Zobraziť přihlasovací formulár

Plnšie pery za pár minút

  • Publikované:
Plnšie pery za pár minút

Kto by nechcel mať plné a zmyselné pery hollywoodskych hviezd? Príťažlivosť plných a sýtych pier je neodškriepiteľná, ale zďaleka nie každému boli také pery dané do vienka od prírody. Než sa pustíte do vyplňovania a zväčšovania pier na klinikách plastickej chirurgie, čo tak vyskúšať prírodný postup, ktorý na pár hodín premení vaše pery v úplne neodolateľné? Vieme, ako prírodu málinko prekabátiť.

Koža na perách je tenká, preto je tiež mimoriadne citlivá. Určite ste zaznamenali balzamy na pery, lesky a rúže, ktoré sľubujú „efekt plnších pier“. V zásade celé kúzlo funguje vďaka prítomnosti gáfru (alebo iných „štípavých“ látok), ktorý v perách zvyšuje prekrvenie. A práve maximálne prekrvenie a spôsobenie ľahkého a zdravie nijako neohrozujúceho opuchu pier je presne ono.

Všetky nasledujúce kroky môžete využiť oddelene, ale najlepšie fungujú všetky v kombinácii.

  • Kefka na zuby s mäkkými štetinami odstráni z vašich pier odumretú kožu a mechanickou masážou dôjde k prvému masívnemu prekrveniu pier. Vezmite si čistú suchú kefku a aspoň minútu s ňou prechádzajte po perách. Nebojte sa trochu pritlačiť.

  • Akonáhle dokončíte očistu zubnou kefkou, vezmite papierovú vreckovku a pery dočistite ňou. Odstráni zvyšky šupiniek kože.

  • Prichádza asi najkontroverznejší bod. Je potrebné vytvoriť podtlak a spôsobiť prekrveným perám ľahučký opuch. Vezmite si pohárik (ideálne väčšiu „panákovku“), vyšpulte pery a dajte ich do nej. Vsajte vzduch a vytvorte tak v pohári podtlak. Tu pozor - nie moc silný! Vydržte zhruba 10 až 20 sekúnd, opatrne pohárik zložte. Vaše pery sú teraz mechanicky prekrvené na maximum.

  • Takže najľahšie vstrebávajú látky z vonkajšieho okolia. Vezmite trošku vazelíny alebo balzamu na pery a zmiešajte ho so škoricou. Vzniknutú masť naneste rovnomerne na pery a nechajte aspoň 2 minúty pôsobiť. Pery budú pravdepodobne štípať, ale to je v poriadku - účinné látky prítomné v škorici a balzame sa vstrebávajú.

  • Zmes z pier utrite pomocou odličovacieho obrúska alebo tampónu namočeného v teplej vode.

  • Ak používate kontúrovaciu ceruzku a chcete, aby vaše pery vyzerali plnšie, ale zároveň prirodzene, treba dodržať dve pravidlá. Uprostred pier ceruzku ľahúčko pretiahnite, ale smerom ku kútikom už sa držte prirodzenej línie pier.

  • Vyskúšajte „shadow effect“ - skúste prifarbiť tieň, ktorý vrhá vaša spodná peru. Vezmite si bronzer alebo prirodzenú tvárenku, ktorú používate na bežné líčenie. Pomocou štetca naneste malé množstvo bronzeru pod spodnú peru, respektíve na rozhranie pier a brady. Rozotrite dostratena a „shadow effect“ je na svete.

Táto metóda vám samozrejme nezväčší pery permanentne, ale na špeciálne príležitosti, ako sú fotenie, spoločenské udalosti, romantický večer a podobne sa hodí dokonale. Ak chcete napríklad len zvýrazniť prirodzenú farbu pier, využite masáž kefkou na zuby a škoricovú masku.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku