Zobraziť přihlasovací formulár

Geniálny trik hitom internetu: Takto sa nakupujú padnúce topánky bez detí

  • Publikované:
Geniálny trik hitom internetu: Takto sa nakupujú padnúce topánky bez detí

Určite to poznáte tiež. Či už máte potomka jedného či ich je viac, vypraviť sa s nimi pre nové topánky je zvyčajne doslova horor. Deti totiž tieto nákupy príliš nemilujú a navyše vám zvyčajne ani nepovedia, či ich topánky tlačia alebo sú naopak príliš veľké. Niet preto divu, že trik jednej šikovnej mamičky, ako padnúcu obuv nakúpiť bez detí, sa okamžite stal populárnym.

Materských skupín, kde si rodičia vymieňajú skúsenosti, sú na sociálnych sieťach tisíce. A práve v jednej z nich sa mamička dvoch detí z Austrálie podelila s ostatnými o svoj praktický zlepšovák. Prezradila, že používa z kartónu vystrihnuté obrysy nôh svojich potomkov, ktoré vytvorila starostlivým obkreslením ich chodidla.

Keď vašim deťom skokovo vyrastie noha, takže potrebujú nové topánky, ale vy nemáte silu a odvahu vziať ich so sebou do obchodu,“ napísala a pripojila snímku obkreslených detských chodidiel.

 

Zdroj: Facebook

Táto taktika je geniálna, ľahko si totiž overíte, či vyhovuje nielen dĺžka topánky, ale aj jej šírka, čo často býva problém. A navyše sa pre nové topánky môžete staviť napríklad cestou z práce, šablóny sa vám totiž zmestia aj do kabelky.

Jej príspevok behom pár minút nazbieral tisíce lajkov od ostatných rodičov, ktorí jej nápad označili za „brilantný“ a prisahali, že to hneď sami vyskúšajú. Rad ďalších ale napísali, že tento zlepšovák už dávno používajú. Niektorí ľudia potom navrhovali použiť namiesto lepenky obyčajný papier, ktorý môžete poskladať a dať do vrecka.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku