Zobraziť přihlasovací formulár

Aký dlhý penis ženám vyhovuje? Teraz máme konečne jasno!

  • Publikované:
Aký dlhý penis ženám vyhovuje? Teraz máme konečne jasno!

Aj keď sú to predovšetkým muži, ktorí dĺžku a hrúbku svojho pohlavného údu riešia, ani ženám nie sú rozmery tak úplne ľahostajné. Zďaleka na ne ale nekladú taký veľký dôraz. Napriek tomu je dobré vedieť, aký obvod penisu a koľko centimetrov na dĺžku považuje väčšina z nich za ideálne.

Výsledky výskumu americká lekárka Nicole Prause, ktorej špecializáciou je sexuálne správanie, zverejnila už pred siedmimi rokmi, nedávno ale na jeho základe prehovorila o preferenciách žien v populárnom podcaste s príznačným názvom Unfiltred režisérky filmov pre dospelých Holly Randall. Takže aké sú tie preferované rozmery?

Možno vás neprekvapí, že pri sexe na jednu noc dávajú ženy prednosť o niečo dlhšiemu a širšiemu penisu, než u dlhodobého partnera. Pri tom by sa ideálna dĺžka v stoporenom stave mala pohybovať okolo 16 centimetrov, obvod potom okolo 12 centimetrov. Na partnera na príležitostný sex potom kladieme o trochu väčšie nároky. Ani nie tak na dĺžku, kde ide len o dve desatiny centimetra, ako skôr na šírku, tam je rozdiel takmer centimeter.

Prause ale zároveň dodala, že rozhodne neexistuje merítko na dokonalý penis. Všetko sa odvíja od konkrétnej "situácie". A na základe výsledkov uskutočneného prieskumu tiež potvrdila, že veľkosť penisu hrá u žien pri výbere partnera skutočne až druhoradú úlohu. Pri otázke aké dôležité sú pre nich rozmery údu všeobecne, uviedla väčšina z nich túto preferenciu až niekde na spodku rebríčka hodnôt, "tesne nad farbou očí a typom auta". Aj keď výnimky samozrejme existujú.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku