Zobraziť přihlasovací formulár

Podmienky pre testovanie LEGO DUPLO

I. Úvodné ustanovenia
Tieto podmienky upravujú registráciu a účasť v užívateľskom testovaní produktu LEGO® DUPLO® (ďalej len Testovanie) prevádzkovanú spoločnosťou CZECH NEWS CENTER a.s, so sídlom Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČ 02346826 (ďalej len Prevádzkovateľ).


II. Registrácia

1. Užívateľ Testovanie (ďalej len Užívateľ) musí byť zaregistrovaný na stránke www.mimibazar.sk (ďalej len Internetové stránky), tým získa možnosť zúčastniť sa užívateľského testovania produktu LEGO® DUPLO®.
2. Spôsob registrácie a údaje požadované pre registráciu do Testovania stanoví Prevádzkovateľ. Prevádzkovateľ je oprávnený meniť pravidlá pre registráciu do Testovania.
3. Prevádzkovateľ je oprávnený pozastaviť či zrušiť registráciu Užívateľa v prípade, že registrovaný Užívateľ poruší pri registrácii alebo pri poskytovaní Testovania ustanovenia týchto podmienok alebo právne predpisy, podmienky testovania alebo iné akcie organizované v rámci Testovania, alebo ak má Prevádzkovateľ dôvodné podozrenie, že registračné údaje Užívateľa užíva okrem Užívateľa ešte ďalšia osoba. V prípadoch uvedených v tomto odseku nevzniká nárok na vrátenie prípadných nákladov Užívateľa, ani na náhradu škody.
4. Registrovať sa môžu plne svojprávne fyzické osoby staršie ako 18 rokov s trvalým alebo
prechodným bydliskom na území Slovenskej republiky. Z registrácie sú vylúčení
zamestnanci Prevádzkovateľa a osoby im blízke, v zmysle ustanovenia § 22
zákona č. 89/2012 Zb., Občianskeho zákonníka.
5. Užívateľ vyplnením registračného formulára a odsúhlasením týchto podmienok na Internetových stránkach sa registruje do Testovania. Registrovaného Užívateľa je Prevádzkovateľ oprávnený vybrať a osloviť ho pre testovanie produktu LEGO® DUPLO®.
6. Užívateľ je povinný pri registrácii uvádzať iba správne a pravdivé údaje a pri ich zmene je povinný ich aktualizovať. V rámci Testovania môže byť jeden Užívateľ zaregistrovaný iba raz.
7. Užívateľ je oprávnený kedykoľvek ukončiť svoju registráciu pre testovanie produktu
LEGO® DUPLO® bez uvedenia dôvodov na základe svojej požiadavky prostredníctvom emailu na adresu kontrola1@mimibazar.cz.
Užívateľ berie na vedomie, že čl. III, V a VI sú platné a účinné aj po ukončení registrácie.


III. Podmienky testovania

1. Užívateľ vybraný Prevádzkovateľom pre testovanie produktu LEGO® DUPLO® (ďalej len Produkt) bude informovaný zástupcom Prevádzkovateľa. Po odsúhlasení testovania Produktu Užívateľom v Prevádzkovateľom stanovenom termíne bude Prevádzkovateľom Užívateľovi na jeho adresu uvedenú pri registrácii doručený Produkt vrátane postupu hodnotenia Produktu, a to v Prevádzkovateľom stanovenom termíne, spravidla do 10 dní od odsúhlasenia testovania. Užívateľ je povinný Produkt prevziať v termíne stanovenom Prevádzkovateľom.
2. Vybraný Užívateľ je oprávnený testovanie Produktu odmietnuť iba pred odoslaním testovaného Produktu.
3. Užívateľ je povinný Produkt riadne otestovať podľa podmienok a harmonogramu testovania konkrétneho Produktu stanovených Prevádzkovateľom.
4. Užívateľ je povinný v termíne stanovenom v harmonograme testovania Produktu
spísať recenziu, urobiť fotografie a vložiť ich spoločne do blogov na Mimibazar.sk.
5. Užívateľ sa zaväzuje vykonať testovanie Produktu bez nároku na odmenu, pričom po riadnom a včasnom vykonaní testovania Produktu a zaslaní jeho hodnotenia je Užívateľ oprávnený si Produkty ponechať.
6. V prípade, že Užívateľ poruší akékoľvek povinnosti stanovené v tomto článku, je Prevádzkovateľ oprávnený okamžite vylúčiť Užívateľa z testovania Produktu a nahradiť ho iným Užívateľom.
7. V prípade, že Užívateľ poruší povinnosti stanovené v ods. 3. a 4. tohto článku, je povinný uhradiť Prevádzkovateľovi cenu obvyklú Produktu a náklady na doručenie Produktu.
8. Užívateľ berie na vedomie, že nesie pri testovaní Produktu všetku zodpovednosť i prípadnú ujmu spôsobenú v súvislosti s testovaním.

IV. Ostatné povinnosti Užívateľa
1. Užívateľ je povinný zabezpečiť svoje registračné údaje pred ich zneužitím zo strany tretej osoby.
2. Hodnotenie Užívateľa nesmie byť v rozpore s právnymi predpismi Slovenskej republiky. Hodnotenie nesmie obsahovať vulgárne či obscénne výrazy a urážky, prejavy agresie a ponižovania, akúkoľvek diskrimináciu (najmä rasovú, národnostnú, náboženskú, z dôvodu pohlavia, zdravotného stavu) alebo jej propagáciu. Hodnotenie nesmie porušovať práva tretích strán (najmä autorské právo a právo a ochranu osobnosti či právo na ochranu dobrej povesti právnickej osoby).


V. Záverečné ustanovenia

1. Tieto podmienky a vzťahy v nich upravené sa riadia českým právom s výnimkou noriem kolíznych. Všetky prípadné spory vzniknuté na základe alebo v súvislosti s touto Službou budú riešené príslušnými súdmi Slovenskej republiky.
2. Prevádzkovateľ je oprávnený kedykoľvek prerušiť či ukončiť Službu.
3. Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 11. 9. 2023