Zobraziť přihlasovací formulár

Ako muža spoľahlivo odradiť

  • Publikované:
Ako muža spoľahlivo odradiť

Tipov na to, ako muža očariť, je veľa. Ale rád, čomu sa vyhnúť, zase toľko nenájdeme. Ale aj tak, ako existujú viac či menej univerzálne rysy atraktivity, existujú aj univerzálne veci, ktoré sú pre väčšinu mužov proste nie. Platia samozrejme všetky zákony individuality, ale niektoré ženské atribúty sú pre mužov, ktorí hľadajú a sú pripravení mať trvalý vzťah, jednoducho neprijateľné. Alebo prijateľné veľmi ťažko.

Náladovosť. Ľadové kráľovné sú podľa všetkého atraktívne, pretože je potrebné ich dobývať. Keď už sú ale dobyté, väčšinou sa táto ich vlastnosť premení na obyčajnú náladovosť a nespokojnosť. Muži pre vzťah radšej volia ženy usmievavé a veselé. Pretože nikto si nechce zbytočne komplikovať život.

Sú očividne na love manžela. Bohužiaľ, môže to byť vekom, môže to byť životnou situáciou, čímkoľvek. Na niektorých ženách je ale na prvý pohľad jasné, že budú „tlačiť na pílu“. A takým sa muži snažia väčšinou oblúkom vyhnúť. Nie, že by nechceli vážny vzťah, ale tento ženský prístup ich zaväzuje sa rozhodnúť čo najskôr. A prirodzenosť udalostí fuč.

Malé sebavedomie. Len si prečítajte článok, ako sa prestať červenať a prijať kompliment. Veľa žien má tendencie sa v očiach partnera zhadzovať, aby ju viac uisťoval. A to rozhodne nie je príťažlivé. Skromnosť, nie namyslenosť, tá je v poriadku, ale ak budeme neustále vykladať, ako sme tučné, nakoniec nás tak okolie začne brať. Aj keď to nie je pravda, alebo by si to nikto nevšimol.

Nesprávne chváli. To, že muži potrebujú chváliť a oceňovať, to je známa vec. Ale aj to sa dá robiť... no, nešikovne. Objatia, bozky, pohladenia, to áno. Ale muži potrebujú tiež oceniť svoje názory a činy, rešpekt a dôveru. Piecť buchty a dávať darčeky je niekedy vhodné, ale načúvanie a úcta sú to, čo je rozhodne atraktívnejšie.

Starostlivosť o vzhľad. A tu je často kameň úrazu. Pretože záujem o svoj vzhľad je u žien veľmi žiaduci, ale neznamená to hrubé vrstvy make-upu a hodiny v kúpeľni. Znamená to upravenosť, cvičenie, pohyb a údržba vzhľadu. Často muži preferujú prirodzenejšie typy pred tými moc dokonalými, pretože tá zmena z plnej výzbroje na tú, vedľa ktorej sa prebudia, je extrémna. A naviac. Keď si chcete zájsť cez víkend na výlet, pánov väčšinou nebude baviť čakať hodiny, než sa žena upraví do vytúženej podoby.

Prílišná nezávislosť. Či chceme, alebo nie, nech je doba akákoľvek, tradičné role sú niečo, čo je pre mužov aj ženy väčšinou komfortnejšie. Vo vzťahoch je teraz oveľa viac rešpektu, než bývalo a nie je problém, keď chlap umyje riad alebo sa žena zdrží dlhšie v práci. Ale tie, ktoré svoju nezávislosť dávajú na obdiv, ktoré majú mužov za detinských a neberú ich toľko vážne, si zarábajú na poriadne trable pri hľadaní partnera.

Vulgárne správanie. Niektoré dámy si myslia, že sprosté slová, vulgarity a provokatívne správanie je vlastne vyzývavosť. Bohužiaľ, rozhodne to tak nie je. Keď žena nemá spôsoby a vychovanie, nieto ešte keď sa s nimi správa v priamom rozpore, nie je to v očiach muža cool drsňačka, ale niekto, kto by ich po ich boku moc dobre nereprezentoval.

Ťuťu ňuňu. Sladké slovíčka, zdrobneniny, rôzne prezývky a tak ďalej. Ak sú ženy na svojich mužov vyložene presladené, je to bohužiaľ niečo, čo sa pánom nemusí toľko pozdávať. Muži sa radi cítia ako chlapi, a keď o nich hovoríme ako o „milovaných plyšových hračkách“, asi ich veľmi nepotešíme.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku