Zobraziť přihlasovací formulár

Krásne nalíčená: s Lucid to zvládne každá z nás

  • Publikované:
Krásne nalíčená: s Lucid to zvládne každá z nás

Lucia Lucid Sládečková, známá vizážistka a rovnako aj mama, pre nás pripravila tutorial ako sa správne nalíčiť. Sama vie, že nie je vždy dostatok času na líčenie, a preto sa naozaj oplatí vedieť tie správne triky a postupy.

Pozná to snáď každá z nás, doma bez make-upu v čo najpohodlnejšom oblečení, stále v pohybe. V tomto dokola sa opakujúcom kolobehu rutinných povinností, sa sem tam ozve hlások, ktorý hovorí: “vyber tie nové šaty zo skrine,” o ktoré každý večer zasnene zavadím pohľadom, keď vyberám kopu nevyžehleného prádla. Byť vkusne a správne nalíčená ide ruka v ruke s pocitom spokojnosti a prečo nebyť za hviezdu aj v neďalekom nákupnom centre, alebo na ihrisku s deťmi.

Keď už tie svoje deti uložím k poobednému spánku a zostane mi nejaký ten čas pre seba, rada ho venujem aktivite, vďaka ktorej sa niečo naučím. Nuž a práve video tutoriály od Lucid sú pre to ako stvorené. Behom pár minút mi poradí ako sa hviezdne nalíčiť a ešte mi zostane aj čas vypiť si kávu. Krok za krokom poradí od výberu správneho odtieňa a konzistencie produktov, aby bol výsledok čo najviac prirodzený, ale zároveň zakryl nedostatok spánku. Každý z tutoriálov je zameraný na jednu časť - od make-upu a korektoru až po správne líčenie očí a obočia, pier.

Je to len o cviku, mať v rukách grif a produkty k tomu určené. Vodovky a tempery tentokrát teda nechajme bokom :)

 

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku