Zobraziť přihlasovací formulár

Ste pre neho skutočne tá pravá? 7 spôsobov, ako muži dávajú najavo, že vás skutočne milujú

  • Publikované:
Ste pre neho skutočne tá pravá? 7 spôsobov, ako muži dávajú najavo, že vás skutočne milujú

Nie je tajomstvom, že obe pohlavia prejavujú svoju lásku a náklonnosť rôznymi spôsobmi. Zvlášť pre ženy, ktoré sú vnímavejšie, to môže byť mätúce. Vo vzťahu potom často dochádza k množstvu nedorozumení, ktoré môžu viesť až k rozchodu. Zbytočne! Muži a ženy skrátka premýšľajú inak. Pozrite sa, ako podľa jeho správania zaručene spoznať, že je jeho láska k vám rýdza a nepredstieraná.

„Včera to bol ten najmilší chlap na svete a dnes je to úplný blbec. Vôbec tomu nerozumiem,“ to je bežné, legitímne vyhlásenie, ktoré je od žien počuť až príliš často. Majte na pamäti, že muži sú tiež len ľudia, takže ich emócie môžu tiež stúpať a klesať. Neznamená to však, že vás nemilujú. Dôležité je, aby to, čo muž hovorí a robí, bolo v súlade. Existuje ale spoločný súbor príznakov, ktorými preukazujú svoju lásku k žene. Tu sú!

1. Načúva vám (pozorne!)

Ženy sú všeobecne oveľa lepší poslucháči než muži. Nejde len o stereotyp, je to veda, ako odhalila štúdia uskutočnená na univerzite v Cambridgi. Kuriózne je, že muži sa vždy plne len sústredia na veci, ktoré sú pre nich zaujímavé. Takže keď vás muž nielen počuje, ale aj aktívne venuje pozornosť tomu, čo hovoríte, a inteligentne reaguje - ide o zručnosť, ktorej sa hovorí aktívne načúvanie - môžete si byť istí, že ste hlboko v jeho srdci.

2. Nebojí sa obetovať

Prinášať osobné obete je oveľa ľahšie, keď to robíte pre osobu, ktorú milujete. Zamilovaný muž sa bude cítiť nesmierne nepríjemne pri pomyslení na to, že by jeho žena bola nešťastná - najmä ak s tým môže niečo urobiť. Obetovanie svojho pohodlia je jeden zo spôsobov, ako muž prejavuje svoju lásku k vám. Takmer vždy vás postaví na prvé miesto, aj keby to malo znamenať zmenu jeho plánov alebo vykročenie z jeho komfortnej zóny.

3. Ukazuje zraniteľnosť

Muži často môžu byť pri prejavovaní akéhokoľvek správania opatrní, aby nedošlo k tomu, že ostatní okolo nich ho budú vnímať ako slabosť. V láske však tento hlboko zakorenený postoj často ustupuje na vedľajšiu koľaj a umožňuje vám tak vidieť ich skutočné emócie. Keď je muž zamilovaný, dôveruje vám, netají sa svojimi pocitmi, je oveľa uvoľnenejší, keď o sebe hovorí. Začne sa skrátka otvárať a vpustí vás do svojho najhlbšieho vnútra. Ak to budete robiť aj vy, vytvorí sa medzi vami hlbšie, zmysluplnejšie puto.

4. Miluje, ako vyzeráte, dokonca aj v tých „najhorších dňoch“

Pamätáte si, koľko úsilia človek venuje tomu, aby počas prvých schôdzok vyzeral čo najlepšie? Samozrejme. Každý chce vyzerať a cítiť sa čo najlepšie a muži nie sú pri stretnutí s potenciálnym partnerom výnimkou. Potom je tu skutočný vzťah. Keď spolu dvaja ľudia trávia viac času, spohodlnejú a potreba zapôsobiť zvyčajne prudko klesá. Ťažko ale doma budete chodiť celý život nastrojená a namaľovaná, pokojne buďte v pyžame alebo pohodlnom oblečení. Ak vás skutočne miluje, napriek vášmu pohodliu si stále bude myslieť, že vyzeráte krásne. To, čo ho na vás fascinuje, nie je značkové oblečenie alebo dokonalé líčenie, ale váš úsmev, váš smiech a vaša osobnosť.

5. Je na vás hrdý (a nebojí sa to dať najavo)

V láske sa skutočný muž nehanbí povedať, ako je pyšný, že vás má. Či už ste fantastická matka, ťahúň alebo idete za svojím cieľom, môžete si byť istá, že vaše úsilie nezostane bez povšimnutia. V skutočnosti všetky obdivuhodné veci, ktoré žena urobila alebo na ktorých pracuje, prináša mužovi veľkú hrdosť a radosť. A vašu snahu ocení a na to, čo robíte je hrdý, aj keď neuspejete.

6. Bojuje za vás

Keď je muž naozaj zamilovaný, urobí čokoľvek, aby si vás udržal. Neexistuje pre neho iná možnosť, ste tu len vy. Miluje vaše nedokonalosti a chce byť s vami aj v tých najtemnejších časoch. Aj keď prechádzate ťažkým obdobím a odháňate ho preč, odmeňuje sa vám láskou. A bude za vás bojovať v každej situácii. Postaví sa za vás, ak vám bolo ublížené. Bráni vás, aj keď sa môže zdať, že je celý svet proti vám. To je skutočná láska.

7. Chová sa k vašej rodine a priateľom s rešpektom

Ak chlap vie, že je pre vás niekto dôležitý, štandardne sa stane dôležitým aj pre neho. Dôvod je prostý: vážite si svoju rodinu a priateľov a posledná vec, ktorú by on chcel urobiť, je zraniť vaše city. Aj keď sa mu každý člen vašej rodiny alebo dokonca jeden z vašich roztomilých priateľov nemusí páčiť, strpí to, pretože vie, ako moc pre vás znamenajú.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku