Zobraziť přihlasovací formulár

Chcete s vašim dieťaťom otestovať stavebnicu LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta?

  • Publikované:
Chcete s vašim dieťaťom otestovať stavebnicu LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta?

Stačí byť rodičom dieťaťa, ktoré je vo veku od 1,5 roku do 4 rokov. Budeme kontaktovať 10 z Vás a každému zašleme stavebnicu LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta (10975). Precestuje celý svet na tlačenej rozkladacej hernej podložke. Počúvajte a učte sa. Zvuková kocka vydáva realistické zvuky prostredia a zvierat.  Prostredníctvom stavania a hier so zvieratkami v prirodzenom prostredí v sebe deti objavia radosť zo stavania a kreatívnu myseľ. Po skončení testovania budeme radi, keď sa o skúsenosti podelíte s ostatnými prostredníctvom recenzií s fotografiami. Podeľ sa o skúsenosť a pomôž tak ostatným mamičkám.

Vyrážame na cestu okolo sveta!

Navštívte s nami všetkých sedem kontinentov sveta bez toho, aby ste museli opustiť vlastný domov. Stavebnice LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Sveta (10975) vám predstavia rozmanitú divokú krajinu – jaskyne, listnaté či ihličnaté stromy alebo vodopád, a ukážu, ktoré zvieratká obývajú dané zákutia sveta. Vaši najmenší tak navštívia ázijské pandy, africké levy, európske jelene, juhoamerickú lamu, severoamerického medveďa, austrálsku koalu a mnohé iné. Celkovo je v stavebnici 22 rôznych zvierat. Precestujte spolu rozmanitú krajinu sveta a spoznajte ich všetky!

Aby ste ešte lepšie spoznali prirodzené prostredie zvieratiek, v balení nájdete aj špeciálnu trojrozmernú skladaciu hernú podložku v podobe mapy sveta. Tá parádne dotvorí hernú scenériu a prenesie vás a vašich najmenších do prirodzeného prostredia všetkých zvierat. Počas nekončiacich dobrodružstiev budú malí prieskumníci rozvíjať svoje zručnosti a zároveň sa dozvedať nové veci o rozkošných zvieratách. V stavebnici nájdete aj zvukovú kocku. Tá prehráva realistické zvuky zvierat a ich okolia. Vypočujte si spolu zvuky divočiny a nechajte vašich najmenších priradiť zvuky k ich autorom.


Ako detská hra vyzerá?

Neexistuje jediný správny spôsob hrania alebo stavania kociek. V každom veku má hra inú podobu a deti pri nej objavujú a spoznávajú niečo iné. Najprv kocky lietajú po celej miestnosti. Rodičom sa to môže zdať ako neporiadok, ale aj to je fáza hry a poznávania sveta. Hádzanie kociek okolo seba pomáha deťom objaviť priestor okolo nich, nacvičiť úchop alebo vytrénovať jemnú motoriku.

Motorické zručnosti si zlepšujú aj neskôr, keď sa pomaly učia kocky spájať a rozkladať. Viete, že fáza rozkladania je tá prvá? Až neskôr deti zvládnu kocky skladať na seba a vytvárať jednoduché stavby. Jemnú motoriku potom precvičí aj otváranie dverí a okienok alebo posielanie autíčka po podlahe k nohám rodičov.

Samotné spájanie kociek začína vo veku roku a pol a každým rokom sa v ňom deti zlepšujú. Od veží sa za niekoľko mesiacov dostanú až k zložitým konštrukciám. Okrem jemnej motoriky si tak osvoja aj pocit hrdosti na svoj výtvor aj radosť z jeho dokončenia.

Stavebnice LEGO® DUPLO® sú skvelé pre všetkých malých objaviteľov. S kockami sa deti vydržia hrať celé detstvo a stále sa s nimi budú učiť niečo nové. Precestujte celý svet – naozajstný aj ten, ktorý sa ukrýva vo vnútri hlavičiek vašich najmenších.

Kocky LEGO® DUPLO® sú dvakrát väčšie ako štandardné kocky LEGO® a skvele tak padnú do malých detských rúčok. Taktiež spĺňajú všetky bezpečnostné štandardy. Vieme, že si rodičia potrebujú byť istí, že hra je pre deti bezpečná. Robíme všetko pre to, aby naše kocky bez úhony prežili detskú zvedavosť a vaši najmenší zostali v bezpečí. Kocky a ďalšie prvky starostlivo testujeme, púšťame z výšky, hádžeme ich alebo sa ich snažíme rozbiť. Dokonca sme si vyrobili vlastnú napodobeninu potu a slín, aby sme si boli istí, že farba zostane aj po rokoch hrania rovnaká.

Ako na to? 

Stačí vyplniť a odoslať formulár nižšie. Ak vybereme práve Vás, budeme Vás kontaktovať. Odosláním formulára súhlasíte s Podmienkami testovania

 

Príjem prihlášok je uzavretý, práve vyberáme testery :)

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku