Zobraziť přihlasovací formulár

Tie najlepšie letné vône Yodeyma pre ženy a mužov roku 2022

  • Publikované:
Tie najlepšie letné vône Yodeyma pre ženy a mužov roku 2022

 

V lete sa nikomu nechce nosiť ťažké vône, z ktorých vás aj všetkých okolo rozbolí hlava. Chce to skôr svieže tóny plné života, slnka a sebavedomia. Našli sme ideálne dámske a pánske Yodeyma vône do teplých dní vhodné do kancelárie, fitka aj na večeru.

 

Vôňa na každý deň

Hľadáte letnú vôňu na každý deň? Ak neznášate ťažké vône, ktoré po chvíľke zaplnia celú kanceláriu, zvoľte Yodeyma Kara. Svieže ovocno-kvetinové tóny si zamilujú veselé ženy, ktorých najväčším nepriateľom je dráma a stres. Yodeyma Kara je úplný opak. Nenápadne dodáva sebavedomie, zlepšuje náladu a nedráždi okolie. Unosíte ju do práce, na rodinnú oslavu aj pri pohovore. Kombinácia cédra, sicílskeho citróna, jazmínu a pižma vo vás vyvolá pokoj a pohodu.

 

Prechádzka rozkvitnutou záhradou

Vykúzli vám myšlienky na rozkvitnutú záhradu plnú farebných kvetov a stromov obohatenú o lahodnú vôňu úsmev na tvári? Na nič nečakajte a kúpte si kúzelnú Yodeyma Yode. Je síce rýdzo kvetinová, ale zároveň veľmi dospelá, pretože obsahuje zimolez, jazmín arabský, tuberózu, vanilku a hlavne santalové drevo. Nie je to obyčajná dievčenská vôňa, naopak je veľmi ženská a silne očarujúca. Hodí sa ako na denné nosenie, tak aj na vášnivé rande.

Kvety preložené šťavnatým citrónom a žeruchou

Kvety doplnené o čerstvo vylisovanú citrónovú šťavu a vypranú bielizeň. To je unisexová vôňa Yodeyma Poetic. Skĺbi sa v nej toľko rôznych nálad a atmosfér, že pri každom privoňaní nájdete zakaždým niečo nové. Najväčšie prekvapenie vo vás vyvolá sladký hrášok a žerucha. Nečakaná kombinácia vás zahalí a už nikdy nepustí a vás to ani nebude trápiť, pretože sa na nej stanete závislá. A dosť možno si ju občas požičia aj váš partner…

 

Morský vánok a slaná voda

More je vašou súčasťou rovnako ako krv. Bez pravidelnej dávky slanej vody pociťujete smútok a smútok. Aby ste v medziobdobí dovolenky a práce toľko netrpela, navoňte sa parfémom Yodeyma Transparencia. Kvetinovo-vodné tóny vás okamžite prenesú na pláž medzi piesok, penu a ľahký vánok. S pomocou lotosového kvetu, fialiek, melónu, ľalie a pivonky budete pri mori každý deň. Či už budete sedieť v práci pri počítači, variť alebo pozerať na film. Stačí pár kvapiek a vaša myseľ sa prenesie o tisíce kilometrov ďalej.

 

Ostré útesy zjemnené o vanilku a levanduľu

Prechádzame na vône pre pánov. Ale aby sme boli úprimní, táto vôňa je tak milovaná ženami, že nie je vôbec neobvyklé nájsť ju v ich kabelkách. Yodeyma Caribbean vonia ako ostré útesy, vietor a modrá obloha. Je dominantná, ale aj napriek tomu sladkastá. Vanilka a levanduľa sú zdrsnené sečuánskym korením, badiánom a muškátovým orieškom. Hodí sa k mužovi, ktorý nemá potrebu nikomu nič dokazovať. Chce byť úspešný, ale nie arogantný. Jeho sila je v jeho nadaní a charizme.

 

Spojenie športu a úspechu

V pondelok fitko, v stredu basketball av piatok beh. Šport je pre neho úplne všetkým. Chce pekne voňať, a zároveň byť stredobodom pozornosti. Yodeyma Active Man sadne mužom, ktorí pravidelne športujú a nechcú žiadny výrazný bolehlav. Z úspešnej pracovnej schôdzky môžu zamieriť do fitness centra, kde sa spotí a príjemne unaví. Parfém vydrží na koži naozaj dlho, takže ju nemusí pri sebe stále nosiť. Túto populárnu vôňu tvoria čierne ríbezle, ananás, jazmín, breza, ambra, mach, pižmo a vanilka. Vďaka úplne dokonalej rovnováhe je vôňa silná rovnako ako svieža.

 

Dominantný prístup k životu

Yodeyma Kent evokuje čerstvo osprchovaného muža s dominantným prístupom k životu. Nebojí sa prejaviť svoje názory, viesť vlastný tím a prezentovať svoje nápady. Ide si tvrdo za svojím a povedať si o viac peňazí pre neho nie je žiadny problém. Parfém je ako jeho zrkadlo. Dominantná, drevitá a rešpektujúca tradície. Krvavý pomaranč, citrusy, šalvia a levanduľa tvoria s cédrovým drevom, pačuli naozaj zaujímavú a silnú kombináciu. Sebavedomie vo fľaštičke - to je Yodeyma Kent.

 

Všetky spomínané a mnoho ďalších vôní kúpite na e-shope Swee.sk, čo je oficiálny distribútor parfémov Yodeyma. Spoľahnúť sa môžete na rýchle dodanie, všetok tovar na sklade a naozaj širokú ponuku parfémov. Nenašli ste to, čo ste hľadali? Preskúmajte katalóg, ktorý si nastavíte podľa svojich preferencií a určite na niečo narazíte.

 

Reklamné oznámenie

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku