom ponúkajú priestor na vyjadrenie toho, kým naozaj sú. Pri hraní rolí sa môžu naplno slobodne a kreatívne vyjadriť, čím zároveň zlepšujú svoje komunikačné schopnosti.

 

Príležitosť na rozvoj

Stavebnice LEGO DUPLO pomáhajú deťom pomocou hry s kockami rozvíjať jemnú motoriku. Skladanie a kombinovanie rôznych kociek rozvíja koordináciu pohybu očí s pohybom ruky. Pri stavaní navyše deti narážajú na rozličné problémy a zlepšujú si tak schopnosť ich riešiť.Sledovať, ako deti rastú a pritom sa pomocou hry s kockami LEGO DUPLO rozvíjajú, je dojemné aj zábavné. Od útleho veku zažívajú deti cez hranie hier bežné životné situácie. Od praktických zručností až po tie spoločenské, hra so stavebnicou inšpiruje a podporuje detskú fantáziu, zvedavosť a odvahu robiť ďalšie kroky alebo pridať ďalšiu kocku.


Kocky LEGO DUPLO sú dvakrát väčšie ako štandardné kocky LEGO a skvele tak padnú do malých detských rúčok. Taktiež spĺňajú všetky bezpečnostné štandardy. Vieme, že si rodičia potrebujú byť istí, že hra je pre deti bezpečná. Robíme všetko pre to, aby naše kocky bez úhony prežili detskú zvedavosť a vaši najmenší zostali v bezpečí. Kocky a ďalšie prvky starostlivo testujeme, púšťame z výšky, hádžeme ich alebo sa ich snažíme rozbiť.

So stavebnicou môžu deti objaviť úplne nový svet. Na svoje si prídu chlapci aj dievčatá. Svet kociek LEGO DUPLO privíta s otvorenou náručou každého malého prieskumníka. Stavebnice navyše porastú spolu s nimi – v každom veku alebo fáze vývoja s nimi budú vaši najmenší objavovať niečo nové – spôsob hry alebo nové kocky.

Stavebnice LEGO DUPLO sú skvelé pre všetkých malých objaviteľov. S kockami sa deti vydržia hrať celé detstvo a stále sa s nimi budú učiť niečo nové. Precestujte celý svet – naozajstný aj ten, ktorý sa ukrýva vo vnútri hlavičiek vašich najmenších.

 

 

Reklamné oznámenie

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku